Reklama

Reklama

Škola skončila, zkoušky jsou složené a nastal čas vrhnout se do opravdového života. Ale předtím než se 13 kamarádů z Mezinárodní střední školy v Praze rozuteče do světa, hodlají uspořádat večírek, jaký tady ještě nebyl. Nápad uspořádat nelegální párty v největším místním bazénu je přijat všemi a její přípravy jsou v plném proudu. Ale co začne jako noc všech nocí, se rychle změní v boj na život a na smrt. Tajemný maskovaný zabiják začíná svůj lov. Studenti panikaří a začíná jim docházet, že vrahem musí být jeden z nich... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (276)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tento "horor" bych já osobně až tak neodsuzoval. Je jasné, že nedosahuje kvalit většiny filmů ve stejném žánru, ale není to zase tak špatné. Tobogánová scéna je působivá (rozsekaná Linda Rybová - skvěle) a i pokus o útěk z uzavřeného "libereckého Babylonu" a následné rozuzlení je zajímavé. Stejná vyvražďovačka jako ostatní kousky podobného rázu... Má to něco do sebe. 40% ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Celkem v poho film, ale dostalo mě že kamarádka hlavní hrdinky je napřed propíchnutá a nakonec zázračně vstane z mrtvých stejně jako vrah kterýho upálí, podřežou a nakonec zastřelí. Tyhle dva měli vážně hodně tuhej kořínek. Ale jinak se mi ten film vcelku líbil. I když je to vykrádačka Vřískotu a podobných vyvražďovaček. ()

Reklama

dr.horrible odpad!

všechny recenze uživatele

Najnezaujímavejší slasher ever. Dokonca ešte o triedu blbší, než Viem čo ste robili minulé leto 2, Valentine alebo Temné legendy. Stopáž je videoklipmi nasilu naťahovaná, dialógy stupídne, obete banda bohatých a pekných deciek, ktoré robia všetko preto, aby ste im tú smrť priali, a vrah spotený chudák v roláčiku. 5%, ale český dabing sa vydaril: "Kráva vyjebaná.” ()

HoneyBunny odpad!

všechny recenze uživatele

Od televize jsem odešla ve dvou třetinách filmu. Žádná škoda. U vyvražďovaček byste (ať už je to jakákoli kravina - a že tohle je pěknej blábol) alespoň neměli vědět, kdo je vrah. Dost bych se mýlila, kdyby to nebyl ten týpek, co jezdí stejným autem jako vrah (Toyota) a v době zabijačky nikdy není s partou (podobně vtipný byl Sběratel polibků, kde vrah i *** v české verzi mluvili úplně stejným hlasem). A i kdybych se netrefila, nevadí. Koukat na Bazén znovu, abych to zjistila, mě nikdo nedonutí. ()

Fanex 

všechny recenze uživatele

Nudný nebyl. Trochu jsem se i bál. Nejubožejší smrt měla Linda Rybová, která se do ní vyřítila po tobogánu a smrt Jana Vlasáka, který pátral a dorazil k nově vystavenému bazénu na Barandově, který má být něco "extra" (ve skutečnosti je to aquapark v Liberci, ale aspoň je v ČR). U mě má tento film tři hvězdy za české herce, české prostředí a děj: "To už tady párkrát bylo! Ale u nás tak často ne;-)" Jinak dávám odpad anglickýmu dabingu, aspoň za Lindu Rybovou! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (7)

  • Poté, co je Sára (Kristen Miller) vrahem bodnuta do nohy, plazí se, aby mu utekla. Později, kdy vraha podpálí, jde po schodech a dokonce běží, pričemž noha vypadá v pořádku. (Sufferer)
  • Ve scéně, kdy jde Frank (John Hopkins) poprvé vraždit, nasedá do stříbrného auta značky Toyota, v jehož odraze je možné spatřit odraz kamery. (Pepy)
  • Ve scéně, kdy vyjde Svenja (Linda Rybová) z bazénu a jde k tobogánu, má mokré vlasy. Při následné jízdě je má ale suché. (Sufferer)

Reklama

Reklama