Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh popisuje úsilí dvou bratrů stát rockovými hvězdami, zatímco se jejich spolužáci (U2) stanou jednou z nejslavnějších kapel na světě. Film je natočen podle skutečných událostí. (Ant)

Videa (2)

Trailer

Recenze (88)

Tom:) 

všechny recenze uživatele

Není to špatný film. Není ani špatně natočený. Je to celkem dobrá komedie. A celkem slušný životopisný film. Ale největší problém je, že pořádně není ani jedno - osciluje mezi těmi dvěma žánry a vůbec to tomu neprospívá. Na komedii moc utahané. Na životopisný zas moc tlačí na vtipy. Hezké, ale nezaujalo. ()

čmelda5 

všechny recenze uživatele

Velice příjemný filmový zážitek. Chvílemi jsem se sice trošičku nudila, ale ke konci se to opět rozjelo. Když už se na tenhle film nepodívat kvůli jeho obsahu, tak určitě díky té super hudbě (okamžitě si musím stáhnout soundtrack!). A jestli to opravdu nahrál Ben Barnes i Robert Sheehan, tak před nimi smekám!! (PS:Ben má fakt boží hlas!:)) ()

Reklama

evulienka3 

všechny recenze uživatele

"Počuješ tú pesničku? To si robí srandu, alebo čo? Ešte nenašiel čo hľadá..On má všetko, čo kedy chcel! Nie on má všetko čo si ty kedy chcel" .....Projekcia ako vyšitá. Teda psychologický obranný mechanizmus, ktorý dlhé roky sprevádzal život Neila McCormicka, než pochopil, že chyba spočíva niekde úplne inde, ako v Bonovi. Zaujímavý príbeh, o ktorom som ani netušila a ktorý veľmi pekne okrem hlavnej dejovej línie dopĺňa aj samotnú osobnosť Bona či vlastne dospelého Paula Hewsona...milujem U2 takže toto bolo naozaj niečo pre mňa! https://www.youtube.com/watch?v=Zhi6nNYNOxQ PS: a ešte toto http://fuckyeahbonovox.tumblr.com/post/3953899857/hes-married-to-his-childhood-sweetheart-our ....všimnite si kto napísal popis k fotografii :-) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Původně jsem si myslel, že tenhle film bude především o U2. O U2 je to hlavně ze začátku a pak se to přátelství kluků z Dublinu rozdělí a film si jde svým tempem a s jinou kapelou, která dostává na frak snad nejhůř, jak to jenom jde. Irové jsou zřejmě humoristé, protože pokud je tenhle film opravdu přesně podle pravdy a biografie tvůrce té kapely, tak si říkám, že i kdyby mě přejelo čtyřikrát stejné auto, pořád bych měl narozdíl od nich docela štěstí. K tomu mě bavili výborné herecké výkony Bena Barnese a Roberta Sheehana. A nejlepší na tom všem bylo, že veškerá hudební čísla si sami odehráli a nazpívali. To opravdu klobouk dolů. Celkově tak musím říct, že to není pětihvězda, ale pořád se jedná o opravdu slušný příběh ze 70. let v Dublinu, který nenudí ani jednu minutu z celého filmu. ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

U2 mě nikdy moc nebrali. Kytarový riffy na jedno brdo, Bonův hlas mi občas vadí a jeho agilita na záchranu Afriky taky. Nicméně zjistit počátky týhle skupiny a k tomu i počátky jiný skupiny skoro o ulici vedle bylo dost zajímavý. Zatímco U2 se ve slávě řáchaj už pěknou řádku let, skupina Shook Up! si prožila 5 minut slávy a skončila v propadlišti dějin. Jak pár blbejch rozhodnutí může podělat kariéru celý partě. Každopádně to odsejpalo, nenudil jsem se, hudba byla víc než dobrá a herec co hrál Bona je snad jeho živá mladší kopie. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • Než byl film natočen, musely být Benu Barnesovi ostříháíny vlasy. Poté si však tvůrci uvědomili, že je třeba natočit také scény, ve kterých bude jeho postava douhovlasá. Některé scény proto Barnes natočil s parukou. (veronys)
  • Skuteční bratři Ivan a Neil McCormickovi si ve filmu také zahráli, a to osoby, sledující jeden z prvních koncertů v prázdném baru. (Zdroj: ČSFD)
  • Ben Barnes písně "Where We Wanna Be" a "The Great Beyond" nazpíval osobně. (skinny)

Reklama

Reklama