Reklama

Reklama

Justin Bieber: Never Say Never

  • Česko Justin Bieber: Nikdy neříkej nikdy (více)
Trailer 2

Sledujte inspirující příběh úspěšného mladého zpěváka. Nenechte si ujít sondu do života Justina Biebera. Vzestup zpěváka z malého městečka v Ontariu, který se stal globálním fenoménem vrcholí vyprodanou šou v Madison Square Garden.  Kamera sleduje Justina Biebera během deseti dnů před vyprodaným koncertem v Madison Square Garden, který se uskutečnil v srpnu roku 2010. Záznam z těchto deseti dnů plných koncertů, zkoušek a v mezičase zábavy s přáteli z dětství, je proložen domácím videem, starými fotkami a rozhovory. V tomto jedinečném filmu uvidíte hudebního génia, který se nejraději ze všeho předvádí. Justin kdysi ohromil agenta v Atlantě skrz YouTube a vyletěl jako raketa ke hvězdám, jen krátce poté, co oslavil patnácté narozeniny. Jeho manažer klade důraz na Justinovu spolupráci se sociálními médii, dohlíží také na to, aby měl mladík pevnou pracovní morálku a silnou osobnost. Kamera zdůrazňuje Bieberův vzhled. Jeho maminka a prarodiče doslova září pýchou… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (174)

Genero 

všechny recenze uživatele

Tak tady musím dát jednoznačně plný počet, aby mě někdo nenařknul, že jsem pozér nebo dokonce nějaká ta pokrytecká mrdka! Justýn, který celý život ve svém nuzném přístřeší mačkal v potu tváře klávesy klavíru, zatímco si jeho vrstevníci hráli v uhláku na horníky, se pak ve čtrnácti stal největší světovou homosexuální popstar a nejznámější kopií Pavla Horňáka. Příběh, který vás dojme stejně jako Justýnovu maminku i babičku a zástupy zkušených, světem protřelých dvanáctiletých žen. Dokument, který vás zarazí hluboko do křesla a přivodí smrt. Co víc si přát? Snad jen nechat se unést hlubokými texty a libými, zpěvnými melodiemi písní Justýna Bíbra, při kterých si každý opravdový chlap poklepává hasákem do rytmu: Baby, baby, baby ooooh, jako baby, baby, baby néééé, jako baby, baby, baby, ooooh, myslel jsem, že budeš vždy moje, moje... ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

:-D to mě po... Promiňte ale nenapadne mě nic jiného než tohle...Co se týče hudby nula nula nic... Vkus, tanec..cokoliv co by stálo za řeč?? NIC a víte co mě nejvíc zarazilo?Že tahle rychlokvaška z které se mi dělá jenom zle byla objevena Justinem Timberlakem!!!Ano slyšíte dobře..hvězdou takového kalibru...Justin Timberlake se asi úplně pomátl.Nejvíc fandím fanouškovi(jestli to byl vůbec fanoušek-a soušastně je to jedno z mých nejoblíbenějších videí, které jsem kdy viděla :-D)co po něm hodil plastovou láhev vody a pak taky jak jsem slyšela, že se na nějákém živém koncertě tahle karikatura(asi hermafrodit protože si nedokážu vysvětlit jak může něco tak divnýho existovat a ještě se to ukazovat na veřejnosti...)zasekla při nějákém vystoupení na laně...Nemám slov. ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

Já jsem jeho písničky nikdy neposlouchala a ani nemám v plánu si ode dneška kupovat cédéčka nebo tři dny bivakovat před Ticketportalem, abych utratila výplatu za lístky na Biebrův koncert. Chci jen ohodnotit natočený dokument o jedné mladičké celebritě. V dnešní době je síla internetu obrovská a jestli máte talent a ukážete ho světu, je tady předpoklad, že si vás možná někdo všimne a dovede vás až do Madison Square Garden. Velice působivě natočený dokument o vzestupu dětské hvězdy. Ve dvanácti zpívat jako Justýn umí málokdo a o tom, co dokázal už jako hvězda ani nehovořím. Mladí ho prostě milují, je jejich modlou, idolem postaveným na zlatý piedestal a já to respektuji. Má nejen dobrý hlas, ale i taneční či muzikální vlohy, sladkou tvář a svůj styl. Je to typický příklad jednoho splněného amerického snu. I když jsem si od něj vždycky držela odstup a neznám ani jednu jeho píseň, zvědavě jsem se zaposlouchala, abych pochopila tu hysterii kolem něj, jenž se dá směle přirovnat třeba k podobné při tehdejších koncertech skupiny The Beatles. ()

Qitek 

všechny recenze uživatele

Po formální stránce není dokumentárnímu filmu Never say never co vytknout. Co se haterovaní Justina Biebra týče... Počítám se mezi sortu lidí, kteří jeho tvorbu nesnáší. Ten kluk umí zpívat ano. Neirituje mě Justin jako člověk, ale lidi co kolem jeho produktů šílí. Jsou to sračky. Jsou to mega úspěšné sračky pro náctileté a co je nejhorší, je fakt, že to opravdu není nic, co by stálo zato poslouchat. Na světě je hafo muzikantů, umělců a nevyslyšených songů a je proto velmi smutné, že se ještě někdo Justina snaží bránit. Ano, kluk očividně něco umí, ale dívat se na něj dá možná tak v sobotu ráno, po boku osmiletých, zblblých fanynek a zjistit, jak moc se člověk vyvíjí i co se jen hudebního vkusu týče. Nebudu smekat před člověkem jen proto, že má miliony a bůh ví co ještě dokázal, když nabízí k politování hodnou hudbu a ještě tak úspěšnou. Děkuji nechci. Nejsem Hater. Jen je ten showbyznys opravdu smutnej. A tohle je další důkaz A sere mě jakej je cumel ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

nedalo mi a pri reakciách a hodnoteniach na csfd nepozrieť tento film..nestačí vidieť trailer, ukážku, fotky alebo hodnotiť film podľa názvu..film v prvom rade vyzerá veľmi dobre - remeselník John Chu (Step Up 2,3) si dal záležať na tom, aby to dobre vyzeralo..aj príbeh aj keď je to Bieber a má 16 rokov je plný prekvapení..a ukazuje klasickú cestu nahor od úplnej nuly..výpovednou silou tohoto filmu sú reakcie ľudí na Justina Biebera napr. pri rozdávaní lístkov a poukazuje na celú "biebermániu" - sila sociálnych sietí a pod...takže predtým než hodnotíte sa pozrite na film..pretože Never Say Never je slušne remeselne zvládnutý dokument o ceste nahor tohoto mladého talentu (btw. nie som nejaký extra fanda Justina Biebera) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (4)

  • Pro natáčení v Madison Square Garden bylo použito celkem 11 3D kamer. (AltairAhad)
  • Justin Bieber Madison Square Garden vyprodal za 22 minut. (AltairAhad)
  • Justin Bieber osobně představil pro dychtivé publikum filmový trailer v Los Angeles na jeho turné s názvem My World. (AltairAhad)

Související novinky

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

07.08.2012

Na ten film už si vlastně pamatují jen znalci osmdesátkové tvorby. Jedna z prvních hollywoodských rolí Dolpha Lundgrena byl svalnatý borec s obrovským mečem jménem He-Man. Byl synem krále mystické… (více)

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama