Reklama

Reklama

Life Cycles

Trailer
Dokumentární / Sportovní
Kanada, 2010, 47 min

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

fructic 

všechny recenze uživatele

Sice to nebyla žádná exhibice nejlepších bikerů, kteří by ukázali své "the best of...", a nešlo vlastně ani tak o to ježdění na kole, jak jsem čekal, ale za to mě tento film překvapil neuvěřitelnými záběry. Filmařský tým moc dobře věděl, jak a čím zaujmout diváka a to nejen diváka "bikera", ale i obyčejné lidi, kteří zůstanou s úžasem hledět na ty parádní snímky zkombinované s efekty. Těm, kteří byli zklamáni tím, že si neužili schopností pravých bikerů, doporučuji shlédnout sérii New World Disorder a ROAM. Já jsem si osobně podívanou moc užil. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Expediční kamera - kino Dukla : pestrobarevná mozaikovitá koláž reklamního charakteru opěvuje kolo o něco atraktivněji než Jan Kollár v sonetu ze sbírky Slávy dcera. V druhé polovině se cyklomotiv částečně prolíná s ekologickou myšlenkou filosofického podtextu. ()

Reklama

Adrai 

všechny recenze uživatele

Už jsem si letos dokumentárně zasportoval u Art of Flight a That's It, That's All, takže to chtělo něco do třetice - nejlíp z jiného odvětví. A pak jsem narazil na tento kousek, ze kterého jsem dostal to co v obou zmiňovaných snímcích - úžasná místa (člověk neví jestli to náhodou není přírodopisný dokument), skvělou hudbu, dech beroucí záběry ... jedním slovem krása. ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Vizualne dokonale, ale o com to vlastne bolo? Taketo typy filmov nemam rad, lebo su natocene len pre jedno a to pre zisk. Znie to ako klise, viem ze vsetky filmy sa natacaju pre zisk, no tu autorom zjavne o nic ine neslo. A moze si hovorit kto chce, co chce, ale toto je uplne zbytocny film. Ked natacam dokument tak chcem aby to divakovi nieco dalo, nasytit ho faktami, aby po filme sadol k netu a hladal o danej teme dalsie informacie. V Life Cycles sme sa dockali len prazdnych reci o tom co vsetci davno vedia. Bez komentara by to bolo urcite lepsie. ()

Pavkos 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek o MTB se snad ani nedá s těmi dalšími, které byli dosud natočené, srovnávat. Jedná se o naprosto jiné pojetí kola jako takového, což film posouvá do úplně jiné dimenze a dodává mu tak zvláštní atmosféru. Můžete se těšit na neuvěřitelně krásné záběry akce s nádhernou krajinou v pozadí. To vše umocněné luxusní hudbou a jednoduchým, ale přesto zajímavým příběhem. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Na rozdiel od ostatných mountainbikeových filmov bolo k Life Cycles špeciálne skomponovaných sedem skladieb, vďaka ktorým sa mohli jednotlivé sekcie upraviť presne ako bolo zapotreby. (Eoin)

Reklama

Reklama