Reklama

Reklama

VOD (1)

Nejzábavnější seriál o hledání pokladů na kanále HISTORY® je zpět a kupci jsou připraveni na další napínavou akci. Jedná se o zvláštní druh hledání pokladů, kde – pokud máte štěstí – vám obsah opuštěného skladu může vydělat majlant. Kupci jsou různí, od dvacátníků hledajících zábavu a vzrušení po manželské páry, jimž jde o rychlý a tučný výdělek, a všichni jsou připraveni udělat z toho pořádné drama. Cokoli je možné, když kupci zvažují, zda ten který sklad stojí za koupi... a jak vysoko jsou připravení jít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když je nuda, tak sem tam na nějaký ten díl mrknu, ale že bych to musel sledovat pravidelně, tak to teda ani náhodou. Občas se však dá v některé kóji skutečně narazit na něco velmi zajímavého a cenného. A tady se tedy sešla partička (ne)pěkných kokotů a slepiček – co přišli se přehrabovat v tom všem bordelu, aby vydělali nějaké to „love“. Škádlení ocasa Davea Hestera a buřta Reneho Nezhody či s ostatními – to nikdy neomrzí. Na víc jak průměr to však nevidím…kvalita jednotlivých dílů je totiž dost odlišná… ()

Bambulin 

všechny recenze uživatele

Zpočátku ucházející. Postupem času to ztratilo na zajímavosti. Moc přehrávání a úmyslných rozbrojů. Moc machrování. Nejlepší byl Dave. Největší vidlák Darrel. Jarod ušel, Brandi ne. Z těch "vocasů" který zkoušeli místo Davea jsem byl alergický na Balela. Ještě, že si to hodil v garáži. Ten černej zápasník Ivy po něm docela ušel. Samostatné hodnotím dražitele. Miss antipatie Laura a od pohledu sráč Dan Dotson. Když jsem viděl, jak na sebe ukazuje prstem, těsně před rvačkou s Dejvem, tak bych mu ji taky natáhl. A tý náně bych jednu vrazil, ženská neženská. Mlátila do něj jak děvka při elpíčku (LP-loupežné přepadení) a Dave ji jen "lehce popostrčil". ()

Reklama

DavidDizzer 

všechny recenze uživatele

Dávat něčemu takovému 5 hvězdiček, fakt ne. Záhadně opuštěné sklady, kde se vzaly tu se vzaly jen tak opuštěné bez majitelů. Ne, je to hezky připravené a načančané jako prase. Jinak při nudných dnech, když pominu ,,hraný dokument" se na to dá jen tak podívat a zjistit, co vše za věci používané k životu mohou existovat... ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Že by ma nejako zvlášť bavilo sledovať zábavky nafúkaných amerických tučniakov, nemôžem povedať... ale zase nápad je to dobrý a isté napätie tomu nechýba, zvlášť pre takého milovníka haraburdia všetkého druhu ako som ja... Raz za čas ma VOJNA SKLADOV rozhodne neurazí - hoci radšej by som sa v tom nepredvídateľnom bordeli hrabal sám! K zamysleniu ma skôr núti množstvo "práce", ktorú títo zväčša nesympatickí zdochlinožrúti neprestajne majú, pretože si nemyslím, že veci, ktoré tam často nachádzajú, by niekto len tak opustil, a kontakty, ktoré im umožnia všetko zaraz správne oceniť a popredávať... ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Barry Weiss je to nejlepší, proč se na tento pořad dívat. A Brandi ... no do porna s ňou a hned za ní Casey. Ale teď vážně, jako reality show je to zábavné a chytlavé. Ano, je to částečně fejkové jako PawnStars ale ten fejk spočívá spíš v tom odhadování hodnoty nalezených věcí. Samotné aukce a hlavně obsah kójí fake není, takhle to tam prostě funguje, byť spousta aukcí probíhá online na netu. Nemáš prachy na zaplacení, smůla končíš a jdeme do dražby. A pokud někomu přijde divný, že se v kóji můžou najít obrazy za několik mega, no je to neuvěřitelný ale i to se stává. Po shlédnutí spinoffu z Texasu zvyšují hodnocení, i kvůli sympatiím ke zdejším dražitelům. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Barry Weiss patrí medzi najobľúbenejších účastníkov relácie a ženy mu dokonca ponúkajú schôdzky a posielajú darčeky. (Raccoon.city)
  • Jedna z kójí bola plná obrazov a modelov ľudských rúk. Bolo to tak zvláštne, že sa producenti relácie rozhodli tento sklad radšej neukazovať. (Raccoon.city)
  • Zběratel Barry je jediná postava, která si část vydražených předmětů nechává, ostatní se téměř vše snaží prodat. (dmk)

Reklama

Reklama