Reklama

Reklama

Home Sweet Home

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý manželský pár prichádza do svojho príbytku, netušiac, že prvým krokom dnu vstupuje do teritória sériového mäsového vraha, ktorý nepozná zľutovanie. Očakávaný romantický večer sa tak mení na boj o život. (*CARNIFEX*)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Nudná píčovina s debilním scénářem, bez špetky napětí či nějakého emočně silného momentu.Tři debilové v domě a jeden z nich je vrah, kdo je ten vrah vám díky debilnosti scénáře dojde zhruba po půl hodině.Tý vypatlaný krávě sem přál smrt co minutu, jelikož z ní scénář udělal dokonalého debila, to stou pistolí ve sklepě mě bude strašit ještě hodně dlouho, píča se rozeběhne k vrahovi, místo toho aby si tu zbraň hned odemkla tak s ní běží k němu....bože né próč můžou takový idioti bez talentu psát a točit takové zbytečné a hrozivě hloupé mrdky.Verbal 4* kokot, tenhle burger king který dokonale zmrdal celou databázi a dělá z ní stále větší frašku pro partu svých vypatlaných fanoušků, rozumí filmu jako já spalovacímu motoru, prej intenzivní.....tvl ale intenzivní přísun zhovadilostí v tupém scénáři.Tohle hovado s filmovým vkusem larvy bude osočovat ostatní uživatele, že jsou to hovada co nerozumí filmu atd. atd. a bude si tady hrát na šéfa.......svět se v prdel obrací.0%. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CO CHCEŠ TY ZKURVENEJ PSYCHOPATE...“...... /// Je fajn, že vod začátku dokážou hezky klamat tělem a tvoří tak zajímavej úvod do nepřekvapivýho překvapení. Ta předehra je opravdu ucházející. Film vo tom, jak mamka roztleskávačka (bejvalá) a nadrženej taťka (s golfovejma sklonama – pozn. pro golfaře) chtěli strávit příjemnej večer (noc), se vyznačuje pěknou kamerou. Ten kluk ví, z jakýho úhlu za to vzít, aby nahnal strach. Taky ten čurák (jako vrah), co se mu líbí, co u toho ženská řve (pozn. pro hluchý), zdá se bejt distingovaný. Po tý předehře to pak jde ráz naráz. Čurák si říká ,,vždyť je to furt dokola“ - taťka se vzpouzí, mamka řve a celkově to vyznívá jako antireklama na domy na samotě u lesa. Bohužel ,,chudáci“ dělaj všechno proto, aby chcípli, a napětí z debilního chování mě brzo uvrhne do naprostý lhostejnosti. Vlastně se tlemím (jako kokot). Ty krávo, ať žijí duchové! (Leontýnko…!) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Rád sleduju při práci lidi v kombinéze. 2.) Neustále hlasuju proti trestu smrti (protože i narušenej jedinec má právo na život!). 3.) Thx za titule ,,Viny95501“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Začiatok je zaujímavý (najskôr dej sledujeme z pohľadu šialenca, ktorý sa práve vkradol do cudzieho domu na samote pri lese a následne sa v ňom ukrýva a potom prichádza párik, ktorý o jeho prítomnosti nemá ani šajnu), ale keď sa začne hrať s otvorenými kartami, začne to byť značne veľké klišé s mimoriadne veľkým množstvom nelogického správania postáv. Škoda, ale snaha tu bola. Pre fanúšikov home invasion. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Synek je přes noc u babičky, kostýmek roztleskávačky a podvazky netrpělivě čekají v ložnici, v obýváku hraje z gramofonu hudba, něco na zahřátí je od manžela také nalité, jen ještě roztoužená manželka musí rychle skočit do sprchy. Vrahovi, který je ukrytý v domě, to ale nevadí. Počká si. Ostatně než se manželská dvojice dostane domů, počká si i divák. Ve velmi pomalém tempu si tu zatím totiž ten zlý hoch s maskou dlouhé minuty připravuje půdu. Jakmile jsou pak ve velkém domě všichni tři účastníci téhle krvavé show, můžeme začít. Když přeskočím, proč to psychopat vlastně dělá (kdo jím je, je nakonec poměrně svěžím překvapením), nemůžu ignorovat ne úplně rozumné počínání hlavní hrdinky. Beru, je v šoku, manžel dole sýpe a přichází o vlasy, ale odemykání bezpečnostní pojistky zbraně už bylo skutečně hodně nešťastné. Navíc možností vypořádat se s nezvaným hostem bylo víc, což je i s ohledem na to, jak solidně a se smyslem pro detail je Home Sweet Home natočený, dvojnásobná škoda. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

"Všude dobře, doma úchyl" (Takhle se počešťují názvy, ty vypatlaný distributore, co Chceš pěstí, debile!) je jasným důkazem toho, že pokud scénárista absolvoval víc než sedm tříd základní školy a režisér není down s véhaeskou, dá se o třech hercích spáchat inventivní a strhující kousek nápadité domácí řezničiny, který donutí nejednoho začínajícího sériového vraha hrát si při jeho sledování podvědomě s přirozením! ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama