Reklama

Reklama

Home Sweet Home

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý manželský pár prichádza do svojho príbytku, netušiac, že prvým krokom dnu vstupuje do teritória sériového mäsového vraha, ktorý nepozná zľutovanie. Očakávaný romantický večer sa tak mení na boj o život. (*CARNIFEX*)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Když ti bude jedno, proč to Fantom dělá, když ti bude jedno, co Fantom chce, když ti bude jedno, že jí se to asi líbí a proto nikam neuteče, když ti bude jedno, že se to táhne jak smrad za hovnocucem, když ti bude jedno, že to bylo děláno jen pro formu a ne pro obsah, když ti všechno tohle bude jedno, tadá - máš tu supr film. A když ti bude jedno, že žena není ženou, tadá - máš tu ještě spoustu chlapů anebo třeba houpací koně. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Původně jsem si dneska pustil jiný Morletův film ( Mutants ), ale když jsem nakouknul do jeho filmotéky, neodolal jsem a musel si narychlo sehnat i tento jeho nejnovější kousek. Zatím jsem měl možnost vidět celou jeho tvorbu, ale tohle bylo zřejmě nejslabší. Film by nebyl ani tak špatný, kdyby se tu nevyskytovalo tolik blbostí a nelogičností, že je jeden nedokáže na prsech obou ruk spočítat. Tahle variace na Funny Games U.S. bohužel postrádá potřebnou surovost a především kvalitnější scénář. Očekával jsem solidní řezničinu, kde krve bude dostatek (ovšem postupně), kdy mi bolestivý nářek bude rvát ušní bubínky a snad i budu fandit nebohému manželskému páru, aby toho bastarda nakonec sejmuli – ale vzhledem k jisté stupiditě Sáry, jsem to prostě nedokázal. Spíš jsem začal fandit tomu hezounovi v masce (která byla mimochodem povedená), aby je pořádně rozsekal na fašírku. Původně jsem tomu nechtěl dát ani průměrné hodnocení, ale těch 10% navíc k potřebné padesátce dám za sexy obleček roztleskávačky... ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Začiatok je zaujímavý (najskôr dej sledujeme z pohľadu šialenca, ktorý sa práve vkradol do cudzieho domu na samote pri lese a následne sa v ňom ukrýva a potom prichádza párik, ktorý o jeho prítomnosti nemá ani šajnu), ale keď sa začne hrať s otvorenými kartami, začne to byť značne veľké klišé s mimoriadne veľkým množstvom nelogického správania postáv. Škoda, ale snaha tu bola. Pre fanúšikov home invasion. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Podobné snímky,podobného druhu určené pre úzke,ale veľmi úzke a trpezlivé publikum,čiže aj pre mňa.I ked sa musím priznať,že som bola u tohto tu dosť sklamaná,čakala som oveľa viac ako bolo ponúknuté.Chlapík v rukavičkách s precíznymi spôsobmi,sledujúc veľa kriminálnych seriálov,alebo jednoducho len povedané šerif v strach naháňajúcej maske,aby sa predišlo prípadnej identifikácii.Pretože čo keby...Od začiatku som si vravela:prečo to robí,musí mať nejaký dôvod!"Lenže ono ten dôvod,ku spokojnosti už aj tak nudou otráveného diváka,nemali ani snahu prezradiť.Nedotiahnuté,nezrozumiteľné a vôbec:,,čo tým chcel básnik povedať?!" ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

A tak průšvih to nebyl. Naopak vcelku příjemné pokoukání, po už nesčetných pokusech na home invasion. HSH bych zařadila rozhodně k těm vyvedenějším. Prvních dvacet minut, jak už je zde zmíněno, bylo velice atraktivních. Hlavní hrdinové mi na nervy nelezli, ač to tak občas bývá a potom už odmítám se filmu jakkoliv intezivně zastávat. Příběh sršel vyvážeností a příjemně dlouhá stopáž jen přispívala. Když odpustím jednání hrdinky na konci filmu - jak už to tak bývá, opět udělala zásadní chybu - tak považuji i závěr za velice povedený. Chutná explo jednohubka. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno