Reklama

Reklama

Škola skončila, zkoušky jsou složené a nastal čas vrhnout se do opravdového života. Ale předtím než se 13 kamarádů z Mezinárodní střední školy v Praze rozuteče do světa, hodlají uspořádat večírek, jaký tady ještě nebyl. Nápad uspořádat nelegální párty v největším místním bazénu je přijat všemi a její přípravy jsou v plném proudu. Ale co začne jako noc všech nocí, se rychle změní v boj na život a na smrt. Tajemný maskovaný zabiják začíná svůj lov. Studenti panikaří a začíná jim docházet, že vrahem musí být jeden z nich... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (276)

Musak 

všechny recenze uživatele

Jedna hvezdička za scenu s toboganem jinak smesice nejvetsich filmovych klišé...to ze kdyz týpek rozbijí sklo a ma tam prsty mu vubec nevadi a kdyz holcina na konci bodá kusem flasky do zapornaka tak si probodava ruku ji taky nejak netrapi...o naprosto stupidních dialozích se zminovat vubec nebudu Nejlepší herecký výkon by vyhrala tak leda flaška Magnesie:) ()

Paldini odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem dal Long Time Dead jednu *, musím dát tomuhle odpad, protože je tenhle film ještě debilnější. Vykrádá, co se jen dalo, a tudíž je absolutně neoriginální. Obsazení třicátníků do rolí středoškoláků je už úplná zhůvěřilost. Jistě, v jiných filmech a seriálech se to děje taky, ale tam alespoň ti třicátníci vypadají na těch osmnáct, tady ne. ()

Reklama

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Zase jeden z klasických vyvražďovacích hororů. Některé scény se povedly, ale když už předem očekáváte, že skoro všichni zemřou a vždycky přežije jeden maximálně dva, případně se ve skupině objeví rozkol, je to trochu nudné. Většině scén jsem se spíše smála, než abych se u nich bála. A čeští herci se tam ani moc nestačili ohřát a už je zabili. Prostě nic moc. ()

no2 

všechny recenze uživatele

5/10 - Geislerku nemusím, ale odpad! nedám, obzvlášť když si zahrála úvodní oběť a zmizela z obrazovky. Ale ani pak mi to nepřišlo v rámci vyvražďovacího hororu tak špatné, a to jsem v poslední době měl potěšení či utrpení hodně filmů z tohoto ranku zhlédnout. Maturanti byli správně tupí, jak se na tento žánr sluší a patří, a pár scén mi přišlo celkem napínavých. Vychvalovaná scéna v tobogánu mi nepřišla až tak zajímavá, daleko víc mě zaujal únik šachtou, pod kterou se bavil probodáváním náš ústřední maniak. Možná jsou tři hvězdičky moc, ale těch výsledných 27 procent (4. 6. 2020) si myslím tento film nezaslouží. Bylo fajn po dlouhé době vidět zase jiný než americký (byť průměrný) slasher. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Dalsi dovod preco sa oplati sledovat nemecku kinematografiu len jednym ockom a aj to len obcas. Ak aj nieco vyplodia, je to len raz za cas /vyborny Gannselov Die Welle/, ale tak toto bola kravina. Postavy konali nelogicky /niekedy vyslovene proti logike/, rezia neskusena a mizerna, strasidelna atmosfera je tuna ciste vakuum : presne to je Swinmming Pool -der Tod Feiert mit. 0 % ()

Galerie (12)

Zajímavosti (7)

  • Poté, co je Sára (Kristen Miller) vrahem bodnuta do nohy, plazí se, aby mu utekla. Později, kdy vraha podpálí, jde po schodech a dokonce běží, pričemž noha vypadá v pořádku. (Sufferer)
  • Ve scéně, kdy vyjde Svenja (Linda Rybová) z bazénu a jde k tobogánu, má mokré vlasy. Při následné jízdě je má ale suché. (Sufferer)
  • Ve scéně, kdy se před školou absolventi domlouvají na noční illegální párty, je v záběru dívka, která si zapaluje cigaretu. Avšak ihned po střihu si tu samou cigaretu zapaluje znovu. (x_silver)

Reklama

Reklama