Reklama

Reklama

Dospívající Donny Berger potká dívku svých snů. Problém je jen v tom, že se jedná o sexy učitelku Mary McGarricleovou. Všichni jsme se ve škole do nějaké učitelky zamilovali, ale Donnyho láska zajde poněkud dále, protože slečna McGarricleová s velkou ochotou poskytne svému žákovi pár soukromých hodin, aby mu vysvětlila, jak je to s těmi květinami a motýly doopravdy. Samozřejmě vše skončí velice špatně a slečna McGarricleová skončí ve vězení. Donny je nucen vychovávat plod jejich společné lásky, syna Todda, sám. Donny se snažil o to, aby byl dobrým otcem, ale na rodičovství nebyl ani trochu připraven. Nyní, o třicet let později, je Todd dospělý a je z něj úspěšný podnikatel na Wall Street. Donnyho opustil hned, jakmile k tomu měl příležitost, a se svým otcem se už roky neviděl. Donny se ale ocitá v problémech – dluží na daních desítky tisíc dolarů – a napadne ho, že jedinou možností, jak se vyhnout vězení a sehnat potřebné peníze, je navázat znovu kontakt se svým synem. K Toddovi dorazí přesně ve chvíli, kdy vrcholí přípravy na jeho svatbu s Jamie. Svatební víkend se proměňuje v divokou smršť bizarních událostí. Donny má šanci konečně se svým synem najít společnou řeč, ale dokáže udělat to, o čem ví, že by udělat měl, pokud chce být dobrým otcem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (475)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Nejúchylnější Sandler všech dob (včetně Zohana). Ultradementní snůška vulgarit a nekorektních vtípků všeho druhu bez jakéhokoliv moralizovaní (a pokud se náhodou náznakem něco takového objeví, Sandler to v následujících 30 vteřinách přebije nějakou prasečinou). Přítomnost Vanilla Ice a Iana Zieringa v kontrastu se Susan Sarandon (jejíž mladší verzi hraje její vlastní dcera) a Jamesem Caanem tomu dodává až dadaistický rozměr. Pokud jsou vaší guilty pleasure podobné zvrácenosti, doporučuji vidět s partou podobně postižených přátel a ideálně v dabingu, protože překlad se panu Putnovi výborně vyvedl. A teď mi někdo vysvětlete, kolik kokainu a prostitutek muselo být na natáčení přítomno, když tohle dílko údajně stálo 70 milionů? ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Adam do nás mydlí vulgarismy a sexismy z leva, z prava a jistě nejenom nosánek inťáska nad tímto humorem může být ohrnut, ale já primitiv obecný, smíchy skákal na gauči jak gorila nížinná. Jenom by mně zajímalo jak to ten Adam dělá, že do těch svých prdlovin dokáže dostat ačkovýho, hereckejma cenama ověšenýho top herce, jako tady třeba Suasan Sarandon. ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Dost nekvalitní český dabing ! Čekal jsem určitě více. Tento film jsem shlédl jen kvůli mému oblíbenému herci, Adamu Sandlerovi, ale to byla snad jedinná pozitivní stránka tohoto filmu. Přišlo mi to opět stupidně americké. Když to tak shrnu, tak dávám 4 hvězdy za Sandlera a za film (jako příběh) dávám odpad!, čili výsledná 2 hvězdy. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ok. Možná jsem naivní a ještě pořád od Sandlera čekám pecky jako Píseň pro nevěstu, Satan junior nebo Rockeři, k nimž se trochu přiblížil Zohanem, ale zároveň si uvědomuji, že člověk stárne, trochu se mění a podobné trefy do černého nepadají každou chvíli. Ale Sandler pořád baví, když už ne vyloženě on sám (tady se snažil, ale byl nějak pozadu), tak alespoň dokáže do filmu narvat zábavného mnoho ostatního a srát na politickou korektnost. Společně s Vanillou Ice (ano, přesně tím) tady teda píchají starou babičku, nastávající jeho syna, kterou počal se svou učitelkou si to rozdává se svým bratrem a jen se divím, že Sandlera nakonec neojela matka jeho budoucí snachy :-). Je to vtipné, je to zábavné, má to několik wtf momentů (tetování NKOTB, Vanilla Ice, nadrbaná učitelka a naprosto skvělí James Caan a úžasná Susan Sarandon). Obecně celkově vzato, úroveň posledních Sandlerovek za posledních 5-10 let trochu poklesla ale naštěstí je kolísavá, ve smyslu tom, že ještě občas vyletí radostně vysoko. Jen toho vylízaného debila Nicka Swardsona, kterého Sandler do svých filmů přitáhl místo Roba, bych nejradši umlátil a vykastroval - přesně v tomhle pořadí. Nesnáším ho. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla opravdu jízda. Málokdy se pobavím tak, jako u téhle komedie, kdy jsem skoro u každé scénky dostával takové výtlemy, že mi z toho až vhrkly slzy do očí. Tohle je zkrátka úlet, který pobavil a zaujal, a to natolik, že jsem se rozhodl si tuhle komedii pustit během víkendu hned dvakrát a i napodruhé jsem se skvěle bavil, a to i přesto, že už jsem věděl, kde jaký fórek bude, ale to mi nic neubralo na zážitku. Troufám si říci, že tahle komedie v mých očích svou vtipností strčí do kapsy i takové legendy, jako je Pařba ve Vegas nebo původní Prcičky. Co vtip, to perla, ať už je to scéna s močením u restaurace, svatba, scény s babčou, baseball, soudní proces s učitelkou či loučení se svobodou. Adam Sandler mě nikdy nedokázal pobavit víc, Vanilla Ice pobavil i potěšil, a celkově tohle byla tak geniální komedie, že pro mě ihned po zhlédnutí stává komedií naprosto legendární a kdykoliv na mě padne nějaká depka nebo splín, tak jí chci mít po ruce a podívat se na ní, protože jsem přesvědčen, že tohle musí být ten správný lék na pokleslou náladu. Nemám nad čím váhat, uděluji pět hvězd a chci tuhle komedii vidět ještě mnohokrát a doufám, že se časem dočkáme i nějakého pokračování, rád bych viděl scénku, jak slečnu učitelku McGarricleovou pustí z vězení a scénky ze života této rodinky, která zatím nikdy neměla šanci být pohromadě, by mohly být neméně zajímavé než tento film. Sakra, já chci pokračování, a to co nejdřív! Tenhle film mi zřejmě z hlavy jen tak nevymizí a jsem rád, že si tenhle film ke mně našel cestu a já že jsem si našel cestu k němu. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (16)

  • Adam Sandler je iba o 12 rokov starší než Andy Samberg, ktorý hrá jeho syna. (m.a.t.o.)
  • Eva Amurri Martino si ve filmu zahrála mladší verzi své skutečné matky Susan Sarandon. (Avalon820)
  • Když Donny (Adam Sandler) předá Jamie (Leighton Meester) svatební dar, je střídavě kniha otevřená a zavřená. (Timak)

Reklama

Reklama