Reklama

Reklama

UFO: Nacistická konspirace

(TV film)
  • USA Nazi UFO Conspiracy

Obsahy(1)

Zcela unikátní dokumentární snímek odhaluje možné souvislosti mezi pozorováním UFO v minulém století a tajnými technologiemi vyvinutými nacisty v průběhu 2. světové války. Prostřednictvím archivních záběrů, počítačových animací a rekonstrukcí se můžeme více přiblížit kontroverzní teorii, podle které mohou mít létající talíře své počátky v době Hitlerovy vlády. Nové pátrání odhalilo, že nacističtí inženýři pracovali na letounech ve tvaru disku, vertikálním vzletu a vyspělých pohonných systémech. Americká armáda po válce tajně odvezla tyto dokumenty do Spojených států spolu se stovkami německých vědců. Mohlo by být UFO tajnými americkými letouny vyvinutými podle německých návrhů? Zajímavé možné odpovědi na tutu otázku i na mnoho dalších, dodnes fascinujících spekulací, naleznete právě v tomto dokumentu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

Desmi 

všechny recenze uživatele

Ten Hitlerova zvoneček se nikomu nedaří rozlousknout a ani tady tomu úplně nepřišli na kloub. Nejspíš náckové nezkoumali záznamy o UFO, v různých civilizacích po celém světě, úplně zbytečně. Špetka inspiňrace byla v jejich tvorbě evidentní. Po přesunu do Ameriky, zdá se, pokračovali ve vysokém tempu rozvoje svých technologiích, ovšem již pod jiným koučem. A ten kouč od té doby nepouští veřejnost na svoje tréninky v aréně 51.. Jaká to škoda! Pak nám nezbývá nic jiného, než spekulovat a spekulovat a spek....... ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Zaujímavá teória, ktorá je zrejme najpravdivejšia a najreálnejšia. Tajné projekty ľudí sú najrozumnejším vysvetlením výskytu pozorovnia U.F.O. No napriek všetkému, že väčšina článkov, ktoré zaplavili titulky novín, boli len kamufláže vojenských projektov, je utópiou myslieť si, že sme vo vesmíre sami. Dokument nie je zlý, ale ani ničím extra o čom som už nevedel. Kto číta knihy s podobnou "problematikou", ťažko ho niečo prekvapí. ()

Reklama

Drtic 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé dobe sem videl kvalitní dokument a hlavne dost zajímaví. Je tam sice jako v každém dokumentu víc otázek než odpovedí, ale zámerne mne to navedlo k tomu abych si udelal svou představu která bylo dost jasná. Což mne dost zaujalo a už vím, že američani i když jich obdivuju sou asi nejprolhanejším národem na svete. Ukradli dokumenty a výzkumi nemecku a doteď všechno skvele tají. Doteď sem si myslel, že létající talíře sou mimozemského púvodu a tenhle dokument mne verohodne presvedčil, že tomu tak nikoli být nemusí. ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

To, že chtěl Hitler vyrábět létající talíře, to je celkem (ne)známý fakt. Tenhle dokument nám ho trochu víc do hloubky představuje a předkládá názor, že UFO jak ho známe, je důsledek výroby právě nacistických technologů. Podle mě je to blbost, ale občas to vypadalo tak věrohodně, že nad tím zůstává rozum stát...rozhodně doporučuju. ()

Vault_13 

všechny recenze uživatele

Příliš mnoho opakování a hraného prodlužování ala kriminálka L.A., existuje mnohem více zajímavostí ohledně spojení nacistů a fenoménu UFO a kdyby tyto materiály vzali tvůrci v ůvahu a odpustili by si ty hrané vložky, mohl být dokument obsahově bohatší, třebaže méně nablýskaný. Ale i tak záslužný počin, pojednávající o kapitole, která v učebnicích dějepisu nebývá zmiňována. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama