Reklama

Reklama

Režisér Simon West uvádí strhující akční thriller, který se odehrává v New Orleans v době vrcholícího karnevalu. Will Montgomery (Nicolas Cage) strávil osm let ve vězení poté, co se při loupežném přepadení nechal podfouknout. Teď by nejraději hodil svou kriminální minulost za hlavu a znovu obnovil zpřetrhané vazby se svou dcerou (Sami Gayle). Montgomeryho staří parťáci i agent FBI Tim Harlend (Danny Huston) jsou ale přesvědčeni, že kořist v ceně deseti milionů dolarů Montgomery před uvězněním někde ukryl. Když mu unesou dceru a za její život žádají výkupné v hodnotě lupu, Montgomerymu zbývá jediná možnost. Musí uvěřit svým instinktům a spojit síly s krásnou, svůdnou a chytrou Riley Jeffers (Malin Akerman), se kterou se pokusí provést ještě jednu loupež, aby získal dceru zpět dřív, než bude pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (203)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Každý otec si povídá se svou holčičkou, než jde loupit. To je normální.......... Film je to však divný, podprůměrný a nezáživný. Špatné dialogy, mdlá hudba a vůbec žádné napětí. Vše tak zachraňuje Nicolas Cage, který se upsal tomuto příběhu. Řekl bych, že to byla špatná volba. Zase naopak, hrát tam někdo jiný, byl by to odpad. CITÁT - Nechme veverky hašteřit a chytneme celý houf............ Film obsahuje velkou spoustu filmařských chyb. Ani nemá cenu se v tom rýpat. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Inteligentný začiatok sa príliš skoro zmenil v prach v ktorom sa už ťažko hľadali cenné filmové úlomky. Cage ohnivé plamene skrotil a ovládal na svojom tele a aj na motorke vo filme Ghost Rider, takže krátka jazda v horiacom aute zapadla do jeho kaskadérskej činnosti, ale nič nové a zaujímavé nepriniesla. Film ťažko za niečo chváliť, pretože s takým ľahkým prebehnutím cez "pevnosť nástrah" bez jediného poriadneho zakopnutia stratil dramatickú pestrosť. Veľmi lacno a nečinne pôsobila rola Vinnceta (Josh Lucas), ktorý akoby dostal narkózu priložením páchnucich ponožiek a nezmohol sa na poriadne si vyrovnanie účtov. Celkom dobre však pracovala akcia s veteránom Cagom, ktorý zobral na svoje ramenná všetok neúspech, takže som sa priklonil k priemernému hodnoteniu 50%. ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Celkom priemer. Úvod super. Tak od dvadsiatej minúty filmy kvalita klesá. Koniec je hodne prestrelený, ale šťavnatý. Cage je v pohode, ale našiel by som tak dva zábery, ktoré by mohli rozšíriť jeho zbierku "N. Cage is loosing his shit". Akcie nie ani málo ani veľa. Kvalita občas pokuľháva. Nejaká naháňčka, nejaké krátke bitky, trochu strieľania. Nickovi uznávam, že konečne vidno aspoň stopy po jeho tréningu wing chun. Inak West sa nepretrhol. Originalita nula a tona nelogickostí. Priemer nad priemer. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Filmek začíná loupeží, při které Will Montgomery (N. Cage) a kumpáni získají 10 mil. dollarů, Při útěku chce jeden z kumpánů, Vincent, zabít svědka, ale Will tomu zabrání a Vincenta postřelí. Díky tomuto incidentu Willa chytí a on jde na 8. let do vězení. Když se z vězení vrátí do běžného života, Vincent mu unese dceru a požaduje za ní peníze, které se při honičce s policajty vypařili..... Tento filmek podle mě patří k lehce nadprůměrné podívané, u které jsem se nenudil. Akce je dobrá a příběh ničím nepřekvapí. Za mě 60%. :) ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Pořádný koule v tomhle městě měl akorát hurikán !!" ;) Unesená platí přes veškeré negativní ohlasy za infantilně zábavný, až hloupoučký, místy příběhově jednoduchý a naivní, joo, David Guggenheim tady tlačil hodně na pilu, leč svěží a přímočarý biják, jak už ostatně žánrově čistá akční béčka bývají !! Nicolas "psí oči" Cage jako zlatokop, špatný otec, geniální zloděj a zdatný znalec švédštiny si odehraje svůj typický standard a hlavně si to rozdá s Joshem Lucasem, který tu prostě dává jasně najevo, co si tvůrci myslí o Oscaru Pistoriovi ..;) Westův rukopis je zřetelný, má to spád, hrozně mě to bavilo.. A mám zkrátka slabost pro krásnou Malin Akerman, u které tu švédštinu naopak docela chápu..;) ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Po tom, čo príde Will (Nicolas Cage) za Hoytom (M.C. Gainey), mu rozbije nos, posadí ho na stoličku a vedie s ním rozhovor, na konci ktorého ho kopne do brucha, pričom spadne na zem aj so stoličkou. V nasledujúcom zábere je však stolička na nohách. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama