Reklama

Reklama

Dospívající Donny Berger potká dívku svých snů. Problém je jen v tom, že se jedná o sexy učitelku Mary McGarricleovou. Všichni jsme se ve škole do nějaké učitelky zamilovali, ale Donnyho láska zajde poněkud dále, protože slečna McGarricleová s velkou ochotou poskytne svému žákovi pár soukromých hodin, aby mu vysvětlila, jak je to s těmi květinami a motýly doopravdy. Samozřejmě vše skončí velice špatně a slečna McGarricleová skončí ve vězení. Donny je nucen vychovávat plod jejich společné lásky, syna Todda, sám. Donny se snažil o to, aby byl dobrým otcem, ale na rodičovství nebyl ani trochu připraven. Nyní, o třicet let později, je Todd dospělý a je z něj úspěšný podnikatel na Wall Street. Donnyho opustil hned, jakmile k tomu měl příležitost, a se svým otcem se už roky neviděl. Donny se ale ocitá v problémech – dluží na daních desítky tisíc dolarů – a napadne ho, že jedinou možností, jak se vyhnout vězení a sehnat potřebné peníze, je navázat znovu kontakt se svým synem. K Toddovi dorazí přesně ve chvíli, kdy vrcholí přípravy na jeho svatbu s Jamie. Svatební víkend se proměňuje v divokou smršť bizarních událostí. Donny má šanci konečně se svým synem najít společnou řeč, ale dokáže udělat to, o čem ví, že by udělat měl, pokud chce být dobrým otcem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (477)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Adama Sandlera mám fakt moc rád. Jeho humor mi sedí, u jeho filmů se pobavím. Ale když se podívám na seznam jeho filmů, je to vždy hop nebo trop. A tenhle film je ten trop. I když jsem se docela bavil, tak ten film mi vymizí z hlavy během pár týdnů. Nebudu si pamatovat žádné vtipy, scény a ani ujeté zvraty. Za mě podprůměr. (45 %) ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Máte rádi trhlý komedie který používaj mnohdy až úchylnej humor ? Máte rádi styl Adama Sandlera ? Máte rádi snímek Král videoher (2006) kterýmu se styl vtipů podobá ? Pak je to film přímo pro vás a jako třešnička na dortu jsou Dante a Doktor / Otec Shakalu kteří se objevily právě v již výše zmíněném filmu. Osobně jsem k tomu přistupoval opatrně, a když film skončil tak mě bolelo břicho od smíchu ;) P.S. Asi taky pojmenuju svýho syna Han Solo Berger :D ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Spočiatku som bol sklamaný, že do akej žumpy to zase Sandler klesol, no napokon postupom času sa z toho stala fakt skvelá komédia a tie skvelé hlášky sa dali počítať až na desiatky! Sandler si opäť raz zahral poriadneho dementa (už ani neviem po koľký krát) a bál som sa čo sa z tohto filmu vyvinie, ale stálo to zato. Celý ten príbeh je síce úplne šialený, ale o to tu vôbec nešlo. Ten humor bol naozaj až drsný, zvrátený a perverzný, dokonca by som povedal že "cohenovský", ale práve to dodalo tej komédii ešte väčší rozmer. V závere to dokonca malo aj dramatickú zápletku a dokonca ani ten príbeh nebol až taký priamočiary ako by každý očakával. Ja som sa výborne pobavil a na tie hlášky z rozlúčky so slobodou v kúpeľoch len tak skoro nezabudnem. A keď sa v tom filme ešte zjavil aj Vanilla Ice, tak to už bolo naozaj moc. Celé mi to pripomenulo Sandlerove komediálne začiatky s tým jeho typickým humorom. Aj keď priznávam, že ešte radšej mám jeho filmy s dramatickejším podtónom. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Sandler se vrátil a opět předvádí buranského hlupáka, který onanuje při pohledu na starou bábu, chodí do zapadlého stripbaru a pořád poslouchá hudbu na kazetách. O tom, že to je lepší než Jack a Jill se tu nebude ani diskutovat. To i kolonoskopie je lepší než Jack a Jill. Tohle je jen průměrná přisprostlá komedie, kde ani moc nejde o děj. Je tu pár vtipných momentů, ale ty jsou zase ubité tunou trapasu a pohledů na penisy. Pochvala za dobrou muziku - VAN HALEN, DEF LEPPARD, METALLICA, KISS, MEAT LOAF nebo MÖTLEY CRUE. Mimochodem vtipné cameo Vanilla Ice. ()

hellstruck odpad!

všechny recenze uživatele

Obdivuji všechny, kteří to vydrželi do konce. Pro mě byl ten film naprostým utrpením, protože sázel na ten nejjednoduší, nejimbecilnější a nejdebilnější humor, jaký lze najít. A ten dabing je snad nejšílenější co jsem kdy slyšela, opravdu nechápu, jak v dnešní době někdo může zavrhovat originál. Myslím, že dostatečně vypovídající je už to, jak vyslovili xanax. Takže předtím, než mi zase někdo bude tvrdit, na jak skvělé úrovni český dabing je, podívejte se na tenhle exemplář. Upřímně nevím, jestli jsem zhnusená víc ze samotného filmu a absurdních vtipů, nebo těch dabérů, které pravděpodobně našli někde v blázinci :D ()

Galerie (64)

Zajímavosti (16)

  • Susan Sarandon si již zahrála matku Andyho Samberga, a to konkrétně ve scénách "Motherlove" a "3-Way" v rámci zabavního pořadu Saturday Night Live (od r. 1975). (Avalon820)
  • Malou roli oddaného fanouška Patriotů ve filmu ztvárnil Rex Ryan, hlavní trenér rivalského týmu New York Jets. (Avalon820)
  • Sám sebe si ve filmu zahrál rapper Vanilla Ice. (Claude Speed)

Reklama

Reklama