Reklama

Reklama

Když se pod noční oblohou narodila Jupiter Jones (Kunis), znamení napovídala, že je předurčena k velkým činům. Nyní již dospělá Jupiter sní o hvězdách, ale probouzí se do chladné reality uklízečky toalet a nekonečného sledu neúspěchů. Až když na Zemi dorazí Caine (Tatum), geneticky upravený bývalý armádní lovec, jehož úkolem je Jupiter sledovat, začne si uvědomovat naplnění svého osudu - její genetická výbava ji předurčuje jako dědičnou následnici královny vesmíru. Toto neobvyklé následnictví by však mohlo ovlivnit rovnováhu ve vesmíru. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (1 233)

Rogue odpad!

všechny recenze uživatele

Twilight Reloaded. Dokonalý fail - scénář, charaktery, střih, akce, dalogy, casting... name it. A surfovací boty jsou totálně gay. Splácanost nakonec ani tak nevadí, ale v kontextu celé té demence je dost vtipná (záporák z Hvězdné brány, mechové, pseudovlkodlak, ještěři, asiatka, kruhy v obilí, Asterixovská byrokracie, křídla - nechápu, že ten film je taková nuda!). Příště prosím o kooperaci s Shyamalanem. Jediný "klad" je asi to, že Redmayne se nebere vážně. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Po tom, co se ukázalo, jaký bordel má v hlavě Larry Wachowski, se dalo čekat, že tvorba obou bratrů půjde do kopru. Ovšem ten kvalitativní sešup je skutečně velmi prudký. Celou dobu jsem čekal na chytrý twist, který alespoň částečně vynahradí tu povrchnost, nestalo se. Pokud šlo skutečně pouze o dobití kin, tak chápu, že nikdo neměl potřebu vymýšlet nic převratného, ale otázkou zůstává, pro koho se točí tyto vesmírné pohádky plné barviček. Pro lidi jako Lana? ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Znáte ten pocit, když jste zrovna na veřejným místě a prostě musíte jít na hajzl. Není zbytí a tak jsem takhle i já zapadl na veřejný WC a nestačím se divit. Jakási mladá Mila Kundička tam uklízí. Říkám si ty vole takhle pěknou hajzlbábu jsem ještě neviděl a najednou se vedle ní zjeví nádherný naondulovaný krasavec. Čumím na něj a ty krávo to je Chaning Tatum?! Najednou z ničeho nic než jsem stačil zahlásit jednou kabinka a rychle kurva, tak Tatum a Kundička nasadili raketový boty, uzamkli hajzly, a odletěli kamsi do piči aby naplnili svůj osud a stali se vládci vesmíru. No a co já? No nebudu vám lhát, já jsem se posral.30% ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: The Wachowskis | Hudba: Michael Giacchino | Distribúcia: Warner Bros Pictures, Roadshow Entertainment | Štúdio: Village Roadshow Pictures, Anarchos Productions | Rozpočet: 175 miliónov $ | Tržby: 51,5 milióna $ | Ocenenia: - || Jupiter Ascending prekvapivo zo začiatku funguje po chemickej stránke, ale po dejovej ani náhodou. Všetko je povrchné a popisné, a čo je najhoršie, i vypočítateľné. Každopádne, je to ešte stále lepšie, než Speed Racer, nakoľko vizuál nie je len gýčovitý, ale aj nápaditý a v niektorých sekvenciách dychberúci. Forma sama o sebe však nestačí. Autorom Matrix Trilogy alebo Cloud Atlasu to určite odpustím, ale očakávania boli pochopiteľne úplne inde. Do pekla s tým :) 40% | CineStar Anděl Praha, 4.2.2015 | ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Až o vás někdo prohlásí, že jste kráva či vůl, tak mu to nemějte až tolik za zlé. Prostě měl jen kliku, že se mu povedlo dostat se mimo hranice naší modré planety, kde nejspíš na nějaké obyvatelné planetě potkal někoho z vašich příbuzných, kterému jako byste z oka vypadli. Na druhou stranu pokud si to nechcete nechat líbit a nevadí vám při tom vyhodit dost peněz za lístek do kina na film, který vlastně ani nedoporučuju, tak se s Wachovskými můžete vydat na mezigalaktickou fantasmagorickou výpravu, na které když se vám podaří přelstít (či podplatit) úřednického šimla, tak posléze milého pomlouvače narvete třeba do pytlíku čaje a rázem se budete po vylouhování cítit o nějaký ten rok lépe .. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (17)

  • V scéne, kde Jupiter (Mila Kunis) telefonuje s Vladiem (Kick Gurry), je možné v televízii zahliadnuť, že Vladie hrá hru „Dark Souls 2“ od FromSoftware. (Echelon1)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 176 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Světová premiéra hudby z Jurského světa

Světová premiéra hudby z Jurského světa

25.01.2016

Americký skladatel Michael Giacchino, držitel Oscara za hudbu k filmu Vzhůru do oblak, chystá pro pražské publikum koncert pod názvem „Hudba Hollywoodu: Michael Giacchino in Concert". V neděli 7.… (více)

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

21.10.2014

Už jste si určitě všimli, že se filmové postavy Seana Beana je málokdy dožijí závěrečných titulků. Pětapadesátiletý Angličan si toho je dobře vědom a nedávno se dokonce rozpovídal o svých… (více)

Na sci-fi od Wachowských si počkáme do zimy

Na sci-fi od Wachowských si počkáme do zimy

06.06.2014

V roce 2012 to byl G. I. Joe 2: Odveta, loni 300: Vzestup říše a letos Jupiter vychází. O co přesně jde? O velké blockbustery, které byly na poslední chvíli odsunuty z nabitého léta. Rockova parta… (více)

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Reklama

Reklama