Reklama

Reklama

Hurá do Afriky!

  • Německo Konferenz der Tiere (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Afrika je pro divoká zvířata prostě ráj na Zemi. Surikata Billy je bezstarostný snílek s hlavou v oblacích. Spolu s vegetariánským lvem Socratem rádi lelkují a dělají si legraci z ostatních zvířat. Ale Afrika čeká nové hosty a bezstarostné časy se mění. Na utržené ledové kře tam pluje lední medvědice Sushi. A kvůli požárům v Austrálii hledají nový domov i klokan Toby a tasmánský čert Smiley. Do vysněného světa najednou míří spousta nespokojených zvířátek, která touží po lepším životě. Africkou deltu Okavango čekají velké změny. K tomu všemu nepřišla voda, která každý rok mění poušť v zelenou kvetoucí oázu. Zdá se, že v tom mají prsty lidé! Billy, Socrates a ostatní zvířátka se vydávají na nebezpečnou výpravu. Na cestě je čeká spousta dobrodružství a legrace, ale hlavně musí najít vodu, aby zachránili svůj svět… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (69)

Diabloxxl odpad!

všechny recenze uživatele

Najúbohejší animák aký sa vôbec dá vyprodukovať... Vykreslenie a správanie postáv, hlášky a sprosý príbeh co absolútne zle a čiastočne skreslene ale hlavne prehnane ukazuje ľudske správanie a to najmä na začiatku je toho nahustené jedno na druhé. Grafické spracovanie bolo tiež dosť pod priemerom. V priebehu celého filmu sa mi chcelo zvracať a pozeral som to len z donútenia až do konca iba RAZ som sa usmial cez celý film. I dont want live on this planet anymore... 2% ()

someone 

všechny recenze uživatele

No tak to bylo dílo!! Sice jsem si předem přečetl zdejší komentáře, ale prostě mi nedalo, abych se na to nepodíval - no budu si muset tu jedenapůl hodinu života napracovat někde jinde... Jak bych to teda shrnul? Bacha, přijde SPOILER:" Nuda, nudaaaa..... nuda... nuda.. nuddaaaaaaaaa.......????......nudaaaaaa...nudanudanudanudanuda......nuuuuudaaaaa.... WTF???!!!...nuda....nudaaaa.....nudaaaaa.....KONEC!".... konec SPOLIERu. Doufám, že i když jsem zde podrobně rozepsal děj filmu, ostatní to určitě neodradí od jeho shledování, neboť ponaučení, které si z něj odnesete, není k zahození. Tak například já už vím následující: 1. Namol opilá a spící DVOUČLENNÁ posádka kupodivu NEDOKÁŽE řídit obří ropný tanker.... 2. Nejčastější příčinnou požárů v Austrálii jsou motorkáři!... 3. Koaly, klokani a WTF to bylo za zvíře??! (nejspíš Taz) nepřežijou bez nápojů z plechovky.... 4. Kdokoliv si může postavit přehradu kdekoliv a za jakýmkoliv účelem (třeba kvůli hotelu v přírodní rezervaci - no LOL:-)))....5. Lvi malé děti nežerou (i když jim strčí hlavu do klece), protože jsou to vegetariáni! Proto malé děti HURÁ DO AFRIKY!! :-))) Fakt už toho bylo dost a nikdy více!! Jedna hvězda za "obojživelnou" surikatu... ()

Reklama

The_God 

všechny recenze uživatele

Před spoustou let Američani natočili povedenou teenagerovskou komedii "Prcičky". Pak se tohoto tématu chopili Němci a byla to katastrofa. Před pár lety Američani natočili několik ne-nepovedených animovaných komedií se zvířátky. Pak se tohoto tématu chopili Němci a je to katastrofa. No, katastrofa vyloženě ne, byť je příběh průměrný a předvídatelný. Animace také nejsou špatné, s jednou (zato velkou) výjimkou a tou jsou částicové efekty. Pro CGI terminologie neznalé - částicové efekty jsou prach, kouř, pára, tekoucí, padající a šplíchající voda a podobné srandy. A tyhle věci tady jsou tak PŘÍŠERNÉ, že horší jsem neviděl dlouho už ani v počítačových hrách. A i když to zní jako nimrání se v blbostech, tak naopak tyhle "detaily" dokáží dost zkazit zážitek z celého filmu. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Hold Němec není Amík.....Madagaskar über alles se nekonal ani kdyby si tasmánský čert ještě desetkrát ulevil. Slabé, hodně slabé! Ekologický odkaz (tak trochu ve stylu "zničit člověka"), samozřejmě musíme nechat nějaká ta zvířátka umřít (do dětí je realitu života dobré cpát hned za tepla) , vtipy založené na prdění, slabší animace....ale bylo to 3D. Nedávno jsem u Sammyho dobrodružství napsal doslova: "jeden z nejslabších kreslených počinů poslední doby", no a hop, máme tady další ekzemplář. ()

finy_cz 

všechny recenze uživatele

Film založený na boomu posledních let: koukání v kině na filmy ve 3D. Myslím, že tvůrcům nešlo ani tak o propracovaný děj, animaci a promyšlené vtipy a scény, jako spíš o nápis ,,3D" na plakátech. Oceňuji snahu filmu vtlouci dětem do hlavy, že si nemůžem se světem dělat co se nám zlíbí, a že i zvířata mají práva na svůj život. Kdyby ale vzali kameru, zajeli do Afriky, natočili jak táhnou buvoli za vodou, do filmu přikreslili přehradu a proložili to reklamními spoty na větrné a sluneční elektrárny, možná bych se na to díval spíš než znova na tohle. Takže 1 hvězdička za snahu (umravnit lidi a vydělat na tom prachy) a 2. hvězdička za scénu želv při západu slunce (krásné zpracování lásky, až na ten přehnaný želví věk; délka scény 33 sec :-)) ()

Galerie (51)

Zajímavosti (2)

  • Film byl inspirován knihou od Erich Kästner „The Animals Conference“. (Pepy)
  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Související novinky

Nový Tarzan s animovaným upírem

Nový Tarzan s animovaným upírem

06.05.2012

Navzdory drastickému neúspěchu Johna Cartera se na plátna vrátí i další hrdina Edgara Rice Burroughse – ten mnohem slavnější. O Tarzana má zájem hned několik hollywoodských hráčů, třeba studio Warner… (více)

Reklama

Reklama