Reklama

Reklama

Justin Bieber: Never Say Never

  • Česko Justin Bieber: Nikdy neříkej nikdy (více)
Trailer 1

Sledujte inspirující příběh úspěšného mladého zpěváka. Nenechte si ujít sondu do života Justina Biebera. Vzestup zpěváka z malého městečka v Ontariu, který se stal globálním fenoménem vrcholí vyprodanou šou v Madison Square Garden.  Kamera sleduje Justina Biebera během deseti dnů před vyprodaným koncertem v Madison Square Garden, který se uskutečnil v srpnu roku 2010. Záznam z těchto deseti dnů plných koncertů, zkoušek a v mezičase zábavy s přáteli z dětství, je proložen domácím videem, starými fotkami a rozhovory. V tomto jedinečném filmu uvidíte hudebního génia, který se nejraději ze všeho předvádí. Justin kdysi ohromil agenta v Atlantě skrz YouTube a vyletěl jako raketa ke hvězdám, jen krátce poté, co oslavil patnácté narozeniny. Jeho manažer klade důraz na Justinovu spolupráci se sociálními médii, dohlíží také na to, aby měl mladík pevnou pracovní morálku a silnou osobnost. Kamera zdůrazňuje Bieberův vzhled. Jeho maminka a prarodiče doslova září pýchou… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (174)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Nejhorší bylo, že byl opravdu dobrej.." Tak znovu.. Jedno se zdá jisté, tedy vedle toho, že většina těch homevideí v druhém plánu o klukovi z plakátu vypoví víc, než si tvůrci vůbec uvědomují, totiž že režisér John Chu je skutečný CHUrák !! ;) A dík té svojí kvazidokumentaristice s vylhaným 3D se prolízal až k režii druhých Podfukářů.. Nicméně Biebera mám v patrnosti už dlouhou dobu a od samého začátku tvrdím, že ten kluk má prostě talent a hlas jako málokdo, rozhodně ne jako každý druhý chalan.. Promiň Morena. ;) Fascinujícím se však jeví fakt, že i tento škvár dělí uživatele vedle těch pětkujících nanynek, co si při pohledu na Justina rvou svá nevyvinutá rodidla, téměř výhradně na dva tábory.. Ale tak jeden snadno odhalí, kdo patří mezi pokřikující pokrytecké hejtery a kdo paradoxně mezi ty druhé pokrytce, kteří ve snaze ukázat, jak nejsou pokrytečtí, tvrdí, že nehodnotí samotného Biebera, nýbrž dokument.. Ale děcka, nenechte se mýlit, tohle není dobrý dokument, jen pouhé manipulativní a neupřímné onanistické píárko, navíc řemeslně rovněž dost bídné.. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Mě naštěstí mánie Justina Biebera minula :D :D Říkám naštěstí, ale bohužel i pro tento "dokument" je to smůla...jelikož jsem čekala trochu víc dokumentu...A né že téměř z 70% se bude jednat o ukázku skoro celé každé písně JB. V určitých chvílích mi nezbývalo nic jiného, než dané písně přetáčet, páč se mi zaprvé nelíbí a za druhé to byla pro mě ztráta času :) Fajn - kluk co má sen a šel si za ním - jako za to klobouk dolů kam se dostal :) To jako vážně :) Proto - Nikdy neříkej nikdy. Ale z celého filmu se mi líbily pouze medailonky o členech jeho týmu a také jak rozdávaly lístky před koncertem lidem, na které se bohužel nedostalo. Jinak - vím, že nikdy nikdy, ale tohle vidět už nepotřebuji :D ()

Reklama

L_A_D_A_S 

všechny recenze uživatele

Je mi jasný že tomu všichni dávají odpad aniž by to viděli jen proto že tam vystupuje Justin Bieber, ono nenávidět úspěšný lidi je móda. Nejsem fanoušek jeho ani jeho hudby ale ten kluk něco dokázal a jeho příběh má rozhodně něco do sebe. Dokument šel natočit rozhodně lépe, mě osobně štvaly delší hudební pasáže díky kterým je vidět že film je šitý na míru Bieberovo fanouškům, což já zrovna nejsem, ale i tak jsem se celkem bavil. 3* ()

TeeAge

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Jon Chu | Hudba: Deborah Lurie (Score), Justin Bieber | Produkcia: Usher, Jane Lipsitz, Scooter Braun, Antonio "L.A." Reid, Dan Cutforth | Distribúcia: Paramount Pictures | Štúdio: MTV Films, Insurge Pictures, AEG Live, Island Def Jam Music Group | Rozpočet: 13 miliónov $ | Tržby: 98,441,954 $ || ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Dokument jsem shlédl a po přečtení několika vyloženě nenávistných komentářů mi je smutno z toho, v jaké společnosti to žijeme. Lidé se snadno nechají masově zmanipulovat k hromadné, hysterické a nesmyslně vsugerované averzi, aby si mohli hrdinsky vylít žluč na nebohého análně zneužívaného autisty, který je obětí nelidských marketingových kreatur. Nevinné dítě, jenž při porodu vypadlo ze zanedbané vagíny hlavičkou na kamennou dlažbu městského náměstí, mohlo mít při zajištěné psychiatrické péči a pravidelné dávce léků před sebou alespoň jednoduchý hezký život s omalovánkami, bonbóny a pestrobarevnou kazajkou. Místo toho jej banda pragmatických sviní navlíkla do transsexuálních růžových hader, vlasy mu potřísnila semenem a vyslala ho poskakovat, vzdychat a pištět na pódium mezi krvelačný dav dvanáctiletých produktů lobotomie. Proto uděluji pět hvězd, abych dal všem na vědomí vážnost situace a abychom my, citliví a empatičtí, kterým není toto zneužívání mentálně retardovaných lhostejné, mohli proti tomuto zvěrstvu zakročit. Nezapomínej, pomoci můžeš i TY! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (4)

  • Justin Bieber Madison Square Garden vyprodal za 22 minut. (AltairAhad)
  • Justin Bieber osobně představil pro dychtivé publikum filmový trailer v Los Angeles na jeho turné s názvem My World. (AltairAhad)

Související novinky

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

07.08.2012

Na ten film už si vlastně pamatují jen znalci osmdesátkové tvorby. Jedna z prvních hollywoodských rolí Dolpha Lundgrena byl svalnatý borec s obrovským mečem jménem He-Man. Byl synem krále mystické… (více)

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama