Reklama

Reklama

Dospívající Donny Berger potká dívku svých snů. Problém je jen v tom, že se jedná o sexy učitelku Mary McGarricleovou. Všichni jsme se ve škole do nějaké učitelky zamilovali, ale Donnyho láska zajde poněkud dále, protože slečna McGarricleová s velkou ochotou poskytne svému žákovi pár soukromých hodin, aby mu vysvětlila, jak je to s těmi květinami a motýly doopravdy. Samozřejmě vše skončí velice špatně a slečna McGarricleová skončí ve vězení. Donny je nucen vychovávat plod jejich společné lásky, syna Todda, sám. Donny se snažil o to, aby byl dobrým otcem, ale na rodičovství nebyl ani trochu připraven. Nyní, o třicet let později, je Todd dospělý a je z něj úspěšný podnikatel na Wall Street. Donnyho opustil hned, jakmile k tomu měl příležitost, a se svým otcem se už roky neviděl. Donny se ale ocitá v problémech – dluží na daních desítky tisíc dolarů – a napadne ho, že jedinou možností, jak se vyhnout vězení a sehnat potřebné peníze, je navázat znovu kontakt se svým synem. K Toddovi dorazí přesně ve chvíli, kdy vrcholí přípravy na jeho svatbu s Jamie. Svatební víkend se proměňuje v divokou smršť bizarních událostí. Donny má šanci konečně se svým synem najít společnou řeč, ale dokáže udělat to, o čem ví, že by udělat měl, pokud chce být dobrým otcem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (475)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Sandlera jsem dlouho vnímal jako kreténa. Ale tímhle dílem mě přesvědčil, že v něm něco je. Od prvních minut film jede jako kaskáda gagů, některé jsou šílené, některé zajímavé, tu a tam geniální (třeba všechno s Vanilla Ice), některé jsou taky občas trapné, ale to v té frekvenci zanikne. No, a všechno dohromady je to šíleně vulgární. Bavil jsem se, jako dlouho ne. Taky oceňuju, že film, který obsahuje mj. o sblížení otce a syna a svatbu, nelze ani náznakem zařadit do kategorie "romantický". BTW: To je součást Sandlerova tvůrčího rukopisu, že jeho postavy obcují se ženami nad 70? Už jsem to zaznamenal v Zohanovi a teď zase... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád hodně ujetou zábavu nechť se nenechá odradit hodnocením "odpad!" Ano, i já měl zpočátku docela obavy, jelikož Sandler již delší čas nepobavil, tak jak by měl. Ale tvůrce povedeného Sexy Drive dal přecejen naději, že tentokráte se budou dít věci. A taky že ano! Těch vtípků, při kterých jsem poprskal monitor je nepočítaně. Jestli nám v Pařbě ve Vegas ukázali jak se paří, tak tady tuplovaně. Lítat po městě s flaškou a brokovnicí a střílet při močení na lidi, kteří na nás zvědavě koukají z restaurace. To se jen tak nevidí. Skvěle jsem se pobavil a určitě si nenechám ujít dalšího Seana Anderse. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ten Sandler už je vážně v řiti, nevím, jestli podlehl tlaku středního věku anebo co, ale jeho poslední komedie jsou neskutečnej brak. Škoda, na jeho úleťárnách typu Velký táta anebo Mr.Deeds jsem víceméně vyrostl a měl jsem ho spolu s Jimem Carreym z těch komiků nejradši. Buď ať radši točí filmy typu Volání o pomoc anebo se na to rovnou vys... Protože tohle je zralý po Jack a Jill na další odpad!... Jedna hvězda za tu letmou osmdesátkovou náladu, jinak jen další trapas. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Malarkeyho 5 hviezd ma navnadilo, ale i tak som k tomu pristupoval opatrne, pretože upútavky na Markíze ma až tak nenadchli. Nakoniec sa z toho vykľul zvláštny hybrid , ktorý by mal byť komédiou, ale prisahám, že som sa zchuti nezasmial ani raz. Slabý úsmev spočítam na jednej ruke. Prevažná väčšina vtipov je absolútne stupídna a bohužiaľ mi došlo, že aj takýto je A. Sandler. Reči o tom, kto si práve prdol, kto si vyhoní pri pohľade na 80 ročnú starú babu ma skôr otravovali a prevažnú časť filmu som sa nestačil čudovať, čo za ko..tinu vlastne sledujem. Začal som, tak som to so zaťatými zubami dosledoval, ale som skôr znechutený. Sandlerove komédie Click, 50x a stále prvý raz, a naposledy Skús ma rozosmiať boli vtipné a úspešné aj vďaka tomu, že tam nebol ten prízemne trápny humor. Dabing na Markíze tomu tiež veľmi nepomohol, hlas P. Kočiša Sandlerovi nesedel. U mňa prúser. 40%. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Buď stárnu, a nebo už tyhle hrubozrné komedie Sandlerovi prostě přestávají jít. Myslím, že druhá možnost je ale správně. Po úděsném Jackovi a Jill totiž ještě před pár lety spolehlivý bavič natočil další naprosto nevkusnou komedii, ve které nemusí divák pro trapnou scénu chodit daleko. Sandler tady pořád křičí, všichni se strašně pitvoří a humor už staví jenom na samých nechutnostech, které už ovšem přestávají být vtipné. Tak snad už se Sandler po těchto dvou ranách vedle vzpamatuje. Jeho a Samberga je na podobné trapárny škoda. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (16)

  • Susan Sarandon postavu učitelky, která má poměr s nezletilým žákem, ztvárnila již v minulostoi, a to v seriálu Studio 30 Rock (od r. 2006), konkrétně v 17. epizodě 5. série. (Avalon820)
  • Když Donny (Adam Sandler) předá Jamie (Leighton Meester) svatební dar, je střídavě kniha otevřená a zavřená. (Timak)
  • Ve filmu se objevily i děti Adama Sandlera. Zahráli si děti, které prodávaly limonádu na pláži. (janka243)

Reklama

Reklama