Reklama

Reklama

Home Sweet Home

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý manželský pár prichádza do svojho príbytku, netušiac, že prvým krokom dnu vstupuje do teritória sériového mäsového vraha, ktorý nepozná zľutovanie. Očakávaný romantický večer sa tak mení na boj o život. (*CARNIFEX*)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Tak mám za sebou nejpomalejší horor, jaký jsem kdy viděl. Musím říci, že to ale vůbec špatné nebylo. Vrah má takové klidné a pohodové charisma a nikam nechvátá a vše si promýšlí. Ve většině filmů už chování postav jde předem odhadnout, zde to nějak není možné a chovají se úplně jinak. Přítelkyně mi od toho utekla, že to je nuda a že se na tohle dívat nebude, ale mě to nedalo a i to pamalé mapování kamerou mi vůbec nevadilo a od filmu mě neodradilo. Na konci jsem se dokonce dočkal i nějakého toho překvapení. Při hodnocení tohoto díla je to pro mě něco mezi třemi a čtyčmi hvězdami a jelikož hodnotím podle procent, tak to spadá pod tři. 60% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Synek je přes noc u babičky, kostýmek roztleskávačky a podvazky netrpělivě čekají v ložnici, v obýváku hraje z gramofonu hudba, něco na zahřátí je od manžela také nalité, jen ještě roztoužená manželka musí rychle skočit do sprchy. Vrahovi, který je ukrytý v domě, to ale nevadí. Počká si. Ostatně než se manželská dvojice dostane domů, počká si i divák. Ve velmi pomalém tempu si tu zatím totiž ten zlý hoch s maskou dlouhé minuty připravuje půdu. Jakmile jsou pak ve velkém domě všichni tři účastníci téhle krvavé show, můžeme začít. Když přeskočím, proč to psychopat vlastně dělá (kdo jím je, je nakonec poměrně svěžím překvapením), nemůžu ignorovat ne úplně rozumné počínání hlavní hrdinky. Beru, je v šoku, manžel dole sýpe a přichází o vlasy, ale odemykání bezpečnostní pojistky zbraně už bylo skutečně hodně nešťastné. Navíc možností vypořádat se s nezvaným hostem bylo víc, což je i s ohledem na to, jak solidně a se smyslem pro detail je Home Sweet Home natočený, dvojnásobná škoda. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Film sa rozbiehal neskutočne dlho. Lebo najprv vidíme vraha ktorý príde do cudzieho domu a pohladí mačku, pozrie telku, pustí si detský kolotoč, potom to tam všetko zabezpečí, nasadí si masku a prechádza sa po byte a čaká na domácich. Tak to máme asi 30 minút totálnej nudy, keby nebolo tej parádnej kamery tak tento film asi vypnem. Asi tvorcovia chceli znázorniť že je ticho pred búrkou ale na mňa to nejako nezabralo. Ale že mačka sa volala Critters, tak to ma pobavilo. Je pravda že film si pohráva z dusným tajomnom, lebo sledujeme vraha pri činnostiach ktoré nie sú bežné ako napr. umýva pohár alebo svoju obeť počúva cez detskú vysielačku. Ale hlavne po tichučký sleduje svoje obete. Toto je neštandardný Home Invasion lebo tu je praktický vrah a 1 obeť, lebo druhú zneškodnil dosť rýchlo a vrah nehovorí to je tiež zásadná zmena. A tá pointa bola strašne predvídateľná. ()

chezush 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem váhala, jestli nemám přihodit hvězdu navíc. Nakonec jsem si uvědomila, že Home Sweet Home je jedním z těch hororů, na které za pár dní zapomenete.. nenadchnou, ani neurazí. Zaujala mě kamera a úvod, kde na rozdíl od většiny hororů vidíme vraha, jak se pomalu ''zabydluje'' .. mučení obětí funguje dobře, závěr překvapující, ale bohužel s plno otazníky ve vzduchu. Ne že bych potřebovala na všechno odpověď, ale nějaký náznak motivu tam mohl být. No co, nevadí, stejně na to za pár dní zapomenu... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak nevím. Půl hodiny sledujete člověka bez hlavy chodícího po domě. Tedy ne že by byl bezhlavý, ale kameraman je amatér...jo aha, tak to byl záměr. No dík, chlapec by se měl vyškolit na italských giallo. Scénárista musel být úplné hovado, jelikož ta ženská se chová jako kráva! Ona dělá všechno naopak! Bože, takhle by se snad nechoval ani retardovaný opilec. Dal bych jen 2*, ale třetí dám za konec, páč jinak to opravdu dopadnout nemohlo.Ovšem na téma vrah v domě doporučuji sáhnout pro jiný film, třeba i pro klasiku Čekej do tmy. A ještě se divák také dočká uloupeného hudebního motivu z Vetřelce ve scéně, kdy vrah balí... Pár scén bylo napínavých, sem tam nějaký chlístanec krve, ale podruhé by to byla naprostá ztráta času. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama