Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý policajt sa stáva obeťou nočného prepadnutia a únosu. Precitá v tmavej kobke kdesi v podzemí a čoskoro spoznáva aj svojich väzniteľov - záhadného doktora a jeho násilného pomocníka. Obeť čakajú ťažké časy, a to ešte netuší, čo všetko ešte bude musieť podstúpiť. Podarí sa mu dostať sa na slobodu skôr, než bude neskoro? (muti)

(více)

Recenze (36)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Téměř celý film jsem marně přemýšlel, pročpak zručný doktůrek a jeho poskok George vyráběli blondýnku z muže a ne z blondýnky a v samém závěru došlo na vysvětlení. Film je zřejmě určen výhradně lidem s výbornou fantazií, neboť v celém jeho průběhu nejsou vidět intimní operované pasáže a divák tak nemá možnost posoudit, o jak moc zručného doktůrka se jednalo. Spousta otázek tedy zůstala nezodpovězena. Kupříkladu to, jestli doktor své oběti pouze ufiknul pyj a nebo jestli se z pyje pokusil vyrobit něco, co by mohlo připomínat vulvu. Na film jsem se byl nucen podívat v původním anglickém znění bez titulků, protože mi je nikdo nechtěl vyrobit a já jsem v tomhle ohledu lehoulince líný. Nakonec se nejednalo o komplikovanou angličtinu, ale spíše o fráze ve smyslu ,,Help!" a podobné. 2* ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Asi je čas na změnu hesla. Že se tahle srágora dostala do mého seznamu Chci vidět si totiž neumím vysvětlit jinak, než že mi sem leze ještě někdo další. A očividně mě ten někdo dost nenávidí. Zuzko? ... Na světě je tolik krásných bílých zdí a já hodinu a čtvrt čumím na tenhle filmový paskvil, jehož název zároveň přisuzuje divákovi jeho roli. Jinak než oběť se totiž cítit nemůžete... ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Už z traileru bylo jasné, že "Victim" bude z té sorty úchylných nezávislých filmů jako Human Centipede nebo Deadgirl. A opravdu je tomu tak. Nemůžu říct, že by se mi tyhle snímky přímo líbily, ale v případě, že jsou slušně natočeny, na mne působí silněji než většina komerčních žánrových blábolů poslední doby, což rád ocením mírným nadhodnocením. PS: Dr. Heiter zůstává nepřekonán, ale i zdejší doktůrek s vizáží pedofilního nacistického kněze měl něco do sebe. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Kam až môže siahať otcovská láska k dcére , o ktorú prišiel faynovým štýlom ? Ak vynechám všetky zverské odvetvia , ktoré už nasnímané boli , pravdepodobne by regulérnou filmovou hranicou mala ostať táto. Tentokrát uteká o psycho - perverziu , ktorá dá v tomto snímku zabrať všetkým zúčastneným . Tu sa nerieši gore / hektolitre smrteľne vážne namixovanej červene a práve v tom je jeho sila. Každopádne " VICTIM " odhryzol pár článkov " stonožke " ( Human C. ).Tu šlo totiž o držku , menej groteskne. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Uuuuf!! Tak to je něco ... Opravdu dost pojaté ve stylu "stonožky", ale jinak. Exploiter který netlačí ani tak na týrání které je vidět, ale na to, co se ve filmu děje. Za málo peněz hodně muziky, fakt zvrácenost ad absurdum!! Amíci občas překvapí ... I pro mne takový hnus, svým způsobem, že tomu plný počet dát nemůžu. Protože se mi některé věci SKUTEČNĚ nelíbily ... ale doporučuju, tohle vás fakt přimrazí do sedačky ... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama