Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fight for Your Right Revisited je krátkometrážní film vytvořený ku příležitosti 25. výročí originálního klipu americké skupiny Beastie Boys. Ve filmu vystupují Elijah Wood, Seth Rogen, Danny McBride, Will Ferrel, John C. Reilly a Jack Black. Malé role zde pak dostalo dalších bezmála třicet známých herců a hereček. (Vecko99)

Recenze (103)

LetztesBiest 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k hodnocení jsem čekal víc. Lehkou nelogičnost bych odpustil, kdyby mě to alespoň nějak zvlášť bavilo. Cca v půlce to začlo být celkem zajímavé a očekával jsem nějakou zajímavou pointu, místo toho jsem ale dostal - pro někoho možná vtipný - závěr, který ve mě vyvolal ten pocit trapnosti jaký mívám, když mě někdo přemluví abych s ním sledoval nějakou přiblblou komedii. Tenhle druh humoru zkrátka nemusím. Zpočátku jsem to viděl na 3*, slušný konec to mohl vytáhnout na 4*, ale místo toho to stáhnul na 2*. ()

LabySo69 

všechny recenze uživatele

I když mám pár oblíbenejch songů od Beastie Boys, nejsem zrovna jejich fanouškem, ale tohle jsem si kvůli hereckýmu obsazení nemohl nechat ujít. A jsem opravdu spokojenej, je to vážně prdel. Navíc taneční kreace Ferrella, Reillyho a Blacka jsou neskutečný. A song - Make Some Noise se zařazuje mezi mé oblíbené od Beasties. Bohužel za 5* to u mě neni a to kvůli E. Woodovi. Ten mi prostě nesedl, už proto, že málo otevíral hubu při rapování, což vypadalo hrozně nepřirozeně. ()

Reklama

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

'Beasties' sobě! Ono, tahle tři ukřičená zlobidla byla vždycky především exhibující partou nonkonformních humoristů, kteří u všech těch ptákovin jen tak mimochodem taky stíhali dělat moc prima muziku. Vcelku šikovně svými crossovery fušovali do hip hopu a nahlodali zažitý stereotyp, že správný rapper musí být nutně vždycky černej jak bota. Tímhle půlhodinovým opusem odkazujícím k jejich asi nejproslulejšímu kousku si sami staví sochu, nebo spíš rovnou Babylonskou věž, jejíž konstrukci hned od začátku sami umně sabotují a ještě z toho mají děsnou prdel. Kamera kouká tradičně zespoda, nechybí zhovadilé pouliční výtržnosti, jedno cameo střídá druhé a v závěru kluci demonstrují, že bez větších problémů dokáží doslova přechcat sami sebe. ()

rowdys 

všechny recenze uživatele

Vymakané promo k vymakanému albumu. Hviezd je tu jak múch na hovne, Šuvadovú som postrehol až keď som si všimol jej meno v end credits. Navodenie New Yorku na prelome 80s/90s je úplne parádne, feeling ako v pôvodných videoklipoch a keď som zazrel pri dance battle ten boombox, až sa mi slza natlačila do oka. Odkaz na SNL skeč More Cowbell nemá chybu. Škoda len hluchého dialógu na začiatku no ináč podarená tripping balls habaďúra. Kto by to povedal, že je to už 25 rokov... ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • V tomto filme sa objavili skutoční členovia skupiny Beastie Boys preoblečení za policajtov. (ludovit14)

Reklama

Reklama