Reklama

Reklama

Hurá do Afriky!

  • Německo Konferenz der Tiere (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Afrika je pro divoká zvířata prostě ráj na Zemi. Surikata Billy je bezstarostný snílek s hlavou v oblacích. Spolu s vegetariánským lvem Socratem rádi lelkují a dělají si legraci z ostatních zvířat. Ale Afrika čeká nové hosty a bezstarostné časy se mění. Na utržené ledové kře tam pluje lední medvědice Sushi. A kvůli požárům v Austrálii hledají nový domov i klokan Toby a tasmánský čert Smiley. Do vysněného světa najednou míří spousta nespokojených zvířátek, která touží po lepším životě. Africkou deltu Okavango čekají velké změny. K tomu všemu nepřišla voda, která každý rok mění poušť v zelenou kvetoucí oázu. Zdá se, že v tom mají prsty lidé! Billy, Socrates a ostatní zvířátka se vydávají na nebezpečnou výpravu. Na cestě je čeká spousta dobrodružství a legrace, ale hlavně musí najít vodu, aby zachránili svůj svět… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (69)

TimeSpliter odpad!

všechny recenze uživatele

"Sice je to z Německa ale to mi nevadí ten film byl tak dobrý že mi je uplně jedno že je z Německa" to opravdu je no, skvělý film pro nejmenší... "Založený na dvou, třech prdech" to sedí... Okatá ubohost typu "zvířátka braňte se a zachraňte přírodu kterou člověk zničil, protože člověk je svině"... Film natočen proprděnými ekoteroristy. :) ()

Jeza07 

všechny recenze uživatele

Jsem jeden z HOODNĚ mála lidí, kterým se tenhle animovaný snímek líbil jak po vizuální stránce, tak i příběhově, ale je to kopírka Madagascaru 2. Asi to také bylo tím, že jsem milovníkem zvířat. Hudba, která tu byla použita byly pecky jako třeba Radar Love nebo King of The Road. Dávám tomu 8/10 a říkám že je to nedoceněný animák. ()

Reklama

someone 

všechny recenze uživatele

No tak to bylo dílo!! Sice jsem si předem přečetl zdejší komentáře, ale prostě mi nedalo, abych se na to nepodíval - no budu si muset tu jedenapůl hodinu života napracovat někde jinde... Jak bych to teda shrnul? Bacha, přijde SPOILER:" Nuda, nudaaaa..... nuda... nuda.. nuddaaaaaaaaa.......????......nudaaaaaa...nudanudanudanudanuda......nuuuuudaaaaa.... WTF???!!!...nuda....nudaaaa.....nudaaaaa.....KONEC!".... konec SPOLIERu. Doufám, že i když jsem zde podrobně rozepsal děj filmu, ostatní to určitě neodradí od jeho shledování, neboť ponaučení, které si z něj odnesete, není k zahození. Tak například já už vím následující: 1. Namol opilá a spící DVOUČLENNÁ posádka kupodivu NEDOKÁŽE řídit obří ropný tanker.... 2. Nejčastější příčinnou požárů v Austrálii jsou motorkáři!... 3. Koaly, klokani a WTF to bylo za zvíře??! (nejspíš Taz) nepřežijou bez nápojů z plechovky.... 4. Kdokoliv si může postavit přehradu kdekoliv a za jakýmkoliv účelem (třeba kvůli hotelu v přírodní rezervaci - no LOL:-)))....5. Lvi malé děti nežerou (i když jim strčí hlavu do klece), protože jsou to vegetariáni! Proto malé děti HURÁ DO AFRIKY!! :-))) Fakt už toho bylo dost a nikdy více!! Jedna hvězda za "obojživelnou" surikatu... ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Najednu stranu zábávné, ale na druhou nesmyslné a vyloženě pro děti. Na madagaskar holt nic nemá! Ale rozhodně bych tento animák neřadil mezi nejhorší.. Děti v tom můžou vidět zábavnou podívanou ze Surikatou, která hledá vodu a pěkná zvířata a jejich dobrodružstí. Nicméně místy nedávají smysl jako např.lední medvěd v africe, nebo verliby dopraví v puse do new yorku slony, zebry atd.. Zápletka s pohledu dospěláka je jasná, díky globálním změnám se mění i podmínky pro zvířata, kterým navíc mi lidé ničíme půdu a přehradamy zastavujeme zdroj vody! 55% ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Moc krásný animák o zvířatech z Afriky i z jiných částí světa, kde nejsou šťastni a tak pár želv z Galapág, lední medvědice, klokan, tazmánský čert a kohout z Francie míří do Afriky, kde by mohli mít svůj nový domov. Ale nejhorší nepřítelé zvířat, lidé, zahradili řeku a do jejich údolí přestala téct voda. Možná tímhle chtěl film říct, jak je důležité, abysme žili v souladu s přírodou, že jsme jen malou součástí tohoto světa. Něco na tom určitě bude. Nechápu tak nízké hodnocení, ale časem se to možná zlepší. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (2)

  • Film byl inspirován knihou od Erich Kästner „The Animals Conference“. (Pepy)
  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Související novinky

Nový Tarzan s animovaným upírem

Nový Tarzan s animovaným upírem

06.05.2012

Navzdory drastickému neúspěchu Johna Cartera se na plátna vrátí i další hrdina Edgara Rice Burroughse – ten mnohem slavnější. O Tarzana má zájem hned několik hollywoodských hráčů, třeba studio Warner… (více)

Reklama

Reklama