Reklama

Reklama

Legenda o ztraceném městě

  • Čína Lung men fej ťia (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V Číně na konci dynastie Ming zkorumpovaní úředníci terorizují krajinu. Císařští eunuši získali moc a vliv nad východní i západní oblastí, ovládají policii, inkasují úplatky a špehují obyvatele. Nemilosrdně popraví každého, kdo by chtěl císaři ohlásit jejich zločiny, korupci a zneužívání úřadu. Jediný muž, který se jim dokáže otevřeně postavit, je legendární rebel Zhao Huai'an. Když v boji porazí velitele Východního úřadu, jeho hlavu vloží do krabice na výstrahu ostatním zkorumpovaným úředníkům jako varování. Obzvláště nemilosrdný je však Západní úřad pod vedením velitele Yu. A rebel Zhao Huai'an je jeho společensky rovnocenný soupeř. Císařova hlavní konkubína požádá Západní úřad, aby neztrácel čas v boji o moc a vyčistil okolí císaře od zrádců. Popraví tři těhotné kurtizány, čtvrtou pronásledují na útěku. Úředníci zastaví říční člun a chtějí popravit ženu na palubě, ale zabrání jim v tom maskovaný hrdina. Zhao je nedaleko a sleduje jeho zásah, přičemž maskovaný hrdina také tvrdí, že je Zhao. Samozvaný hrdina pomáhá kurtizáně uprchnout do Dračí brány, skutečný Zhao a jeho následovníci se rozhodnou bojovat proti Západnímu úřadu, aby ho zdrželi a konkubíně pomohli získat čas na útěk. Blíží se písečná bouře a pocestní se ji rozhodnou přečkat v hostinci Dračí brána. Zároveň se tam skrývají hledači pokladů, odpadlíci, zběhové a různé zločinecké bandy. Bouře však odkryje nečekané tajemství starobylého města pohřbeného v poušti a Dračí brána se stane gigantickým bojištěm všech přítomných skupin, padouchů i spravedlivých hrdinů, místem finálního souboje sil dobra a zla. Jde v něm nejen o zlatý poklad ze starobylého města, pohřbeného v písku pouště, ale také o nastolení spravedlnosti v zemi. (JOJ Cinema)

(více)

Diskuze

jjlukas

jjlukas (hodnocení, recenze)

ja asi nikde nenajdem cestu k filmom kde nie je gravitacia.jednoducho to lietanie mi vie pokazit film uz v uvodnych titulkoch

Krysap

Krysap (hodnocení, recenze)

Sorry, tohle je fakt moc. Ani kvůli milovanýmu Jetovi to nedám. :-(

Vavča

Vavča (hodnocení, recenze)

Xun Zhou v čistě akční roli, to si dám líbit, i bytek obsazení je super, moc se těším, jen se bojím přílišné snahy ohromit za každou cenu, plus nemá rád 3D a to velmi, moje oči, respektive hlava přitom trpí.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Škoda tej zbytočnej preefektovanosti, to nech si kľudne nechajú Američania, aj tak nič iné nevedia, ale inak to vyzerá dosť slušne, teším sa.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

sniper18: To mě sere :( já si to představoval, jako že se Jet a White stanou partáci atd..

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Ouwen: To je prakticky Hong Kongské fantasy. Teda lietanie a tak. Ak si videl od Jet Liho Legenda o červenom drakovi, Tajomstvo kung-fu alebo Swordsman 2, tak určite chápeš.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Dufám, že na Jeta pude milion chlápků a zase je nahází na kupu XD příklad Polibek draka.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.: Lenže Obávaný bojovník bol akčný kung-fu film, takže tam bola prítomnosť amerického bojovníka bez problémov, ale ak sa nemýlim, tak tento film má byť wuxia, tak neviem, čo tu bude robiť.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Jet Li vs. M. J. White...uaaa, sem s tym :)))
sniper18: ja by som to iste povedal o Nathanovi Jonesovi, keby som si pozrel casting filmu Fearless bez toho aby som ho videl...ale nakoniec sa tam hodil :) ... podobnu ulohu mozno ma White v tomto filme. Jedna poriadna rubacka s Jetom mi bude bohato stacit.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

chevchelios0: Na IMDB je, ale neviem, čo tu bude robiť. Sem sa vôbec nehodí.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Konečne si po dlhej dobe zahrá Jet Li hlavnú úlohu a našťastie v čínskom filme. Teším sa, aj ked´ Tsui Hark pre mňa nie je zárukou istoty skutočne dobrého filmu, tak snád´ teraz nesklame.

Reklama

Reklama