Reklama

Reklama

Night of the Living Bread

Krátkometrážní / Komedie / Horor
USA, 1990, 8 min

Obsahy(1)

Parodie na slavný film George A. Romera NOC OŽIVLÝCH MRTVOL z roku 1968 od. Na herce tentokrát neútočí oživlé mrtvoly, ale plátky toastových chlebů. (zdeny99)

Recenze (11)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Paródia kde sú miesto zombíkov vražedné chleby. Nie je to až tak na posrapopukanie vtipné, ale trošku sa človek zasmiať musí keď vidí hrdinov obhadzovaných množstvom chlebov ( a dvoma zákernými žemľami ) a ako sa ich snažia zahnať pomocou hriankovača. Najvtipnejší je potom ten posledný záber na obloženého černocha, to som sa s chuti zasmial. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Stejně jako kolegu Bloody13 i mě by zajímalo kolik na tenhle snímek padlo toustovejch chlebů. Beztak si myslím, že všechen rozpočet padl právě na nákup toustovýho chleba. Tenhle kraťas nemohl mít stejně nikdy větší ambice než jen pobavit diváky, kteří dokáží koukat na film s pořádným nadhledem. Jen ti se u tohohle kousku dokážou aspoň trochu pobavit. Pro ostatní to zřejmě bude jen sračka a zbytečný plýtvání jídlem ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Parodie na Romerovu Night of the Living Dead v podání amatérů – no říkal jsem si, že tomu dám šanci. Zombíky tu nahradil vražedný toustový chleba, šablona příběhu je docela „věrohodně“ okopírována podle originálu a navíc vtěsnána do osmi minut. Jenomže mně to zas až tak srandovní nepřišlo, pokud šlo o citáty OK, ale jakmile se měly objevit rádoby „humorné“ situace, celé to na mne působilo dost trapně. Nevím, ale asi už stárnu. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tenhle černobílý kraťas je celkem zdařilou parodií na Romerovu prvotinu z roku 1968. V osmi minutách je shrnut celý původní děj: od příjezdu milenecké dvojice na hřbitov, až po zabarikádování se v domě a následné determinaci černošského hrdiny. Drobný rozdíl tkví pouze v tom, že svět není zaplaven hordou oživlých mrtvol, ale zabijáckých toustových chlebů! A vůbec to nepůsobí křečovitě, citování některých scén vážně pobavilo. Jen by mě zajímalo, kolik chlebů na to tvůrci spotřebovali. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jakto, že jsem o tohle nářezu dosud nevěděl? Ultimátní pecka, která má vše, co má dobrý horror mít. Černobílý formát, osmdesátkového ducha (i když to vzniklo v roce 1990) a ten správný parodický vtip. Poslední záběr mě málem zabil. Kromě toho je hrozně alegorický. Toustový chleba už nikdy nebude co býval. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • V titulcích je uveden i chléb, a to jako Bread-itself. (Caelos)

Reklama

Reklama