Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta tří zlodějů a nerozlučných kamarádů z dětství provede loupež diamantů. Po zdařilé akci jeden z nich chladnokrevně oddělá své parťáky a v domnění, že se jich zbavil navždy, pláchne i s tučným lupem neznámo kam. Sonny (Curtis „50 Cent“ Jackson) však přežil a jediné, po čem teď touží, je pomsta. Za zády mu navíc stojí Biggs (Bruce Willis), největší boss celého podsvětí, který chce dostat zpět to, co mu patří ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (148)

TheTrox 

všechny recenze uživatele

Smíchanina všeho možného, přišlo mi to, jako kdyby každá scéna měla svůj vlastní a zcela odlišný děj než-li ostatní scény, 50 cent by si měl uvědomit, že když neumí dělat dobrou hudbu, tak by se neměl srát ani do filmu. Dám alespoň jednu hvězdičku za Willise, který tam jakožto jediný něco "zahrál". Celkové hodnocení: 25% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Uz davno sa nikto nepokusil natocit gangsterku v style Pulp Fiction alebo ranných Ritchieoviek. Asi preto, ze uz aj samotnym zakladatelom tohto zanru dosli napady. A ich nasledovnici typu Mike Gunther tiez nic originalne do zanru neprinesu. Bohuzial Gunther sa nezmohol ani na funkcnu vykradacku svojich slavnejsich predobrazov. Prvy problem tohto filmu je, ze mu chyba dravost. Tempo je asi tak 10-20krat pomalsie ako by malo byť. Dialogy su nezazivne, hlasky absolutne ziadne, postavy nezaujimave a herci ako 50 Cent alebo Coulture su vlastne neherci, ktorym neuverite ziadnu pózu. A to ze sa sem nahodou dostal Willis je pre mna zahadou. Ale jeho superdrsny kápo je vdaka mizernym dialogom tiez len k smiechu, ale tým trápnym spôsobom. 3/10. ()

Reklama

dyfur odpad!

všechny recenze uživatele

o čom to bolo neviem - kupil som orig.dvd - a daroval -po pozretí-kamošovi -ľuto mi ho bolo zahodiť-takéto čudo nechcem mať ani doma aby som náhodou ho ešte raz nepozrel. No aj majster tesár či majster Willis sa utne...moja zaujímavosť: Sonny (Curtis "50 Cent" Jackson) nosí hodinky značky Hublot. (dyfur) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Víte co je na tomto akčním dramatu nesmutnější? Že vůbec nejlepší na tom všem byl vězeň James Remar a nájemný vrah hledající ukradené diamanty Shaun Toub – přestože se tam oba vždy objevili jen pár minut a měli vedlejší role. Že o nejlepší scénu a zážitek se postaral bodyguard Randy Couture a jeho nešikovná manipulace se zbraní – přitom ten se tady ohřál ještě méně. Zatímco hlavní trio 50 Cent - Ryan Phillippe a Bruce Willis moc neokouzlili. Ti dva první jmenovaní žádní skvělí herci nejsou (no Ryan měl pár lepších chvilek) ale sám velký Bruce se tu pokoušel sice vtipkovat při mučeních či mordech, ale většina dialogů byla otřesných – navíc ani on nedostal moc prostoru. Jenna Dewan je celkem pěkná ženská, jenže ani ona to moc nepozvedla. Takže mi z toho vychází jakýsi „nedovařený pokus“ o zajímavý film, který má však ve finále podprůměrnou hodnotu a kvalitu téměř žádnou až na pár výjimečných okamžiků (scén). ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Anglicky SETUP, česky(slovensky) PODRAZ. Bohužiaľ, na tento film platí ten druhý výraz. Mohlo by to dopadnúť lepšie, keby scenár bol prepracovanejší. No a B. Willis? Dva-tri dobré hlášky, ale to je všetko. Ale to už pre dnešné akčné filmy nestačí. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v americkom štáte Michigan, a to v mestách Detroit a Grand Rapids. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama