Reklama

Reklama

Bankovní lupič uteče z vězení, aby se pokusil vypátrat bývalého spoluvězně, který se na něho snaží svalit vinu z několika sériových vražd. Policie zahájí pátrání po uprchlíkovi, který se brzy stane veřejným nepřítelem č. 1. Pokud tři hlavní protagonisté zajdou jak nejdál dokážou, kdo z nich nakonec bude lovec a kdo kořist? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Ide o akúsi klasickú francúzsku variáciu na trojuholník: dobrý väzeň, zlý väzeň a polícia.....francúzi túto krimi zamiešali veľmi vyvážene a pomerne akčne, takže ikeď s originalitou sa moc film nestretol a občas je hlavný hrdina akoby nadčlovek ( nezastaví ho nič, ani guľka v tele) dokáže navodiť dobré krimi-akčné pozeranie. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Naštvanější, realističtější, a dost možná i napínavější (!) odpověď na 96 hodin. Frantíci holt umí - škoda, že jsme všechno už dříve někde viděli, jinak by to bylo za plný počet. Super thriller, který diváka baví od první do poslední minuty. P.S. Drhnutí hlavou o zeď je mňamkou roku, kam se hrabe 127 hodin :-)! ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Parádní oddechovka, která vás vlastně nenechá oddechnout. Francouzi to prostě umí o tom není pochyb. Tenhle film je prostě třída. Nějaké ty chybičky tam jsou, ale i přesto jsem chtěl dát za 5*, nebejt několika vtipných momentů nakonci. Kažodpádně doporučuji, film má od začátku dokonce svižné tempo, které nepřestává bavit. P.S. začátek z vězení je lahůdka !!! ()

Dr Lizal 

všechny recenze uživatele

Velmi mě v téhle docela nadupané akční běhavce překvapil Albert Dupontel. Netušil jsem že má za sebou stejný výcvik u Treadstone jako Jason Bourne... Narozdíl od něj však Alby ví proč a kam jde. Škoda toho amerického konce, ale jinak dávám (pouze kvůli sympatické policistce Claire Linné ) horší 4 *. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Dynamická variace na Uprchlíka, ve které štvaný hrdina není tak úplně bez viny, po stopě mu jde sympatická policajtka a oběma jim motá hlavu mazaný sériový vrah. První půlhodina je navíc dost drsným vězeňským dramatem. Nejvyšší známku (jako například u Nevinné) nasadit nemůžu, protože je to chvílemi poněkud přitažené za vlasy (postava S.Lopeze se v jednom okamžiku zjeví jako deus ex machina), ale to divoké prase na hřbitově mě dostalo. Že by ozvuk kojota v Mannově Collateralu? ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Film se točil i v Praze na magistrále, na přemostění kolejí z Masarykova nádraží a okolo něj. Herci skákali na trafostanici, která byla na konci nástupiště postavena jen pro tento účel (aby mohli přeskočit na zastřešení) a celá ta scéna, kdy herci běží po zastřešení nástupiště, se točila na Masarykově nádraží, jen se přelepily tabule s názvem stanice. (xyeti)
  • V 39. minutě se ve filmu objeví český nápis "Pozor, rozmrazovací postřik", přesto že se děj odehrává ve Francii. České popisy jsou pak k vidění i na billboardech, konkrétně například "Nový Seat Ibiza". (Snorlax)

Reklama

Reklama