Reklama

Reklama

Skupina mladých lidí je uvězněna v neznámém domě. To pravé napětí se však rozpoutá až ve chvíli, kdy se spustí video a informuje všechny přítomné o tom, že jim bude umožněno uniknout, zapojí-li se do sadistických a masochistických her... Skupinka přátel se rozhodne zastavit stopařce. Ukáže se však, že to nebyl zrovna nejlepší nápad, neboť tato žena posléze všechny zúčastněné omámí plynem. Ti po následném procitnutí zjistí, že jim byly na lebky implantovány nádobky, které se samozřejmě nedají odstranit bez fatálních následků. Usměvavá a profesionálně vyhlížející žena jim poté z televizní obrazovky oznámí, že mají dvaadvacet hodin na to, aby naplnili lahvičky určeným množstvím mozkové tekutiny, kterou tělo produkuje pouze v případě extrémní bolesti. Čas kvapí a oni se společně s další skupinou nešťastníků podrobených stejnému testu rozhodnou spolupracovat a sdílet tak břemeno onoho bolestivého cíle. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (108)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Ďalší z napnutého reťazca filmov, ktoré by sa nerodili, keby geniálny Wan nerozsypal po hladných divákoch krvavé kusy človečiny ,rozsekanej Jeho neúnavnou pílou. 2-3 triedne trápenie nepodareného castu v niektorých momentoch privodí divákovy dotieravý pocit - " zhebni a poďme ďalej, lebo potrebujem vyvenčiť psa ". Síce dopozerané , ale mikro potrebné. Iste tušíš, že nápad vzájomnej niekoľkočlennej konfrontácie , s nenápaditým killovaním ( všetko už bolo vo vitálnejśej forme ) za cenu prežitia a to celé namočené sýtou červenou, samozrejme časovo obmedzené - to je ale je originálny nápad.. Proste jeden z filmov, pri ktorých som mala pocit úľavy, keď zhasol. Odpad / bodík si to ale nezaslúži. Edit 1,89376 / 9,6874. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Kdysi poprvé jsem tuhle torturovou jednohubku zkouknul tak nějak se zvědavostí a bez protestů a zase na ní rychle zapomněl. Podruhé už jsem ale docela dost trpěl nejen extrémně příšernou kamerou, ale i dějovou hloupostí - tak dementní postavy s tak dementním jednáním se totiž hned tak v nějakém béčku nevidí. Možná, že kdybych měl taky implantovanou nějakou nádobku na stresové látky, tak jí během sledování naplním... Radši bych ale ony nádobky implantoval tvůrcům filmu. Pak bych chytil toho třaslavého retarda který držel kameru, a řádil na něm s kleštěma, letlampou a pajsrem tak dlouho, až by z něj vytekly všechny užitečné chemikálie (a nakonec bych ho nechal zhebnout, aby už svými třaslavými pazourami nemohl zmrvit žádný další film). Potom bych to samé provedl s mentálem který psal dialogy, tedy asi se scénáristou. No a kdyby to nestačilo a bylo ještě málo těch vzácných chemikálií, pokračoval bych od režiséra až po klapku. Jedna hvězda za tři hodně pěkné baby, vlastně i s volavkou čtyři (tedy všechny kromě ukňourané těhule). ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale tohle byla ultimátní blbost. Od začátku do konce jsem si jen kladl otázku, jestli to režisér myslí vážně. Až do konce jsem odpověď na tuto otázku nenašel. Tu hvězdičku dávám za solidní gore, některé mučící praktiky byly celkem působivé, jinak nuda a blbost v jednom balení. 20% ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Probrat se v baráku s osmi dalšíma osůbkama a zjistit, že pokud si vzájemně neublížíte (aby vaše mozečky mohly vesele kapat tekutinu do nádobky co vám záhadně vyrostla za krkem) tak se nedostanete ven živí to asi člověku zkazí večer. Našim hrdinům to taky večer pravdu pokazí, každopádně v duchu hesla "RADŠI ZMRZAČENEJ NEŽ TUHEJ" se dají všichni do díla. Poctivě se střídají a diváka čeká třebas trhání nehtů, žehlení břicha, opařování se, mydlení do sebe kladivem či hasákem, vymlacování zubů atd atd...Překvapivě každej radši mučí než by byl mučenej a tak se tomu na kom je řada většinou moc nechce. Osobně jsem se modlil ať tu japonku, kterou jsem začal ze srdce nenávidět, prostě spoutaj a mučej za všechny. Jestli jsem se dočkal neprozradím, ale přál jsem si to fakt hodně. Kdo je jakej člověk to divák zjistí a určitě si každej najde oblíbence. Chtěl jsem horor u kterého se odreaguji a užiji si násilí a to jsem dostal. PS : Chválím konec, dluhy se mají splácet. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Herec, nyní i debutující režisér Taylor Sheridan, nám ve své prvotině předkládá trochu mučeníčka za serotonin, dopamin a adrenalin, z nichž se, podle tohoto hororu, dají vařit skvělé drogy. Recept pro získání těchto látek je poměrně jednoduchý. Stačí zavřít příslušný a přiměřeně vysoký počet osob v nehostinném baráku a v určeném časovém limitu získat stoprocentní úspěšnost při odběru látek do zásobníku, důmyslně umístěného na temeni hlavy, pomocí vzájemné tortury ve vylosovaném pořadí. Nepříjemné prostředí a vystresované osoby udělají své. Mám pocit, že hororový subžánr torture porn se zase o kousek posunul zachycením syrové brutality bez příkras, a to i když se nějaká ta mučící scéna odehrála mimo obraz, tak to neztrácelo na své morbidní působivosti. Film se příliš nezaobírá a nezdržuje se představením jednotlivých postav, kterých není zrovna málo, a jde rovnou na věc. Co bych filmu vytkl, je jeho celkový krotký přístup k mučení, kdy se vždy nabízela drsnější varianta, ale vždy se sáhlo po té relativně mírnější, a to bylo opodstatněno tím, že postavy si k sobě vytvořily vzájemné sympatie a tudíž se šetřily. Zkrátka zde chyběl nějaký totálně vyšinutý magor, kterému je jedno, jakého stupně mučení bude použito pro záchranu holého života. Rovněž výsledná pointa s odhalením hlavního strůjce muk tak nějak zanikla a možná i tím, že představitel neodvedl příliš uvěřitelný herecký výkon. Třetí výtka směřuje k postavám, z nichž ani jedna nebyla sympatická, navíc poměrně ploché v charakterovém vykreslení. Nejedná se úplně o vrcholného zástupce svého subžánru a jeho působivost a vypětí nezaleze pod kůži, ale číší z něj novátorský přístup se solidně odvedenou originální porcí syrové brutality, jejíž stupeň uspokojení docení především fanoušci tohoto žánru. Nezasvěcení si z filmu mnoho neodnesou, ale je fakt, že ani po zhlédnutí tohoto specifického kousku příliš bažit nebudou. 70% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • Hormony, které se skupina snaží nasbírat, andrenalin, dopamin a oxytocin, mozek vylučuje, když je tělo ve velké bolesti, ale jak Sam navrhoval, také při sexu. Takže místo mučení se, mohli mít sex, aby ampulky naplnily. (Arrinka)

Reklama

Reklama