Reklama

Reklama

Avengers: Nejmocnější hrdinové světa

(seriál)
  • USA The Avengers: Earth's Mightiest Heroes
Ukázka z filmu 2
USA, (2010–2012), 19 h 15 min (Minutáž: 22–23 min)

Předloha:

Jack Kirby (komiks), Joe Simon (komiks)

Hrají:

Eric Loomis, Colleen O'Shaughnessey, Brian Bloom, Rick D. Wasserman, Chris Cox, Fred Tatasciore, Wally Wingert, Phil LaMarr, Nolan North, Robin Atkin Downes (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(52)

Hvězdy seriálu The Avengers: Earth’s Mightiest Heroes kapitán Amerika, Thor, Ironman, Giantman, Wasp (a příležitostně i neuvěřitelný Hulk) spojí síly, aby zachránili svět před zlem. (oficiální text distributora)

Videa (5)

Ukázka z filmu 2

Recenze (72)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Úžasnej kreslenáč, po prvních dílech jsem nadšen a pokud to takhle bude dál, tak to bude stejně nezapomenutelná jízda jako ta filmová. Skvělá kresba, báječní padouši (Hydra), příběhy a akce, vše je na jedničku. Nejprve jsou představovací solovky Iron Mana, Thora, Hulka a Americy a pak už bude nějaká ta týmová práce. Avengers seriálem jsem nadšený, baví mě, těším se na každý další díl. Tak a´t se udrží kvalita, protože zatím to je fakt bez chyby. ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Marvel býval od nepaměti ten slabomyslnější, ale tentokrát se pochlapil s takovou grácií, že zůstávám stát s otevřenou hubou. Seriálový Justice League se teď s cejchem infantilního odvárku zahanbeně krčí v koutě a fňuká nad promrhaným potenciálem, zatímco zdánlivě nepřekonatelná marvelovská sebranka, Wolverine & The X-Men, si jakožto retardovaný bratříček mění plenky a utírají slinu. Avengers: The Earth's Mightiest Heroes servírují nekonečnou exhibici klaďasů a záporáků, pekelně nadupané akce a perfektně gradujícího příběhu v hávu do detailů vypiplané animace a výborného originálního dabingu. Dokonce i ta úvodní znělka šikovně balancuje na hranici mezí totální sračkou a říznou vypalovačkou. Joss Whedon se může jít vycpat, tohle nemá na poli animovaných seriálů konkurenci, natož u hraných Avengers. ()

Reklama

radekgfx 

všechny recenze uživatele

Překvapivě neinfantilní - tzv. nejedná se pouze o celek slepený z variací na léty prověřené skeče a postupy přítomné v animovaných filmech. Jednotlivé díly seriálu drží po hromadě jimi prostupující příběh a v mnohých z nich je možno nechat se překvapit docela originální kamerou, důrazem na detaily a dialogy, jež nejsou samoúčelné. Tato animovaná podoba svědčí Avengers jednoznačně lépe než hraná verze. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Konečně animák od Marvelu, který se vyrovná animákům od DC. Skoro ve všech dílech je na co koukat. K tomu tolik různých postav. Jen v Avengers se jich vystřídá deset a dalších jednou tolik hrdinů. K tomu spousta záporáků, která by se neztratila ani v celovečerácích. Třeba Graviton, Leader, Zemo nebo moje oblíbená Enchatress (Zaklínačka). Škoda, že druhá série, která je lepší, není s dabingem. Série 1 - 95% Série 2 - 100% ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Seriál složený z krátkých epizod o historii těch největších hrdinů z Marvel universa. Kouká se mi na to víc než dobře, bohužel problém je v tom, že v tak rozsáhlém celku se vyzná málokdo a rozhodně ne člověk jako já, který má jenom kusé informace. Pro čtenáře komiksu to musí být úchvatná podívaná, když jaksi víceméně vnímají ono pozadí, já se v tak složité historii prost nechytám a jednotlivé vazby mezi hrdiny jsou pro mě poměrně velké tabu. Jinak je to opravdu pěkná sonda, která člověka aspoň trochu zasvětí. Každopádně bych i tak měl problém asi se dvěma hrdiny, Thor mi přijde jako nejdebilnější hrdina vůbec (prostě se mi nelíbí myšlenka hrdiny postavené na severských bozích) a potom Ant-Man jehož schopnost je proste na hovno a nechápu kdo na tak debilní charakter mohl přijít. To je ale můj osobní názor, jinak po stránce animace a jednotlivých minipříběhů rozhodně nadprůměr. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (15)

  • Seriálu předcházela dvacetidílná mini-série složená z prvních pěti epizod (každá rozdělena na čtyři části), které jednotlivé hrdiny představovaly. (liquido26)
  • Původní složení Avengers v tomto seriálu bylo: Iron Man, Thor, Wasp, Ant-Man, Hulk. V této sestavě se super tým objevil vůbec poprvé v roce 1963 v prvním čísle komiksové série Avengers. (liquido26)
  • Seriál skončil odvysíláním druhé série a v roce 2013 byl nahrazen seriálem Avengers Assemble (od r. 2013). Ten vychází z natočených filmů Marvel Studios, zatímco seriál Avengers: Nejmocnější hrdinové světa čerpal z původních komiksů. (Spiker01)

Související novinky

Třetí Thor fasuje scenáristy

Třetí Thor fasuje scenáristy

03.02.2014

V Marvel Studios nechtějí do budoucna žít jen z pokračování, v žádném případě to ale neznamená, že nás jich pár nečeká. Strážce galaxie a Ant-Mana budou vyvažovat Kapitán Amerika 2 a Avengers: Age of… (více)

Reklama

Reklama