Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucy získá práci pečovatelky ve starém zpustlém domě u paní Jessel, která je v kómatu. Poté, co se doslechne, že by dům mohl ukrývat poklad, rozhodne se jej s kamarády prozkoumat v naději, že poklad naleznou. Tím se však započne série nevysvětlitelných událostí, které Lucy navždy změní. (Caminzind)

Diskuze

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

I když jsem pochopil až po delší době o co v tom filmu vlastně šlo, tak i přesto oceňuji více méně originalitu, i když je film celkem WTF počin, protože některé scény, které by měli být děsivé, tak nejsou a některé fantasy prvky zase nedávají žádný smysl. Potencitál tu byl veliký, ale bohužel je utopený v kaši nelogičnosti a nedotažitelnosti potenciálu. Je to škoda, ale za pěkné 3* se ten film absolutně nemusí stydět.

hous.enka

hous.enka (hodnocení, recenze)

Havaj8

Souhlasim s GigaPudding (mimochodem super nick) a ještě bych dodala, že když Lucy knížku otevřela, vylétla z knížky můra. Asi proto se to pak odehrávalo tak, jak se to odehrávalo.

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

Havaj8

no hlavní sestřička s ní očividně byla od dětství, jak je to vidět ve filmu, takže jí asi trošku bylo jasný, že jsou to upíři :)

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

Taky se pridavam spis na stranu tech, co naprosto nepochopili o co tu slo. Melo to ohromnej potencial na skvelou ducharinu, ale hlava mi to poradne nepobrala. Jako jestli ta hlavni sestricka s babkou to meli domluveny? Hlaska: Zvolila jsi si spatnou knihu. Vubec nevim jak na to mam koukat...

na příspěvěk reagoval GigaPudding, hous.enka

hororwatch

hororwatch (hodnocení, recenze)

docela dobrá záležitost, ale proč k sakru, když vidí, že jsou žádány publikem špatné konce, musí všude srát happyendy....

na příspěvěk reagoval Burdock

Mayers

Mayers (hodnocení, recenze)

Tak ten konec jsem totálně nepochopil...ale třeba ho člověk ani neměl pochopit, těžko říct :) Nechci tady nějak spoilerovat ale stejně jako u INSIDE jsem jaksi nepochopil co chtěl tentýž autor říci. Ale je potřeba uznat že masky a některé scény byly vážně povedené. Ale co naplat když mě nenapadá, co to měla sakra znamenat??

Dlee

Dlee (hodnocení, recenze)

Já ten konec teda tak nějak nepobral..nepochopil jsem to.

Hoyt

Hoyt (hodnocení, recenze)

Hodně těžký film na hodnocení ale za originálnost 4*

fandula

fandula (hodnocení, recenze)

Nemáte někdo bližší info o tom kdy to vyjde alespoň někde v zahraničí na DVD? Už to chci vidět!

heyda

heyda (hodnocení, recenze)

Ach jo, vypadá to na nějakou bláznivou duchařinu. Radši bych kvalitní exploit jako bylo Uvnitř. Ale třeba to nebude tak hrozný...

Forsberg11

Forsberg11 (hodnocení, recenze)

No trailer je slušný, vyzerá to dobre, najlepšie je v ňom hudba. Jeden z mojich najočakávanejších hororov...

Forsberg11

Forsberg11 (hodnocení, recenze)

Puding: veľmi plnohodnotná informácia, ďakujem za reakciu, a teraz naspäť do búdy...

Reklama

Reklama