Reklama

Reklama

Škola skončila, zkoušky jsou složené a nastal čas vrhnout se do opravdového života. Ale předtím než se 13 kamarádů z Mezinárodní střední školy v Praze rozuteče do světa, hodlají uspořádat večírek, jaký tady ještě nebyl. Nápad uspořádat nelegální párty v největším místním bazénu je přijat všemi a její přípravy jsou v plném proudu. Ale co začne jako noc všech nocí, se rychle změní v boj na život a na smrt. Tajemný maskovaný zabiják začíná svůj lov. Studenti panikaří a začíná jim docházet, že vrahem musí být jeden z nich... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (276)

movieband 

všechny recenze uživatele

Průměrný film s nečekaně fungujícím napětím. Jednohubka, kterou si člověk pustí na pozadí a nevadí mu, když u toho usne. Pohled na mladého profesora Xaviera je úsměvný, stejně tak jako je překvapivě dobrý pohled na Vlasáka, coby detektiva. Ubrat blbostí (činky, nelogický vývoj událostí ve scénáři pro jednu z postav) a byla by z toho relativní solidní atmosféřina. Na druhý pokus bych ale klepal na hodinky, protože o žádný zázrak nejde. 35% ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že to bude odpad, jedna hvězda za to, že to je natáčené v Praze a v Liberci, druhá za Geislerovou a Rybovou. Líbilo se mi jak byl všude Heineken, nebo teda spíše pobavilo, ale nejvtipnější scéna filmu je jak se chtějí dostat ven klimatizaci která je asi tak ve dvou metrech a musejí si pomáhat, holky bych chápal ale ten posledni to zvládnout mohl. (( :: každopádně asi nejpovedenější scénka, je sjezd na tobogánu a následná menstruace :) ()

Reklama

Testament odpad!

všechny recenze uživatele

Děláte si ze mě legraci? Slasher mám rád, ale nemám rád, co už je po x-té znovu a znovu citovány. Jason Vorhees je bůh, o tom nemá cenu diskutovat, i když měl taky občas slabší chvilky. Ale tyhle trapné napodobeniy, to je hnus, hnus, hnus. Každému doporučuji, ať si opatří klidně všech osm dílů "Pátku třináctého", popř. "Halloween" a neztrácí čas s tímhle shitem. Docela jednoduše si dokážu představit puberťáky, co z tohoto filmu tečou blahem. Já ne. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Zajimave, v tomto druhu filmu je vetsinou uzavrena skupinka lidi masakrovana tajemnym vrahounem, ktery je jednim z onech uveznenych lidi. My tak muzeme sledovat jak nam jednotlivi clenove druzstva jeden podruhem odpadaji v poradi po vetsinou urcene zajimavosti postavy ci jeji sympaticnosti. Zde vsak poprve dochazi k jevu, kdy nam scenarista a pan reziser jaksi pozapomneli na dva cleny odvazne, avsak vystrasene skupinky. Proste v jednu chvili se krci v koutku a pak uz o nich do konce filmu neni ani zminka a pokud se nam strachy nerozpadli, krci se nam v koutku libereckeho aquaparku dodnes. Mozna az si v nedelnim odpoledni pujdete s rodinou navstivit liberecky aquapark, budou se stale kdesi v koutku vystrasene krcit. ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinové jsou tak nechutně odporná banda buržoazních bohatých namyšlených, namachrovaných a vylízaných dětiček, že jsem film vydržel dokoukat jen proto, abych se pokochal jejich smrtí. Celej film jsem vrahovi v masce držel palce, ať je sejme co nejrychleji. Uf, nejhorší herecký výstup Ani Geislerové....(navíc jsem viděl verzi, kde ji dabuje jiná česká herečka, k zblití) Tohle je total brutal sračka ve který za něco stojí snad jen zabití Lindy Rybové a postava Isly Fisher, jinak je to prostě šunt slepující jeden stupidní dialog a nelogickou scénu za druhým/druhou.... Nezachrání to ani české prostředí, ani čeští herci a herečky.... A ta největší idealistická kráva to přežila, sakra..... Ale jako reklama na aquapark by to špatné nebylo. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy vyjde Svenja (Linda Rybová) z bazénu a jde k tobogánu, má mokré vlasy. Při následné jízdě je má ale suché. (Sufferer)
  • Ve scéně, kdy se před školou absolventi domlouvají na noční illegální párty, je v záběru dívka, která si zapaluje cigaretu. Avšak ihned po střihu si tu samou cigaretu zapaluje znovu. (x_silver)
  • Poté, co je Sára (Kristen Miller) vrahem bodnuta do nohy, plazí se, aby mu utekla. Později, kdy vraha podpálí, jde po schodech a dokonce běží, pričemž noha vypadá v pořádku. (Sufferer)

Reklama

Reklama