Reklama

Reklama

Dospívající Donny Berger potká dívku svých snů. Problém je jen v tom, že se jedná o sexy učitelku Mary McGarricleovou. Všichni jsme se ve škole do nějaké učitelky zamilovali, ale Donnyho láska zajde poněkud dále, protože slečna McGarricleová s velkou ochotou poskytne svému žákovi pár soukromých hodin, aby mu vysvětlila, jak je to s těmi květinami a motýly doopravdy. Samozřejmě vše skončí velice špatně a slečna McGarricleová skončí ve vězení. Donny je nucen vychovávat plod jejich společné lásky, syna Todda, sám. Donny se snažil o to, aby byl dobrým otcem, ale na rodičovství nebyl ani trochu připraven. Nyní, o třicet let později, je Todd dospělý a je z něj úspěšný podnikatel na Wall Street. Donnyho opustil hned, jakmile k tomu měl příležitost, a se svým otcem se už roky neviděl. Donny se ale ocitá v problémech – dluží na daních desítky tisíc dolarů – a napadne ho, že jedinou možností, jak se vyhnout vězení a sehnat potřebné peníze, je navázat znovu kontakt se svým synem. K Toddovi dorazí přesně ve chvíli, kdy vrcholí přípravy na jeho svatbu s Jamie. Svatební víkend se proměňuje v divokou smršť bizarních událostí. Donny má šanci konečně se svým synem najít společnou řeč, ale dokáže udělat to, o čem ví, že by udělat měl, pokud chce být dobrým otcem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (475)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Nejúchylnější Sandler všech dob (včetně Zohana). Ultradementní snůška vulgarit a nekorektních vtípků všeho druhu bez jakéhokoliv moralizovaní (a pokud se náhodou náznakem něco takového objeví, Sandler to v následujících 30 vteřinách přebije nějakou prasečinou). Přítomnost Vanilla Ice a Iana Zieringa v kontrastu se Susan Sarandon (jejíž mladší verzi hraje její vlastní dcera) a Jamesem Caanem tomu dodává až dadaistický rozměr. Pokud jsou vaší guilty pleasure podobné zvrácenosti, doporučuji vidět s partou podobně postižených přátel a ideálně v dabingu, protože překlad se panu Putnovi výborně vyvedl. A teď mi někdo vysvětlete, kolik kokainu a prostitutek muselo být na natáčení přítomno, když tohle dílko údajně stálo 70 milionů? ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ok. Možná jsem naivní a ještě pořád od Sandlera čekám pecky jako Píseň pro nevěstu, Satan junior nebo Rockeři, k nimž se trochu přiblížil Zohanem, ale zároveň si uvědomuji, že člověk stárne, trochu se mění a podobné trefy do černého nepadají každou chvíli. Ale Sandler pořád baví, když už ne vyloženě on sám (tady se snažil, ale byl nějak pozadu), tak alespoň dokáže do filmu narvat zábavného mnoho ostatního a srát na politickou korektnost. Společně s Vanillou Ice (ano, přesně tím) tady teda píchají starou babičku, nastávající jeho syna, kterou počal se svou učitelkou si to rozdává se svým bratrem a jen se divím, že Sandlera nakonec neojela matka jeho budoucí snachy :-). Je to vtipné, je to zábavné, má to několik wtf momentů (tetování NKOTB, Vanilla Ice, nadrbaná učitelka a naprosto skvělí James Caan a úžasná Susan Sarandon). Obecně celkově vzato, úroveň posledních Sandlerovek za posledních 5-10 let trochu poklesla ale naštěstí je kolísavá, ve smyslu tom, že ještě občas vyletí radostně vysoko. Jen toho vylízaného debila Nicka Swardsona, kterého Sandler do svých filmů přitáhl místo Roba, bych nejradši umlátil a vykastroval - přesně v tomhle pořadí. Nesnáším ho. ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

Nehorázně nehorázná trapnejma a sprostejma a fekálníma vtipama narvaná jízda. Prakticky si dělají prdel z úplně všeho a přecházejí mnohdy až do absurdity a ani to jim nestačí a jdou dál. Ten kdo to napsal, musel být strašně poznamenanej, sjetej a mimo. Ale na mě to fungovalo... Smál jsem se, že jsem taky málem potřeboval náhradní spodky... Český dabink je děs, všichni jsou uřvaný a divně mění hlasy, ale asi to k tomuhle typu filmu sedí. A finální rozuzlení svatby... To už bylo absolutně neuvěřitelný. Prakticky se jen divím, že tam nedali trochu něco o válce v Afghánistánu, protože jinak tam bylo naprosto všechno politicky nekorektní... Jedna perlička na závěr. I u nás je to možné... ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Ajdam Sandler spolu s Vanilkovou Zmrkou, divně hrajícím Andy Sambergem s vyšinutým Milou Ventimigliou. Pokud se Vám tato věta zdá poněkud zneklidňující, tak má te pravdu!!! Možná, vskutku jenom možná dobrý nápad David Caspe někde zavětřil, ale pak se z toho stala slátanina jako ze všeho, co nám poslední léta Sandler servíruje. Je neuvěřitelné, že mu to stále prochází. Zdá se, že je ve své céčkové formě Adam Sandler opravdu nezastavitelný... ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Sandlera jsem dlouho vnímal jako kreténa. Ale tímhle dílem mě přesvědčil, že v něm něco je. Od prvních minut film jede jako kaskáda gagů, některé jsou šílené, některé zajímavé, tu a tam geniální (třeba všechno s Vanilla Ice), některé jsou taky občas trapné, ale to v té frekvenci zanikne. No, a všechno dohromady je to šíleně vulgární. Bavil jsem se, jako dlouho ne. Taky oceňuju, že film, který obsahuje mj. o sblížení otce a syna a svatbu, nelze ani náznakem zařadit do kategorie "romantický". BTW: To je součást Sandlerova tvůrčího rukopisu, že jeho postavy obcují se ženami nad 70? Už jsem to zaznamenal v Zohanovi a teď zase... ()

Galerie (64)

Zajímavosti (16)

  • V čase 1:16:57 je nad Donnym (Adam Sandler) vidět část mikrofonu. (ČSFD)
  • Malou roli oddaného fanouška Patriotů ve filmu ztvárnil Rex Ryan, hlavní trenér rivalského týmu New York Jets. (Avalon820)
  • Ve filmu se objevily i děti Adama Sandlera. Zahráli si děti, které prodávaly limonádu na pláži. (janka243)

Reklama

Reklama