Reklama

Reklama

Física o química

(seriál)
  • angličtina Physics or Chemistry
Španělsko, (2008–2011), 96 h 15 min (Minutáž: 75 min)

Tvůrci:

Carlos Montero

Hrají:

Ana Milán, Andrea Duro, Javier Calvo, Angy Fernández, Úrsula Corberó, Nuria González, Maxi Iglesias, Àlex Batllori, Marina Gatell, Fele Martínez, Michel Brown (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Seriál z prostředí střední školy, který ovšem nesleduje jenom příběhy a vztahy studentů, ale také i jejich učitelů. Seriál poukazuje na rozlišné sexuální orientace, na alkohol, sex, drogy a také, jak se hlavní hrdinové vyrovnávají se svým mnohdy pohnutým osudem. (Elbarto08)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Wences

Wences (hodnocení, recenze)

Adrián Rodríguez twitter@adrirodriguez8  
ANA MILÁN twitter@_ANAMILAN_ AY SI YO SUPIERA DONDE ESTOY!  
alex hernandez twitter@alexhernandez_5
Víctor Palmero twitter@victor_palmero
Angy fernandez twitter@AngyFdz
Andrea Duro Flores twitter@AndreaDuro66
Javier Calvo twitter@javviercalvo
Maxi Iglesias twitter@maxii_iglesias

Elbarto08

Elbarto08 (hodnocení, recenze)

Zdravíčko. Rád bych chtěl někde najít aleposň španělské díly ke stažení a k tomu angl.titulky (nebo pokud se najdou i anglicky?) Děkuji

fatebriders

fatebriders (hodnocení, recenze)

Wences
Ahoj, děkuji za radu, koukám s anglickými titulky... o této stránce vím a také se o tento seríál zajímám...  O úspěchu tohoto seriálu jsem četl.. ;)

Wences

Wences (hodnocení, recenze)

fatebriders: Pokud umis spanelsky, muzes vsechny dily videt tedy v puvodnim zneni na domovske televizni stanici Antena3: http://www.antena3.com/series/fisica-o-quimica/. V realizaci je jiz pokracovani.
Serial slavi uspechy jak tady v Argentine, tak i v USA, Francii, Italii i Rusku. Nove zakoupila prava i JIzni Korea a Japonsko.

fatebriders

fatebriders (hodnocení, recenze)

Ahoj, tento seriál znám moc dobře, dnes jsem dokoukal 7 serii... dost mě dostala.. tento seriál opravdu trhá srdce, napínavý.. koukám už 1 rok na tento seriál s přestávkami... bohužel někdy díly chybý, nebo se na ně musí dlouho čekat.. před půl rokem jsem se zde koukál,ale na čsfd byl již ještě tento seriál pro některé neznámí... dnes jsem se podíval a koukám, už čsfd zaregistrovalo tento seriál... ;)

Wences

Wences (hodnocení, recenze)

04pato03: ahoj, znám velice dobře tento seriál, který mimochodem koupily televize zemí jako je Rusko, Itálie nebo Francie; připravuje se jeho vysílání v USA a přemýšlí se o dalším pokračování. Je to seriál, který chytí za srdce!!

04pato03

04pato03 (hodnocení, recenze)

Trebalo by české titulky. nahodov niekto nenašial kto pozná tento serial ??

Reklama

Reklama