Reklama

Reklama

Home Sweet Home

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý manželský pár prichádza do svojho príbytku, netušiac, že prvým krokom dnu vstupuje do teritória sériového mäsového vraha, ktorý nepozná zľutovanie. Očakávaný romantický večer sa tak mení na boj o život. (*CARNIFEX*)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CO CHCEŠ TY ZKURVENEJ PSYCHOPATE...“...... /// Je fajn, že vod začátku dokážou hezky klamat tělem a tvoří tak zajímavej úvod do nepřekvapivýho překvapení. Ta předehra je opravdu ucházející. Film vo tom, jak mamka roztleskávačka (bejvalá) a nadrženej taťka (s golfovejma sklonama – pozn. pro golfaře) chtěli strávit příjemnej večer (noc), se vyznačuje pěknou kamerou. Ten kluk ví, z jakýho úhlu za to vzít, aby nahnal strach. Taky ten čurák (jako vrah), co se mu líbí, co u toho ženská řve (pozn. pro hluchý), zdá se bejt distingovaný. Po tý předehře to pak jde ráz naráz. Čurák si říká ,,vždyť je to furt dokola“ - taťka se vzpouzí, mamka řve a celkově to vyznívá jako antireklama na domy na samotě u lesa. Bohužel ,,chudáci“ dělaj všechno proto, aby chcípli, a napětí z debilního chování mě brzo uvrhne do naprostý lhostejnosti. Vlastně se tlemím (jako kokot). Ty krávo, ať žijí duchové! (Leontýnko…!) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Rád sleduju při práci lidi v kombinéze. 2.) Neustále hlasuju proti trestu smrti (protože i narušenej jedinec má právo na život!). 3.) Thx za titule ,,Viny95501“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

A tak průšvih to nebyl. Naopak vcelku příjemné pokoukání, po už nesčetných pokusech na home invasion. HSH bych zařadila rozhodně k těm vyvedenějším. Prvních dvacet minut, jak už je zde zmíněno, bylo velice atraktivních. Hlavní hrdinové mi na nervy nelezli, ač to tak občas bývá a potom už odmítám se filmu jakkoliv intezivně zastávat. Příběh sršel vyvážeností a příjemně dlouhá stopáž jen přispívala. Když odpustím jednání hrdinky na konci filmu - jak už to tak bývá, opět udělala zásadní chybu - tak považuji i závěr za velice povedený. Chutná explo jednohubka. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak nevím. Půl hodiny sledujete člověka bez hlavy chodícího po domě. Tedy ne že by byl bezhlavý, ale kameraman je amatér...jo aha, tak to byl záměr. No dík, chlapec by se měl vyškolit na italských giallo. Scénárista musel být úplné hovado, jelikož ta ženská se chová jako kráva! Ona dělá všechno naopak! Bože, takhle by se snad nechoval ani retardovaný opilec. Dal bych jen 2*, ale třetí dám za konec, páč jinak to opravdu dopadnout nemohlo.Ovšem na téma vrah v domě doporučuji sáhnout pro jiný film, třeba i pro klasiku Čekej do tmy. A ještě se divák také dočká uloupeného hudebního motivu z Vetřelce ve scéně, kdy vrah balí... Pár scén bylo napínavých, sem tam nějaký chlístanec krve, ale podruhé by to byla naprostá ztráta času. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mladý manželský pár prichádza do svojho príbytku. Netuší však, že vstupuje do pasce sériového mäsového vraha. Film podľa môjho gusta. Hlavne úvodné minúty, znázorňujúce lahodné, uvolnené kroky vraha,ktorý je kľudný, akoby prišiel na obhliadku kúpy domu ma príjemne prekvapili a zároveň mrazili na chrbte. Horor taktiež obsahuje niekoľko slušných scén, pri ktorých sa divákovi dostane to, po čom žiada. Napätia sa dá miestami krájať. Aj keď obzvlášť veľké gore snímok neponúka, ani v tomto smere nezaostáva. Záverečné rozuzlenie je presne také aké má byť! K hodnoteniu 5 hviezd z môjho pohľadu chýba len krôčik - 85%. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Synek je přes noc u babičky, kostýmek roztleskávačky a podvazky netrpělivě čekají v ložnici, v obýváku hraje z gramofonu hudba, něco na zahřátí je od manžela také nalité, jen ještě roztoužená manželka musí rychle skočit do sprchy. Vrahovi, který je ukrytý v domě, to ale nevadí. Počká si. Ostatně než se manželská dvojice dostane domů, počká si i divák. Ve velmi pomalém tempu si tu zatím totiž ten zlý hoch s maskou dlouhé minuty připravuje půdu. Jakmile jsou pak ve velkém domě všichni tři účastníci téhle krvavé show, můžeme začít. Když přeskočím, proč to psychopat vlastně dělá (kdo jím je, je nakonec poměrně svěžím překvapením), nemůžu ignorovat ne úplně rozumné počínání hlavní hrdinky. Beru, je v šoku, manžel dole sýpe a přichází o vlasy, ale odemykání bezpečnostní pojistky zbraně už bylo skutečně hodně nešťastné. Navíc možností vypořádat se s nezvaným hostem bylo víc, což je i s ohledem na to, jak solidně a se smyslem pro detail je Home Sweet Home natočený, dvojnásobná škoda. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno