Reklama

Reklama

Jason a Julie (Adam Scott a Jennifer Westfeldt) jsou už léta kamarádi, ale nechodí spolu. S nelibostí sledují, jak jejich nejlepší přátele, dva manželské páry, změnila svatba a narození dětí. Vyčerpání, nerudnost a ztráta smyslu pro humor. Tohle s člověkem udělá manželství? I proto Julie celkem bez váhání souhlasí s návrhem Jasona, že by spolu mohli mít dítě a dál si žili každý po svém. Když se narodí malý Joe, z obou jsou ti nejschopnější a nejvíc milující rodiče, které svět spatřil. Podařilo se jim přelstít tradiční systém? Důkaz se nebude hledat tak snadno, jak si mysleli… Ve vedlejších rolích filmu se představují Megan Fox a Edward Burns. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (79)

sulimo 

všechny recenze uživatele

“Let me fuck the shit out of you”....tak tohle pánové nefunguje, opravdu to neni ten pravý způsob jak sdělit, že s námi chcete žít do konce života. Fakt nechci vidět do hlavy toho nesoudnýho imbecila, co psal scénář, páč ten zjevně asi nikdy žádné opačné či neopačné a relativné normální pohlaví nedobýval. Neuvěřitelně zdlouhavý, až obdivuhodně nesvižný a neobdivuhodně ukecaný film, který když unikne vašemu oku, budete o něco šťastnější jedinci. Ty dvě hvězdy jsou pro "medmena" Hamma a pro "ajťáka" O'Dowda, kvůli kterým jsem tu kravina dokoukala do konce, až je jednou potkám, tak mě za tuhle mozkovou újmu musí pozvat na panáka. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Reálnější, vyspělejší, méně předvídatelné a místy o dost vtipnější Friends with benefits, ale s dětmi. Aneb utrpení jménem rodičovství. Škoda toho klišé konce, ale tomu se asi "nedalo" vyhnout. No a..Megan Fox se do filmů vážně hodí jen jako "sexy ozdůbka". Nějak si nejsem vědoma toho, že by zde ukázala, jak umí hrát, protože v podstatě dělala to co vždycky-špulila pusu a hrudník do kamery. A tady se ještě navíc vážně jen mihla (uff). Jinak milé překvapení. ()

Reklama

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinka si to napsala, zrežírovala i si v tom zahrála... Viděno s nulovým očekáváním kvůli Megan, ze který jsem naprosto hotová... a líbilo se mi to... Dokonce tak, že to povyšuji lehce nad průměr... Vztahovky já mám prostě ráda a, i když je to klišé s happy endem nemám tomu v zásadě co vytknout... ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Tak nevím jestli to je tím,že to tu zas hodnotí malolatí kokoti a mrdky,ale tohle je z těch stejných filmů (no jo no skončí spolu,hele.Co ste čekali,že Loki dojebe Avengery?!) jednoznačně nejlepší!Spíš romdram než romkom (tak z toho nebudu vinit film,ale toho kdo to tu zas zažánroval podle obalu).Hlavní dvojka ze začátku není moc sympatická (narozdíl od všech vedlejšáků),ale to se do konce změní a celkově to překvapivě nebyl sterilní shit a ekvivalent čumění do zdi,jako většina Hollysraček z poslední doby.Druhá půlka rozhodně mnohem lepší,dobré dialogy a výborná výměna názorů u večeře.A kolik z těch trojek byly původně čtverky,radši ani nedomýšlet.Dementi bez mozku!! ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že se docela divím tomu nízkému hodnocení tady. Když se podívám na filmy s podobnou tématikou poslední doby, tak tento je značně převyšuje. Určitě bych to nezařadila do komedie, moc věcí, čemu se dá zasmát, tady není, ba naopak, vyskytuje se zde dost depresivních myšlenek. Film je sice strašně čitelný a divák přesně ví celý vývoj příběhu už od první minuty, ale zároveň je to dobře napsané, mnoho životních pravd a pohled na partnerský život z mnoha úhlů. Asi v půlce filmu bych se nebránila ani čtvrté hvězdě, ale stopáž nemusela být tak dlouhá a asi závěrečných pět minut mi už to zkazilo úplně. I tak jde ale o velmi nečekané překvapení. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (2)

  • Celý film bol natočený v americkom meste New York. (MikaelSVK)
  • Kristen Wiig, Chris O'Dowd, Maya Rudolph a Jon Hamm si společně zahráli již ve filmu Ženy sobě (2011). (žvanimírek)

Reklama

Reklama