Reklama

Reklama

Home Sweet Home

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý manželský pár prichádza do svojho príbytku, netušiac, že prvým krokom dnu vstupuje do teritória sériového mäsového vraha, ktorý nepozná zľutovanie. Očakávaný romantický večer sa tak mení na boj o život. (*CARNIFEX*)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Z počiatku skvele buduje atmosféru a pocit zvedavosti čo bude nasledovať. Ale divák len čaká a čaká kedy príde to pravé orechové, kedy sa to fest rozbehne a ono sa to síce možno aj rozbehne, ale len na druhom prevodovom stupni a tam to stagnuje. Pravdou je že pointa a identita vraha je pomerne prekvapivá a pekne to do celého diania zapadne, ale až príliš zo snímku sršala nedotiahnutosť. A v tomto prípade ( v iných podobných snímkoch mi to tak zväčša nevadí), mi strašne liezla na nervy nelogickosť konania ženy......sakramentsky ma to vytáčalo...**/*** ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Původně jsem si dneska pustil jiný Morletův film ( Mutants ), ale když jsem nakouknul do jeho filmotéky, neodolal jsem a musel si narychlo sehnat i tento jeho nejnovější kousek. Zatím jsem měl možnost vidět celou jeho tvorbu, ale tohle bylo zřejmě nejslabší. Film by nebyl ani tak špatný, kdyby se tu nevyskytovalo tolik blbostí a nelogičností, že je jeden nedokáže na prsech obou ruk spočítat. Tahle variace na Funny Games U.S. bohužel postrádá potřebnou surovost a především kvalitnější scénář. Očekával jsem solidní řezničinu, kde krve bude dostatek (ovšem postupně), kdy mi bolestivý nářek bude rvát ušní bubínky a snad i budu fandit nebohému manželskému páru, aby toho bastarda nakonec sejmuli – ale vzhledem k jisté stupiditě Sáry, jsem to prostě nedokázal. Spíš jsem začal fandit tomu hezounovi v masce (která byla mimochodem povedená), aby je pořádně rozsekal na fašírku. Původně jsem tomu nechtěl dát ani průměrné hodnocení, ale těch 10% navíc k potřebné padesátce dám za sexy obleček roztleskávačky... ()

Reklama

chezush 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem váhala, jestli nemám přihodit hvězdu navíc. Nakonec jsem si uvědomila, že Home Sweet Home je jedním z těch hororů, na které za pár dní zapomenete.. nenadchnou, ani neurazí. Zaujala mě kamera a úvod, kde na rozdíl od většiny hororů vidíme vraha, jak se pomalu ''zabydluje'' .. mučení obětí funguje dobře, závěr překvapující, ale bohužel s plno otazníky ve vzduchu. Ne že bych potřebovala na všechno odpověď, ale nějaký náznak motivu tam mohl být. No co, nevadí, stejně na to za pár dní zapomenu... ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Za výborný, neočekávaný závěr a slušné domácí řezáníčko bych už skoro sršela 4 hvězdami, ale vzhledem k trochu odfláknuté psychologii, kdy divákovi není vůbec prozrazen motiv vraha a celý film stojí jen na nahánění milfky po domě a odklizení jejího manžela (které se mi ovšem hodně líbilo!), musím trochu ubrat. Nechci být hnidopich, proto tento detail nepovažuji za důvod k horšímu hodnocení, ale dovoluji si podotknout, že s rychlostí jakou se vrah pohyboval při stíhání oběti po domě by mu ve skutečnosti musel uniknout i vozíčkář, no každopádně solidní a uspokojivá zábava s psychopatem se konala a po několika týdnech laxních bezpečnostních opatření jsem se začala opět doma zamykat. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Když ti bude jedno, proč to Fantom dělá, když ti bude jedno, co Fantom chce, když ti bude jedno, že jí se to asi líbí a proto nikam neuteče, když ti bude jedno, že se to táhne jak smrad za hovnocucem, když ti bude jedno, že to bylo děláno jen pro formu a ne pro obsah, když ti všechno tohle bude jedno, tadá - máš tu supr film. A když ti bude jedno, že žena není ženou, tadá - máš tu ještě spoustu chlapů anebo třeba houpací koně. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama