Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý detektív, no teraz súkromné očko, Kang Tae Sik vstúpi do motela, aby nafotil istý pár pre neznámeho klienta. No namiesto dvojice nájde mŕtvu ženu na posteli. Kangovi sa podarí ujsť pred políciou, ktorá verí, že vrahom je on... (miziafca)

Recenze (16)

Adrian 

všechny recenze uživatele

Velmi dobry mix akcie a humoru (ocenili aj divaci v domacej Korey, kde tento filmik v navstevnosti predcil viacere, tohtorocne (rok 2010) ocakavane "hitovky"). ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VIDÍM, ŽE SE MNOU MANIPULUJEŠ, ALE PODCENIL JSI MĚ“..... /// Ušít na někoho ,,boudu“ už dávno není českou specialitou. Tady v Koreji z člověka udělaj rovnou nájemnýho vraha a pak už záleží jen na inteligenci policajtů... (stále jsme v Koreji...). Kang je kliďas, kterýho taková prkotina nemůže rozhodit. Zdrhá, telefonuje, zdrhá, vobčas dá někomu přes držku a když je třeba, během zdrhání vymlátí místnost plnou chlápků. Furt se to komplikuje, někdy nestíhám (moje korejština ne moc dobrý...(kecám)...), ale tempo je solidní a Kang je konečně rozhozenej, páč mu vzali dceru. A tak využije svoji znalost wrestlingu.... Dobrá, svižná, zamotaná akční krimi. Žádnej masakr, prostě zajímavej film o tom, co všechno se děje, když přichází do politiky bouřka. Nenudí, ale (asi) dlouho nezůstane. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že korejskej polda bez karate je stejně vyřízenej jako ten náš bez plácačky. 2.) Víc než střílení si chci užít honění (v autech) (auty). 3.) Chystám se zničit Mirkovi Kalouskovi kariéru. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná a energická akční podívaná opět z Korei. Od začátku do konce zběsilé tempo, velmi slušný příběh ač místy složitý, tak zaujme, herci sympatičtí, akce je celkem fajn, ačkoli častý střih mi zážitek místy kazil, ale dalo se to překousnout. Jo tohle by se dalo v pohodě doporučit fanouškům Akčních Thrillerů. 70% ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Přímočarý akční thriller se klišovitým dějem, ale svižnou akcí evidentně inspirovanou bourneovkami (řešení situace za pochodu, dramatické honičky, účelné paralyzování protivníků na útěku, bitka v omezeném prostoru koupelny). Odlehčené vyprávění se účelně opírá o žánrová schémata a nesnaží se o žádné meta kotrmelce, takže při sledování příjemně zabaví a po zhlédnutí beze stopy vyprchá. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Hodně pohodová akční jízda od začátku do konce. Pořád se něco děje, film se nese ve svižném tempu, fajn vizual, fajn hlavní postava, docela složitý děj ... Každopádně zde chybí ti skuteční záporáci, na které by byl člověk nasraný od začátku do konce. To, o co jde, není zas tak strašné ... korupční politické záležitosti. Čím mne film jednoznačně dostal, tak jsou perfektní souboje. Je jich dost a hlavní hrdina se fakt nesere a málokdo má proti němu šanci (kromkě hlavního záporáka a jeho "karate-gorily"). Souboje jsou sice sestříhané jak to jde, ale i tak přeholedné a velmi zábavné. Je to v pohodě film, ale spíš taková fajn oddechovka ... ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Málokterý korejský film má tak dynamickou kameru. Skvěle vypadající a svižně odsýpající podívaná, která by byla ještě lepší, kdyby i kontaktní souboje byly stejně ladné jako vizuál. V rámci akční komedie i tak naprostá spokojenost. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý akčný thriller. Má dosť dobrý príbeh o bývalom policajtovi, teraz súkromnom detektívovi, ktorý má za úlohu nafotiť milenecký pár, ale miesto toho nájde v hotelovej izbe mŕtvu ženu, pričom zistí, že to bola pasca. A tak musí nielen unikať pred políciou, ale aj nájsť skutočných páchateľov a zistiť dôvody, prečo to na neho hodili. Spracovanie nie je zlé, ale sklamalo ma. Nemôžem povedať, že by som sa nudil, prakticky stále sa niečo deje a dej je aj po väčšinu času zaujímavý, ale veľkým problémom je, že tu napriek typu zápletky prakticky úplne chýba pocit závažnosti situácie. Hlavný hrdina s políciou už čoskoro prestane mať problémy, záporáci nie sú dostatočne záporní, ani im nejde pre diváka o nič výnimočné, iba o nie práve najzaujímavejšie politické záležitosti a tak scenáru chýba potrebná dynamika, čo je pri podobných zápletkách dôležité. Akcie je tu pomerne dosť a je aj celkom vydarená. Tvoria ju hlavne súboje, ktoré nie sú ani moc dlhé, nemajú moc prepracovanú choreografiu a ani natočené nie sú práve najlepšie, na to majú dosť strihov, ale aj tak sú prehľadné, dynamické a tvrdé. Celkovo sa na ne dobre pozerá, hlavný hrdina väčšinou potrebuje prejsť nejakým priestorom, v ktorom mu samozrejme prekážajú protivníci a tak cez nich prejde, pričom sa takmer s nikým moc nezdržiava. A tak som spokojný so všetkou akciou. Herecké obsadenie je na tom dobre, Seol Kyeong-gu v hlavnej úlohe, ktorému nie je problém fandiť, slušné vedľajšie postavy a ani záporáci nie sú zlí, len ako som spomínal, nie sú dostotočne záporní. S réžiou a technickou stránkou som veľmi spokojný, ale ten slabší scenár tieto stránky dosť obmedzuje. Škoda, ako jednorazová zábava Troubleshooter funguje dobre, ale čakal som predsa len viac, takmer všetky stránky sú výrazne nadpriemerné, ale ten scenár to znižuje na lepší priemer. 63% ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Překvapivě povedený snímek nabitý akcí, skvělými dialogy, hereckým obsazením a dobrou choreografií soubojů, které jsou sice silně prostříhané, ale ani tak oku neškodí. Příběh byl pro mě uspokojující a ikdyž sem už později věděl jak vše asi dopadne, nepřestalo mě to bavit. Určit doporučuji. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Celkom slusna akcna komedia, ktorej ale tak dlho trvalo kym sa vyfarbi pribeh az stratila moju pozornost a od polovici filmu mi uz bolo jedno ako sa to skonci. Za zmienku stoji kvalitne technicke spracovanie ci uz akcnych scen alebo bitiek, ktore su sice bleskovo ale prehladne zostrihane a su patricne tvrde, rychle a nekompromisne. Skoda len, ze finalna bitka je az prilis natahovana. Slusna jednohubka na jedno pozretie. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Občas se v akci objeví nějaký slušný kousek/chvat, ale jinak je choreografie celkem nudná na můj vkus, viděl jsem daleko lepší bitky v jiných filmech. Navíc hlavní hrdina nemá ani kousek charismatu a celé to má takový divný look. 2/10 ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Film je tak neuvěřitelně zmatený, že divák má co dělat, aby pochopil, co kdo chce a kdo potřebuje popravit koho. Zápletce navíc vůbec nepomáhá, že většina zúčastněných vypadá na první dobrou úplně stejně, takže si jako divák musíte najít nějaký identifikátor (kupříkladu knírek), s jehož pomocí pak můžete rozklíčovat, kdo co vlastně provádí. Jihokorejský John Wick nemá šanci diváka potěšit. 33 % ()

MulaNula 

všechny recenze uživatele

Člověk z počátku vůbec neví o co jde, ale chytlavé to je, o tom žádná:) Pak se vybarvuje příběh a celé to začně zapadat, hezky zapadat:) ()

Sykon 

všechny recenze uživatele

Dobře natočený akční thriller, který se v pohybu prakticky nezastaví a neustále se něco děje - pro korejský film trochu netypické. Přesto jsem docela dlouhou dobu váhal mezi průměrným a nadprůměrným hodnocením, protože ano, natočené je to dobře ale tak nějak... normálně,no. Jazýček vah nakonec zvrátil závěrečný souboj, u kterého jsem se trochu nečekaně hodně nasmál. ()

Pavlo 

všechny recenze uživatele

Tento Kórejský počin je zvláštny. Vidno v ňom veľa inšpirácie z rôznych akčných filmov, hlavne čínskych, avšak režisér ani scenárista nedokázali z toho spraviť pekelne dobrú jazdu. Nevyváženosť je hlavným bodom programu. Humor, akčné scény, kvázi dramatické scény a rôzne iné šialenosti sa rýchlo medzi sebou striedajú a zároveň ako celok spolu nefungujú. Dej sa spočiatku javí tajomne a navnadí diváka. Ibaže plynie ďalej, človek sa stráca v postavách a rozuzlenie napokon neprekvapí. Ide o jasného adepta na pohodový večer bez mozgových závitov, pri ktorom je dovolené i pospať si. ()

Reklama

Reklama