Reklama

Reklama

Nevěstinec

  • Francie L'Apollonide - Souvenirs de la maison close (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Přelom devatenáctého a dvacátého století - období velkých sociálních změn - postihl také proslulé pařížské nevěstince. Uzavřenému světu, v němž se na jedné straně nabízela krása a potěšení ale i ponížení a bolest, hrozil zákaz. Francouzský režisér Bertrand Bonello vyšel v příběhu o „vzpomínkách z nevěstince“ ze současné sociologické studie o pařížských „domech lásky“ na přelomu století. Filmový obraz prostitutek a jejich zákazníků zbavil lechtivého a povrchního pozlátka, který nahradil o poznání živočišnější atmosférou. Do popředí se dostávají autentické osudy dívek, jejich rivalita i přátelství, ale i dobové volání po obratu k rádoby humánnější společnosti. (Festival francouzského filmu)

(více)

Diskuze

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

MEGA nahoty ve filmu! :D Proto taky erotický no..

Judith Lou Lévy, Céline Sallette, Noémie Lvovsky, Hafsia Herzi, Iliana Zabeth, Jasmine Trinca, Adèle Haenel, Alice Barnole nahé... šlo vidět všechno!! 

Sexystické scénky sakumprdum dohromady: 23min.

Uživatel TheSlezy smazal svůj příspěvek.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

nudná sračka... film o hovně... tlupa ženských okolo roku 1899 v nevěstinci... kecají tam, řeší co a jak... občas je tam navštíví chlapi a opíchají je, jenže nic nejde vidět, je to jak erotika z 50tých let... zbytečný film... 1* p.s.- to drama psychologický mi asi nějak uniklo :) nepocítil jsem to tam...

Reklama

Reklama