Reklama

Reklama

Home Sweet Home

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý manželský pár prichádza do svojho príbytku, netušiac, že prvým krokom dnu vstupuje do teritória sériového mäsového vraha, ktorý nepozná zľutovanie. Očakávaný romantický večer sa tak mení na boj o život. (*CARNIFEX*)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Bohužel, tohle bylo hodně špatné. Fajn, spokojila bych se i s vysvětlením á la Funny Games, ale takhle to celé pokazit závěrečnou pětiminutovkou... Nakonec jsem měla pocit, že koukám na Tarrantinova Kill Billa, a to sakra mizernou verzi. Zezačátku to bylo víc než dobré: perfektní rozehrávka, tak trochu zvláštní manželé, kteří se po několika měsících ocitli doma sami... Svíčky, hudba, golfové hole, krev, krev... potud výborné. Pak se to ale nějak zvrhlo. Proč ta ženská sakra, byla tak blbá? Proč se stalo, co se stalo? Proč ten jouda venku? Proč basketbal v mezičase? Proč zamčená zbraň v zamčeném trezoru? Zkrátka: proč? A tak za první půlku dávám čtyři, za druhou (a logiku věcí) jednu a raději se přikloním ke dvěma hvězdám, protože ač to napínavé bylo, pachuť mi v puse zůstala. Násilí pro násilí mě v takovéto formě nebaví. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Původně jsem si dneska pustil jiný Morletův film ( Mutants ), ale když jsem nakouknul do jeho filmotéky, neodolal jsem a musel si narychlo sehnat i tento jeho nejnovější kousek. Zatím jsem měl možnost vidět celou jeho tvorbu, ale tohle bylo zřejmě nejslabší. Film by nebyl ani tak špatný, kdyby se tu nevyskytovalo tolik blbostí a nelogičností, že je jeden nedokáže na prsech obou ruk spočítat. Tahle variace na Funny Games U.S. bohužel postrádá potřebnou surovost a především kvalitnější scénář. Očekával jsem solidní řezničinu, kde krve bude dostatek (ovšem postupně), kdy mi bolestivý nářek bude rvát ušní bubínky a snad i budu fandit nebohému manželskému páru, aby toho bastarda nakonec sejmuli – ale vzhledem k jisté stupiditě Sáry, jsem to prostě nedokázal. Spíš jsem začal fandit tomu hezounovi v masce (která byla mimochodem povedená), aby je pořádně rozsekal na fašírku. Původně jsem tomu nechtěl dát ani průměrné hodnocení, ale těch 10% navíc k potřebné padesátce dám za sexy obleček roztleskávačky... ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Vypadá to, že Asylum začalo produkovat už i filmy o úchylech-jinak si totiž tuhle ptákovinu nedokážu vysvětlit. Přehlédnu fakt, že první čtvrtina se díky kameře-která se všemožně"nápaditě" snaží nezabrat psychoušův obličej-stává značně otravnou záležitostí(asi kvůli děsivosti anonimního zla-hahaháá). To co ale následuje po vstupu dalších dvou herců na scénu se s přehledem vyrovná nejedné legendární grotesce. Tak stupidní jednání postav jen tak někde neuvidíte: Borec, který půl minuty zkoumá vrut v okně(a poooomaličku mu to v hlavě docvakává), ženská, která podniká naprosto nesmyslné akce,"akční" týpek z bezpečnostní služby, a to nemluvím o celé té eskapádě s pistolí, která bezpečně potápí i to málo co může film nabídnout..... Celá závěrečná pointa pak už jen filmu definitivně vyhrává ocenění za nejpitomnější řeznický kousek měsíce..BRRRR....Nebezpečné... Ostřílený psychopat se musí urazit, protože to zesměšňuje celé jeho řemeslo a "psychopat zelenáč" může mylně nabýt dojmu, že odpravit párek myslících bytostí je snadnější než si dojít do obchodu pro párky.......No- možná, že odpravit Morleta a jeho starou tak snadné opravdu bude. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

A tak průšvih to nebyl. Naopak vcelku příjemné pokoukání, po už nesčetných pokusech na home invasion. HSH bych zařadila rozhodně k těm vyvedenějším. Prvních dvacet minut, jak už je zde zmíněno, bylo velice atraktivních. Hlavní hrdinové mi na nervy nelezli, ač to tak občas bývá a potom už odmítám se filmu jakkoliv intezivně zastávat. Příběh sršel vyvážeností a příjemně dlouhá stopáž jen přispívala. Když odpustím jednání hrdinky na konci filmu - jak už to tak bývá, opět udělala zásadní chybu - tak považuji i závěr za velice povedený. Chutná explo jednohubka. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Tak mám za sebou nejpomalejší horor, jaký jsem kdy viděl. Musím říci, že to ale vůbec špatné nebylo. Vrah má takové klidné a pohodové charisma a nikam nechvátá a vše si promýšlí. Ve většině filmů už chování postav jde předem odhadnout, zde to nějak není možné a chovají se úplně jinak. Přítelkyně mi od toho utekla, že to je nuda a že se na tohle dívat nebude, ale mě to nedalo a i to pamalé mapování kamerou mi vůbec nevadilo a od filmu mě neodradilo. Na konci jsem se dokonce dočkal i nějakého toho překvapení. Při hodnocení tohoto díla je to pro mě něco mezi třemi a čtyčmi hvězdami a jelikož hodnotím podle procent, tak to spadá pod tři. 60% ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama