Reklama

Reklama

Dospívající Donny Berger potká dívku svých snů. Problém je jen v tom, že se jedná o sexy učitelku Mary McGarricleovou. Všichni jsme se ve škole do nějaké učitelky zamilovali, ale Donnyho láska zajde poněkud dále, protože slečna McGarricleová s velkou ochotou poskytne svému žákovi pár soukromých hodin, aby mu vysvětlila, jak je to s těmi květinami a motýly doopravdy. Samozřejmě vše skončí velice špatně a slečna McGarricleová skončí ve vězení. Donny je nucen vychovávat plod jejich společné lásky, syna Todda, sám. Donny se snažil o to, aby byl dobrým otcem, ale na rodičovství nebyl ani trochu připraven. Nyní, o třicet let později, je Todd dospělý a je z něj úspěšný podnikatel na Wall Street. Donnyho opustil hned, jakmile k tomu měl příležitost, a se svým otcem se už roky neviděl. Donny se ale ocitá v problémech – dluží na daních desítky tisíc dolarů – a napadne ho, že jedinou možností, jak se vyhnout vězení a sehnat potřebné peníze, je navázat znovu kontakt se svým synem. K Toddovi dorazí přesně ve chvíli, kdy vrcholí přípravy na jeho svatbu s Jamie. Svatební víkend se proměňuje v divokou smršť bizarních událostí. Donny má šanci konečně se svým synem najít společnou řeč, ale dokáže udělat to, o čem ví, že by udělat měl, pokud chce být dobrým otcem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (475)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád hodně ujetou zábavu nechť se nenechá odradit hodnocením "odpad!" Ano, i já měl zpočátku docela obavy, jelikož Sandler již delší čas nepobavil, tak jak by měl. Ale tvůrce povedeného Sexy Drive dal přecejen naději, že tentokráte se budou dít věci. A taky že ano! Těch vtípků, při kterých jsem poprskal monitor je nepočítaně. Jestli nám v Pařbě ve Vegas ukázali jak se paří, tak tady tuplovaně. Lítat po městě s flaškou a brokovnicí a střílet při močení na lidi, kteří na nás zvědavě koukají z restaurace. To se jen tak nevidí. Skvěle jsem se pobavil a určitě si nenechám ujít dalšího Seana Anderse. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Je to místy trapné a vulgární? Ano. Adam Sandler tam naprosto nesmyslně šišlá? Ano. Zahrála si tam Leighton Meester anebo Milo Ventimiglia naprosto dementní postavy, ač jsou to dobří herci? Ano (upřímně nechápu, co je vedlo k účasti na tomto filmu). Ale na druhou stranu musím uznat, že jsem se opravdu bavila a smála se...ne teda bez ustání, jak tu někteří tvrdí, ale smála. A postavy Han Sola - si dělá prdel, že mu dal takové jméno? ale co..někteří své děti pojmenují po ovoci, tak vlastně proč ne:D - někdy ho bylo člověku líto a někdy ho považoval za úplného srábotku a blbce, který nevidí, co se kolem děje. No ovšem incest bratra se sestrou...to už opravdu hraničilo s nechutenstvím...takže dávám "ten průměr" tří hvězd. ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler už zachází opravdu daleko. Můj otec je šílenec jede přesně v kolejích vyjetých předešlým snímkem Jack a Jill, tentokrát však bez hvězdy která by ze sebe dělala kašpara. Od toho tu stačí stará dobrá Sandlerova parta. Necelé dvě hodiny nudy, fekálního humoru, nudy a trapného Sandlera. Komu není rady, tomu není pomoci. [25%] ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Nehorázně nehorázná trapnejma a sprostejma a fekálníma vtipama narvaná jízda. Prakticky si dělají prdel z úplně všeho a přecházejí mnohdy až do absurdity a ani to jim nestačí a jdou dál. Ten kdo to napsal, musel být strašně poznamenanej, sjetej a mimo. Ale na mě to fungovalo... Smál jsem se, že jsem taky málem potřeboval náhradní spodky... Český dabink je děs, všichni jsou uřvaný a divně mění hlasy, ale asi to k tomuhle typu filmu sedí. A finální rozuzlení svatby... To už bylo absolutně neuvěřitelný. Prakticky se jen divím, že tam nedali trochu něco o válce v Afghánistánu, protože jinak tam bylo naprosto všechno politicky nekorektní... Jedna perlička na závěr. I u nás je to možné... ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla opravdu jízda. Málokdy se pobavím tak, jako u téhle komedie, kdy jsem skoro u každé scénky dostával takové výtlemy, že mi z toho až vhrkly slzy do očí. Tohle je zkrátka úlet, který pobavil a zaujal, a to natolik, že jsem se rozhodl si tuhle komedii pustit během víkendu hned dvakrát a i napodruhé jsem se skvěle bavil, a to i přesto, že už jsem věděl, kde jaký fórek bude, ale to mi nic neubralo na zážitku. Troufám si říci, že tahle komedie v mých očích svou vtipností strčí do kapsy i takové legendy, jako je Pařba ve Vegas nebo původní Prcičky. Co vtip, to perla, ať už je to scéna s močením u restaurace, svatba, scény s babčou, baseball, soudní proces s učitelkou či loučení se svobodou. Adam Sandler mě nikdy nedokázal pobavit víc, Vanilla Ice pobavil i potěšil, a celkově tohle byla tak geniální komedie, že pro mě ihned po zhlédnutí stává komedií naprosto legendární a kdykoliv na mě padne nějaká depka nebo splín, tak jí chci mít po ruce a podívat se na ní, protože jsem přesvědčen, že tohle musí být ten správný lék na pokleslou náladu. Nemám nad čím váhat, uděluji pět hvězd a chci tuhle komedii vidět ještě mnohokrát a doufám, že se časem dočkáme i nějakého pokračování, rád bych viděl scénku, jak slečnu učitelku McGarricleovou pustí z vězení a scénky ze života této rodinky, která zatím nikdy neměla šanci být pohromadě, by mohly být neméně zajímavé než tento film. Sakra, já chci pokračování, a to co nejdřív! Tenhle film mi zřejmě z hlavy jen tak nevymizí a jsem rád, že si tenhle film ke mně našel cestu a já že jsem si našel cestu k němu. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (16)

  • V čase 1:16:57 je nad Donnym (Adam Sandler) vidět část mikrofonu. (ČSFD)
  • Susan Sarandon si již zahrála matku Andyho Samberga, a to konkrétně ve scénách "Motherlove" a "3-Way" v rámci zabavního pořadu Saturday Night Live (od r. 1975). (Avalon820)
  • Malou roli oddaného fanouška Patriotů ve filmu ztvárnil Rex Ryan, hlavní trenér rivalského týmu New York Jets. (Avalon820)

Reklama

Reklama