Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Planetě Oa, základně Green Lanternů, hrozí zkáza. Blíží se Krona, temné stvoření, jehož cílem je pouze ničit. Green Lanternové se proto rozhodnou Oa evakuovat. S tím má pomoci nováček mezi Lanterny Arsia Rrab. Právě ona se postupně dozvídá příběhy o nejproslulejších Lanternech, kteří bojovali a bojují proti zlu ve všech koutech vesmíru. Arsia tak pomalu zjišťuje, že má šanci stát po boku legend, díky nimž mohou žít miliardy bytostí v klidu a míru. (Chen)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

KarelR 

všechny recenze uživatele

Většina příběhů je hodně fajn (hlavně Kilowog a Laira), ale jejich výskytem logicky trpí ten spojovací. Chtěl jsem jít na čtyři hvězdy, protože jako epická představovačka nejznámějších lanternů je to super (hodně potěší i kupa comicsovejch pomrknutí - třeba Sinestro a osud). Jenže záporák je takřka neexistující a finále je přes všechnu svojí velkolepost až moc cheesy. Škoda. P.S.: Hranej celovečerák bude vedle tohohle chudej příbuznej :) ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Strašně mi nevyhovoval formát tohoto snímku, tedy šest nesouvisejících příběhů o členech GL Corps, spojených jedním z nich dohromady. V jednotlivých storkách se seznámíme s původní čtveřicí Lanternů, s Killowogem, Lairou, Mogem, Abin Surem a Sinestrem a celé to orámovává příběh nováčka Arisie, které Hal Jordan v rámci evakuace planety Oah vypráví příběhy o slavných hrdinech GL Corps. Na závěr nás potom čeká velká bitva proti záporákovi stvořenému z antihmoty. Žádný z příběhů nebyl rozvinut natolik, aby zabavil, i když některé (třeba Laira) potenciál měly. ()

Reklama

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Oproti First Flight, který byl sice hloupost, ale alespoň se na tu pohádku hezky koukalo a příjemně se poslouchala, jsou Smaragdoví rytíři vrchol neumně splácané nudy bez ždibíčku invence, která by nevyvolávala nechtěné pobavení, díky naprosto popřenému ději z prvního filmu. E-e, nepovedlo se. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

No, jelikož hraná verze dopadla prý nevalně, tak tohle je asi to nejlepší, co nám může Green Lantern nabídnout, pokud jde o rozpohybované obrázky. Svižná podívaná, která je složena z několika obvykle zajímavých příběhů má spád, má atmosféru a rozhodně nenudí. Bavil jsem se až na výjimku příběhů o "nejsilnějším válečníkovi v galaxii", který mě příliš nenadchnul, ale chuť mi spravily zbývající střípky ze života Green Lanternů. A to patřím spíše k fanouškům Marvela. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Různorodé díky mnoha příběhům a díky tomu jsem se nenudil. Pozadí dalších Lanternů je zajímavá věc a tohle je celkem dobrý způsob, jak je představit. Lepší než dělat samostatný a nejspíš nudný film pro každého. Provázející příběh je nulový, ale proč ne. -"When you shape the light of your ring, you walk in the footsteps of the first Lantern." ()

Galerie (79)

Reklama

Reklama