Reklama

Reklama

Justin Bieber: Never Say Never

  • Česko Justin Bieber: Nikdy neříkej nikdy (více)
Trailer 1

Sledujte inspirující příběh úspěšného mladého zpěváka. Nenechte si ujít sondu do života Justina Biebera. Vzestup zpěváka z malého městečka v Ontariu, který se stal globálním fenoménem vrcholí vyprodanou šou v Madison Square Garden.  Kamera sleduje Justina Biebera během deseti dnů před vyprodaným koncertem v Madison Square Garden, který se uskutečnil v srpnu roku 2010. Záznam z těchto deseti dnů plných koncertů, zkoušek a v mezičase zábavy s přáteli z dětství, je proložen domácím videem, starými fotkami a rozhovory. V tomto jedinečném filmu uvidíte hudebního génia, který se nejraději ze všeho předvádí. Justin kdysi ohromil agenta v Atlantě skrz YouTube a vyletěl jako raketa ke hvězdám, jen krátce poté, co oslavil patnácté narozeniny. Jeho manažer klade důraz na Justinovu spolupráci se sociálními médii, dohlíží také na to, aby měl mladík pevnou pracovní morálku a silnou osobnost. Kamera zdůrazňuje Bieberův vzhled. Jeho maminka a prarodiče doslova září pýchou… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (174)

Beaumont07 

všechny recenze uživatele

Forma tohto dokumentu nie je zlá, ale ten obsah, teda Bieberova hudba, štýl a kopa hystericky vzlykajúcich faniniek, to bolo pre mňa úplne utrpenie. Po pol hodine som to musel prerušiť a pustiť si South Park. Bieber je totiž pvoplánový, neoriginálny počin upadajúceho a neúprimného hudobného priemyslu bez štipky invencie, nápadu či talentu a hodnotiť len jeho, dal by som čistý odpad. Ako som ale povedal, forma dokumentu je v pohode. Idem pre istotu ešte ten South Park... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $13miliónovTržby USA $73,013,910Tržby Celosvetovo $99,034,125Tržby za predaj DVD v USA $24,016,072 //počet predaných kusov 1,462,146║ pekný cirkus naokolo, choreografia tanca slušná, biografia dobre zostavená ale spev vôbec nestrhol, nič zvláštne /25%/ ()

Reklama

Evandulik 

všechny recenze uživatele

,,Och, celý život som sa chystala, aby som bola perfektná pre Justina! A raz budem jeho prvá žena. Je úžasný,,....ako dokument ok, len celkom nepozerateľný, lebo je prepletený afektovaným škrekom (dobre, tak spevom).....idem na sebe radšej ešte pracovať, aby som bola ako Justinova budúca žena úžasná, ako je sám Justin....a pritom si otvorím aj okno, ak náhodou začujem lahodný škrek (spev). ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Tak tady musím dát jednoznačně plný počet, aby mě někdo nenařknul, že jsem pozér nebo dokonce nějaká ta pokrytecká mrdka! Justýn, který celý život ve svém nuzném přístřeší mačkal v potu tváře klávesy klavíru, zatímco si jeho vrstevníci hráli v uhláku na horníky, se pak ve čtrnácti stal největší světovou homosexuální popstar a nejznámější kopií Pavla Horňáka. Příběh, který vás dojme stejně jako Justýnovu maminku i babičku a zástupy zkušených, světem protřelých dvanáctiletých žen. Dokument, který vás zarazí hluboko do křesla a přivodí smrt. Co víc si přát? Snad jen nechat se unést hlubokými texty a libými, zpěvnými melodiemi písní Justýna Bíbra, při kterých si každý opravdový chlap poklepává hasákem do rytmu: Baby, baby, baby ooooh, jako baby, baby, baby néééé, jako baby, baby, baby, ooooh, myslel jsem, že budeš vždy moje, moje... ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Mě naštěstí mánie Justina Biebera minula :D :D Říkám naštěstí, ale bohužel i pro tento "dokument" je to smůla...jelikož jsem čekala trochu víc dokumentu...A né že téměř z 70% se bude jednat o ukázku skoro celé každé písně JB. V určitých chvílích mi nezbývalo nic jiného, než dané písně přetáčet, páč se mi zaprvé nelíbí a za druhé to byla pro mě ztráta času :) Fajn - kluk co má sen a šel si za ním - jako za to klobouk dolů kam se dostal :) To jako vážně :) Proto - Nikdy neříkej nikdy. Ale z celého filmu se mi líbily pouze medailonky o členech jeho týmu a také jak rozdávaly lístky před koncertem lidem, na které se bohužel nedostalo. Jinak - vím, že nikdy nikdy, ale tohle vidět už nepotřebuji :D ()

Galerie (34)

Zajímavosti (4)

  • Pro natáčení v Madison Square Garden bylo použito celkem 11 3D kamer. (AltairAhad)
  • Justin Bieber Madison Square Garden vyprodal za 22 minut. (AltairAhad)

Související novinky

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

07.08.2012

Na ten film už si vlastně pamatují jen znalci osmdesátkové tvorby. Jedna z prvních hollywoodských rolí Dolpha Lundgrena byl svalnatý borec s obrovským mečem jménem He-Man. Byl synem krále mystické… (více)

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama