Reklama

Reklama

Škola skončila, zkoušky jsou složené a nastal čas vrhnout se do opravdového života. Ale předtím než se 13 kamarádů z Mezinárodní střední školy v Praze rozuteče do světa, hodlají uspořádat večírek, jaký tady ještě nebyl. Nápad uspořádat nelegální párty v největším místním bazénu je přijat všemi a její přípravy jsou v plném proudu. Ale co začne jako noc všech nocí, se rychle změní v boj na život a na smrt. Tajemný maskovaný zabiják začíná svůj lov. Studenti panikaří a začíná jim docházet, že vrahem musí být jeden z nich... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (276)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak to já jsem byl docela spokojený. Protože německá distribuce plodí jeden shit za druhým, takže jsem od toho vůbec nic nečekal. Objektivně musím říct, že příběh je nic moc, herecké výkony slabé, ale mě docela pobavila jízda tobogánem a větrací šachta. Musím se přiznat, že s touhle bandou bych se nechal v aquaparku zavřít i já. Baby pěkné,nadržené, chlast....Po dlouhé době jsem viděl německý film u kterého se mi nechtělo spát a předčastně ho nevypnul, takže ikdyž je film slabý, já ho budu hodnotit průměrně. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Ti studenti byli vážně chytří...to že vrahounem bude jeden z nich člověku dojde asi pět vteřin po prvním mordu a kdo by to tak mohl být člověku dojde o celých deset vteřin později. Až tak tajemný film to je. Zabiják má rachitické tělo zahalené černým outfitem a jako bonus masku Smrťáka která vypadá jako vystřižená ze čtvrtky o výtvarce. Dále má pořádné nádobíčko s kterým přefikne třebas Lindu Rybovou a pak se doslova urve ze řetězu a píchá a bodá každou a každého komu se postaví...do cesty. Mezi vším pícháním sledujeme milostnou zábleptku kde ona miluje jeho, on ji, ale šukal i s jinou, která s ním chce šukat dál, ale zároveň má ráda i ji. Tak si dejte trojku hovada !!! Nechat vrahouna aby do samiček či samečků mohl bodat svou čepel se potenciální objekty zájmu brání a tak je vrahoun čím dál nasranější a bodá je násilím až krev cáká na všechny strany jak z pičky mladé panny. Na konci se vrah odhalí a zkusí opíchat i hlavní hrdinku a jejího kluka, ale to si už dovolí dost a tak se strhne finální blitka...to byl zase jednou horor jak prase. ()

Reklama

WolfR 

všechny recenze uživatele

Bazén, je horor, u kterého jsem se nebál ani minutu! Film se inspiroval hororem Vřískot a jde to vidět. Vraždí chlápek v černém, s gumovou maskou lebky a s mačetou. Ovšem celé to nepůsobí ani z poloviny tak dobře, jako Vřískot. Děj se odehrává v České republice. Čerství maturanti, si začnou užívat na své, tajné party v jednom Českém, krytém, bazénovém komplexu. Ale na místě je začíná vraždit neznámý, již zmiňovaný vrah. Utéci, ovšem nemohou, protože celý komplex vrah zabezpečil a úplně uzavřel. Klasická vyvražďovačka bez jakéhokoli nápadu, atmosféry nebo snad napětí. Jednotlivé vraždy jsou nudné a směšné (tedy až na jednu). Navíc scénář se pokoušel na konci filmu filozofovat a to už ten film úplně potopilo. Jediné, co je na tom filmu zajímavé, jsou jedna ukázková prsa. Prostě film se špatnými herci, který z vás ihned vyšumí. 1 hvězdu dávám za to, že v komplexu ve, kterém se vraždilo, jsem před pár lety byl. Ale film si na nic nehraje, je to prostě oddechová jednorázovka, takže nakonec dávám, 2 hvězdy. ()

Musak 

všechny recenze uživatele

Jedna hvezdička za scenu s toboganem jinak smesice nejvetsich filmovych klišé...to ze kdyz týpek rozbijí sklo a ma tam prsty mu vubec nevadi a kdyz holcina na konci bodá kusem flasky do zapornaka tak si probodava ruku ji taky nejak netrapi...o naprosto stupidních dialozích se zminovat vubec nebudu Nejlepší herecký výkon by vyhrala tak leda flaška Magnesie:) ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Dalsi dovod preco sa oplati sledovat nemecku kinematografiu len jednym ockom a aj to len obcas. Ak aj nieco vyplodia, je to len raz za cas /vyborny Gannselov Die Welle/, ale tak toto bola kravina. Postavy konali nelogicky /niekedy vyslovene proti logike/, rezia neskusena a mizerna, strasidelna atmosfera je tuna ciste vakuum : presne to je Swinmming Pool -der Tod Feiert mit. 0 % ()

Galerie (12)

Zajímavosti (7)

  • Přestože příběh filmu je zasazen do Prahy, interiéry bazénu se točili v Liberckém aquaparku a exteriéry v Příbrami. (x_silver)
  • Ve scéně, kdy vyjde Svenja (Linda Rybová) z bazénu a jde k tobogánu, má mokré vlasy. Při následné jízdě je má ale suché. (Sufferer)
  • Ve scéně, kdy jde Frank (John Hopkins) poprvé vraždit, nasedá do stříbrného auta značky Toyota, v jehož odraze je možné spatřit odraz kamery. (Pepy)

Reklama

Reklama