Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charles Milles Manson je jeden z nejznámějších amerických zločinců. Na konci 60. let se stal hlavním členem skupiny známé jako „Rodina“, která měla na svědomí několik brutálních vražd. Mezi nimi i vraždu známé Sharon Tateové, manželky známého režiséra Romana Polanského, která byla tehdy v osmém měsíci těhotenství. Manson byl později v USA odsouzen k trestu smrti. (Dlee)

(více)

Diskuze

erl

erl (hodnocení, recenze)

Moc tomu nevěřím ale bylo by fajn vidět pořádný zpracování Mansonovy rodinky. Kdysi mé oblíbené téma.

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Jsem si až teď všiml, že reaguju na skoro pět let starý příspěvek. :-)

Vladajsoucna

Vladajsoucna (hodnocení, recenze)

No, jsem zvědav, verze s Daviesem ušla, ale žádné veledílo to nebylo. Škoda, že se tématu neujal Oliver Stone, jak se spekulovalo, protože tohle téma si přímo říká o ztvárnění vizuálně originálním filmařem s hlubokým obdivem k éře 60. let. 

na příspěvěk reagoval Mr.Apache

Vikess

Vikess (hodnocení, recenze)

Viděl jsem určité zaběry z filmu jako např. zabití Garyho Hinmana a už teď můžu říct ,že to bude pěkná sračka vypadá to ,že nejlepším zpracováním zustane Helter Skelter s Jeremy Daviesem. BTW o Mansonův připad se docela zajímám a dvakrát jsem mu psal ,ale ještě jsem nedostal odpověd je zrovna na díře na 15 měsíců ve věku 77 let za to ,že měl u sebe poutko na kterém visí brýle  což je v USA běžnej kontraband a bylo to zapsáno ,že byl v držení  smrtící zbraně  přitom vězni maji horší vyrobené zbraně on ty poutka na brýle použivá na výrobu tohoto http://www.museumsyndicate.com/item.php?item=13158 výrabí z nich různé pavouky a škorpiony na netu najdete více obrázků.

Reklama

Reklama