Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moon a jeho manželka Yoon, bývalí členové korejského národního taekwondo týmu, se přestěhují do Thajska, kde si otevřou korejskou restauraci a školu taekwonda. Snaží se naučit taekwondo také své tři potomky, ti však o bojové umění nejeví příliš zájem. Nejstarší syn Tae Young se zajímá o korejský pop více než o cokoliv jiného, dcera Tae Mi zase o fotbal a thajské tradiční tance. Jednoho dne celá rodina narazí na členy mafiánského klanu Seak-du, kteří jsou na útěku po loupeži starého mystického meče. V souboji přemohou a zadrží všechny gangstery a stanou se přes noc známými hrdiny. Zbylí členové Saek-du však plánují pomstu a přepadnou proto rodinu v jejich domě, který téměř zlikvidují. Korejské rodině se však podaří utéct do džungle, kde naleznou útočiště u svého thajského známého Muma a jeho adoptované dcery Wawy, mistryně v muay thai. Saek-du se však podaří vypátrat jejich úkryt a začnou plánovat útok. (Raztubyl)

(více)

Diskuze

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Akurat pochybujem o tom, ci bude fungovat. Zatial to posobi ako parodia.

Raztubyl

Raztubyl (hodnocení, recenze)

Lacike: No však v The Kick máš skoro ten samý příběh co v prvním Ong-Baku :)

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Raztubyl: a preco by thajsky film nemohol obsahovat aj funkcny pribeh? Nechcem nic zlozite. Napriklad nieco take ako v provom Ong-baku.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Ja by som zase skôr uvítal nejaký zaujímavý ústredný nápad ako mentálne postihnutá v hlavnej úlohe (Chocolate) alebo boj športovcov proti teroristom (Born to fight). Niečo podobné mi už v thajskej akčnej produkcii chýba. Toto budú zase výborné súboje a typický, ničím neodlišujúci príbeh. Čo ale samozrejme neznamená, že to nebude dobré.

Raztubyl

Raztubyl (hodnocení, recenze)

A proč by v thajském akčním filmu mělo být něco jiného než infantilní blbnutí s působivými akčními scénami?

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

No tak z toho nemam dobry pocit. Zase to bude infantilne blbnutie s posobivymi akcnymi scenamy bez akejkolvek zmysluplnej zapletky.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Akcne sceny vyzeraju dobre, ale najlepsi herecky vykon znova predvadzaju slony. To bude zase megadielo.

Uživatel mandelbrot smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

Yoshitsune: takže u házení pomerančů, bizarních záporáků, nemehla policisty/bratrance a podobných okatě komediálních scén sis nevšiml a nesmál ses jim doufám? :)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

No nic vynimocne v tom videu neukazali, ale film snad bude za nieco stat.

Reklama

Reklama