Reklama

Reklama

Sing Lek Lek Thee Riak Wa… Ruk

  • Thajsko สิ่งเล็กๆ ที่เรียกว่า...รัก (více)

Obsahy(1)

Nam (Pimchanok Luevisetpaibool) je 14leté "ošklivé kačátko" s příliš tmavou pletí a velkými problémy se sebevědomím. Její tajnou láskou je Chon (Mario Maurer), velmi milý a oblíbený starší spolužák. Aby upoutala jeho pozornost, rozhodne se Nam změnit svůj vzhled k lepšímu, což se jí také podaří. Změna vizáže jí však, zdá se, přinese více potíží, než užitku - problémy s kamarádkami a přílišný zájem Chonova nejlepšího kamaráda. (BPetra)

(více)

Recenze (2)

Dubron 

všechny recenze uživatele

Thajsky blockbuster roku 2010. Cítíš patos jihokorejských romantických filmů, ztřeštěnost Japonců a to je promícháno se slušnou dávkou Bollywoodu. First love není moc dynamický, herci hrají poměrně špatně, námět je zcela neoriginální. ()

BPetra 

všechny recenze uživatele

Existují stovky variací na téma ošklivého kačátka, co se proměnilo v krásnou labuť - ať už lépe či hůře provedené. V tomto filmíku sledujeme příběh mladé Nam, ve které by krasavici hledal vážně málokdo. Jakmile se ale zamiluje, rozhodně se pro svého vyvoleného udělat cokoliv, klidně i změnit svou vizáž. Jenže tento příběh je i o tom, že změna vzhledu vám nevyřeší všechny problémy s láskou... Příběh je skutečně jednoduchý, ale překvapivě působivý a naprosto roztomilý. Do poslední chvíle si vlastně nejste jisti, jak to skončí. Na konci ale nebudete zklamaní. Přestože má tento film pár "zádrhelů" (hercům to občas trochu ujede a konec je kýčovitý), rozhodně to není důvod k tomu, aby vás to odradilo od toho, ztrávit příjemné dvě hodinku u jednoho optimistického příběhu. Upřímně myslím, že některé americké romantické komedie tomu v mnoha ohledech nesahají ani po kotníky. Zkrátka - rozhodně doporučuji :) ()

Reklama

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • Premiéra proběhla 12. srpnana thajský Den matek, který se shoduje s narozeninami královny Sirikit. (Elyurias)

Reklama

Reklama