Reklama

Reklama

Láska přes lístečky

(neoficiální název)
  • Velká Británie Post-It Love
Krátkometrážní / Romantický
Velká Británie, 2009, 3 min

Obsahy(1)

Krátkometrážní britský snímek podobný australské alternativě SIGNS (2008), ve kterém sledujeme vztah dvou mladých kolegů z práce, kteří spolu komunikují opravdu nevšedním způsobem a nechávají všude možně bizarní vzkazy. Dozvíte se, k čemu mohou být užitečné lepicí papírky na poznámky. (Stanislaus)

Recenze (25)

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Kvôli akej-takej kreativite (umiestnenie obrázkov z lepiacich papierikov) ma to láka prihodiť hviezdičku, ale nemôžem. Všetky tieto romantické kraťasy ma totiž začínajú akurát tak rozčuľovať. Ale k veci. Myslím si, že je to snímok nechutne účelový, schválne detinsky naivný a presladený, neúprimný, utláčajúci posledné zvyšky reality a útočiaci na citlivejšie publikum, ktoré hneď po zhliadnutí kraťas zdieľa na svojom FB profile, kde do popisku natlačí aspoň 400 srdiečok. Bleach! ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Proč si nedopřát trochu prvoplánové romantiky a šťastných konců. Že to je patetické, sladkobolné a nemá to logiku? To všechno je pravda a proto to je krásné! ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Tak jednoduché a tak krásné... Skoro bych řekla, že se jedná o umělecké dílo, odmyslíme-li ne příliš dobře vybranou hudbu. Ten filnální obraz byl ale skvělý. Navíc chválím perfektní výběr herců. Jen jediná věc mi vadí...ta přehnaná naivita..přes papírky k lásce. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Z těchto dvou zamilovaných individuí by asi žádný zaměstnavatel radost neměl. Pořád po sobě pokukují, nemyslí na práci a plýtvají firemním materiálem. Na druhou stranu já nejsem zaměstnavatel a tak jim to pokukování i výtvarnou tvořivost přeju. Jen bych se u toho chtěl pobavit o trochu víc. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama