Reklama

Reklama

Justin Bieber: Never Say Never

  • Česko Justin Bieber: Nikdy neříkej nikdy (více)
Trailer 2

Sledujte inspirující příběh úspěšného mladého zpěváka. Nenechte si ujít sondu do života Justina Biebera. Vzestup zpěváka z malého městečka v Ontariu, který se stal globálním fenoménem vrcholí vyprodanou šou v Madison Square Garden.  Kamera sleduje Justina Biebera během deseti dnů před vyprodaným koncertem v Madison Square Garden, který se uskutečnil v srpnu roku 2010. Záznam z těchto deseti dnů plných koncertů, zkoušek a v mezičase zábavy s přáteli z dětství, je proložen domácím videem, starými fotkami a rozhovory. V tomto jedinečném filmu uvidíte hudebního génia, který se nejraději ze všeho předvádí. Justin kdysi ohromil agenta v Atlantě skrz YouTube a vyletěl jako raketa ke hvězdám, jen krátce poté, co oslavil patnácté narozeniny. Jeho manažer klade důraz na Justinovu spolupráci se sociálními médii, dohlíží také na to, aby měl mladík pevnou pracovní morálku a silnou osobnost. Kamera zdůrazňuje Bieberův vzhled. Jeho maminka a prarodiče doslova září pýchou… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (174)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem zjistit, jestli je na ČSFD opravdu tolik pokrytců, jak se to z místních hodnocení a komentářů zdá ... a ono nejspíš vskutku ano. Hudebním vkusem je ode mě J.B. dost daleko, takže zúčastnit se jeho show by pro mě bylo asi tak podnětný, jako poslouchat písničky němýho zpěváka, ale stejně musim napsat, že je ten kluk prostě frajer a zpívat umí. A na pivko (hm, na limonádu :-D) bych s nim zašel radši než s libovolným zfetovaným, potetovaným cool rockerem. Never Say Never je dobrej dokument a J.B. není "píča" ... ale některým lidem to nevysvětlíte. Palec nahoru, o současným světě to říká víc, než politické manipulace Michaela Moorea. A to přímo (záběry na šílené pubertální fanynky) i nepřímo (reakce webovejch haterů). ()

Hnedoocko 

všechny recenze uživatele

Důvod, proč jsem dokument shlédla - ačkoliv nejsem zamilovaná fanynka tohoto zpěváka, ani jeho hudba mi není moc blízká, zajímalo mě, zda je tento dokument opravdu takový propadák, za který ho většina uživatelů čsfd považuje. Nutno říct, že dokument byl skvělý a až na to, že není o něčem, do čeho jsem absolutně zainteresovaná, neměl chybu. Všichni znají jméno Justin Bieber, všichni vědí, jaký má drahý auto, že chodí se Selenou Gomez apod., ale to, že tenhle kluk má opravdový talent, a to jak pro zpěv, tak i pro hraní na bubny, kytaru apod., to už nikoho nezajímá. Žijeme ve světě, kdy nikdo nikomu nic nepřeje, všichni závidí a rádi si čtou bulvární články. Tento dokument jasně ukazuje, kolik dřiny a usilí jeho sen, stát se zpěvákem, obnáší. Pokud někdo neuznává jeho hudbu, chápu to, ale to, že jeho hlas je dar, o tom není pochyb a musí to uznat každý, kdo má alespoň trochu hudební sluch. I po shlédnutí se sice nestanu fanynkou Justina Biebera, ale musím uznat, že jeho post „teen zpěváka“ si poctivě vydřel a nezbývá, než mu to přát a doufat, že mu to vydrží. ()

Reklama

theSaint 

všechny recenze uživatele

To je tu opravdu takové množství pokrytců? Justina Biebera neposlouchám, v životě jsem neslyšel celou jeho skladbu a přiznám se, že mě celkem irituje. Holt, nic pro mě. Ze zvědavosti jsem si tento dokument pustil a musím říct, že není ani trochu špatný! Sestříhané velmi dobře a celkově se jedná o kvalitní počin, který měl mladou hvězdu představit a provést nás jeho začátky. Kdyby se jednalo o kohokoli jiného, o někoho, kdo by Vám "voněl" , tak by jste dokument vyzdvihovali do výšin. Ale vzhledem k tomu, že se jedná o mladého puberťáka, který zpívá především pro náctileté, tak to nesmyslně strháte. Typická vlastnost Čechů, úspěch se neodpouští, jen těm, kteří nám jdou pod nos. Jak omezené. Klučík je šikovnej, to se mu vzít nemůže, já mu to přeju. Poctivá a místy nadprůměrná prácička. ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Ohodnotiť dokument odpadom kvôli tomu že je to Bieber je scestné. Niesom absolútne jeho fanúšikom,no strieľať odpady len podľa mena nieje na mieste. Hlavne keď sa niekto na to ani nepozrel. Ako dokument je to fajn a nezaslúži si tak nízke hodnotenie. 4* aj s prihliadnutím na to že tu padajú odpady od ľudí ktorí sa na to ani len nepozreli. ()

kikka20 

všechny recenze uživatele

Já si zase myslím, že tohle hodnocení je doost malé. Má spousta fanoušku a 17%? Podle mě je tohle hodnocení způsobeno zaujatými lidmi, kteří na něho nadávají. A víte co? Pokud si myslíte, že je lakový nebo namyšlený, tak proč dal Japonsku 1 milion? Lidi ho nemají radí? To byste se divili kolik miliónů on má fanoušků! Pořád nula? Přes 40 písní, desítka videoklipů, 2 CD. Pořád nic? No tak to už jste teda vážně moc zaujatí. Jak už to tady v některých komentářích bylo - je to hvězda, tenhle dokument byl dobrý, jeho cesta ke slávě byla komplikovaná, ale nevzdal to. Tolik lidí by to vzdalo už jen za ty nadávky, že je gay, ale on ne. To už alespoň za tu 1* stačí! Ale tenhle dokument prostě má navíc. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (4)

  • Pro natáčení v Madison Square Garden bylo použito celkem 11 3D kamer. (AltairAhad)
  • Justin Bieber osobně představil pro dychtivé publikum filmový trailer v Los Angeles na jeho turné s názvem My World. (AltairAhad)
  • Justin Bieber Madison Square Garden vyprodal za 22 minut. (AltairAhad)

Související novinky

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

07.08.2012

Na ten film už si vlastně pamatují jen znalci osmdesátkové tvorby. Jedna z prvních hollywoodských rolí Dolpha Lundgrena byl svalnatý borec s obrovským mečem jménem He-Man. Byl synem krále mystické… (více)

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama