Reklama

Reklama

Home Sweet Home

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý manželský pár prichádza do svojho príbytku, netušiac, že prvým krokom dnu vstupuje do teritória sériového mäsového vraha, ktorý nepozná zľutovanie. Očakávaný romantický večer sa tak mení na boj o život. (*CARNIFEX*)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Bohužel, tohle bylo hodně špatné. Fajn, spokojila bych se i s vysvětlením á la Funny Games, ale takhle to celé pokazit závěrečnou pětiminutovkou... Nakonec jsem měla pocit, že koukám na Tarrantinova Kill Billa, a to sakra mizernou verzi. Zezačátku to bylo víc než dobré: perfektní rozehrávka, tak trochu zvláštní manželé, kteří se po několika měsících ocitli doma sami... Svíčky, hudba, golfové hole, krev, krev... potud výborné. Pak se to ale nějak zvrhlo. Proč ta ženská sakra, byla tak blbá? Proč se stalo, co se stalo? Proč ten jouda venku? Proč basketbal v mezičase? Proč zamčená zbraň v zamčeném trezoru? Zkrátka: proč? A tak za první půlku dávám čtyři, za druhou (a logiku věcí) jednu a raději se přikloním ke dvěma hvězdám, protože ač to napínavé bylo, pachuť mi v puse zůstala. Násilí pro násilí mě v takovéto formě nebaví. ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Obrovská sračka tenhle film,a musim dát Korbitchovi22 za pravdu,nuda k uzívání.Unylá dvojice manželů,píčus,kterej chodí frakvencí tři kroky za hodinu,žádný napětí,žádný gore,smysl to nemá,prostě nic.Spousta detailů celýho domu,který jsou na hovno.Abych se přiznal,tak mě to stálo obrovský usilí,abych to dokoukal.0%. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Další z filmů u kterýho mě překvapilo, že ho tady nemám ohodnocenej ikdyž 100% vím, že jsem ho už viděl. O5 je to asi tím, že to bylo asi ještě v letech kdy jsem na ČSFD ještě nebyl. Vím, že kdysi se mi tenhle film celkem líbil a tak jsem se rozhodl dát repete a ohodnotit jak film vidím po těch letech. A musím říct, že dnes už mě film tolik neoslovil. Za ty roky už oho mám mraky nakoukáno. Tenkrát mě to možná ještě bralo. Dnes už to pro mě byl jenom slabej čajíček. Slabší 2hvězdy. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Nudná píčovina s debilním scénářem, bez špetky napětí či nějakého emočně silného momentu.Tři debilové v domě a jeden z nich je vrah, kdo je ten vrah vám díky debilnosti scénáře dojde zhruba po půl hodině.Tý vypatlaný krávě sem přál smrt co minutu, jelikož z ní scénář udělal dokonalého debila, to stou pistolí ve sklepě mě bude strašit ještě hodně dlouho, píča se rozeběhne k vrahovi, místo toho aby si tu zbraň hned odemkla tak s ní běží k němu....bože né próč můžou takový idioti bez talentu psát a točit takové zbytečné a hrozivě hloupé mrdky.Verbal 4* kokot, tenhle burger king který dokonale zmrdal celou databázi a dělá z ní stále větší frašku pro partu svých vypatlaných fanoušků, rozumí filmu jako já spalovacímu motoru, prej intenzivní.....tvl ale intenzivní přísun zhovadilostí v tupém scénáři.Tohle hovado s filmovým vkusem larvy bude osočovat ostatní uživatele, že jsou to hovada co nerozumí filmu atd. atd. a bude si tady hrát na šéfa.......svět se v prdel obrací.0%. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Parááda ! Kanada s Franciíí mi dala přesně to, co od nich očekávám-Tajemný,velice znepokojivý až nepříjemně koukatelný Thriller s vynikající kamerou a pečlivě propracovanými detaily! Po celou dobu jsem byl v očekávání, co bude dále a byl jsem příjemně překvapen Závěrečným twistem. Chybělo snad jen vysvětlení, proč vše dělá a bylo by to na plnou Palbu ! ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno