Reklama

Reklama

Dospívající Donny Berger potká dívku svých snů. Problém je jen v tom, že se jedná o sexy učitelku Mary McGarricleovou. Všichni jsme se ve škole do nějaké učitelky zamilovali, ale Donnyho láska zajde poněkud dále, protože slečna McGarricleová s velkou ochotou poskytne svému žákovi pár soukromých hodin, aby mu vysvětlila, jak je to s těmi květinami a motýly doopravdy. Samozřejmě vše skončí velice špatně a slečna McGarricleová skončí ve vězení. Donny je nucen vychovávat plod jejich společné lásky, syna Todda, sám. Donny se snažil o to, aby byl dobrým otcem, ale na rodičovství nebyl ani trochu připraven. Nyní, o třicet let později, je Todd dospělý a je z něj úspěšný podnikatel na Wall Street. Donnyho opustil hned, jakmile k tomu měl příležitost, a se svým otcem se už roky neviděl. Donny se ale ocitá v problémech – dluží na daních desítky tisíc dolarů – a napadne ho, že jedinou možností, jak se vyhnout vězení a sehnat potřebné peníze, je navázat znovu kontakt se svým synem. K Toddovi dorazí přesně ve chvíli, kdy vrcholí přípravy na jeho svatbu s Jamie. Svatební víkend se proměňuje v divokou smršť bizarních událostí. Donny má šanci konečně se svým synem najít společnou řeč, ale dokáže udělat to, o čem ví, že by udělat měl, pokud chce být dobrým otcem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (477)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Suprová, úchylná komedie s výborným Sandlerem, který tu pálí o sto šest. Potěší Vanilla Ice a Andy Samberg, kvůli kterému jsem si tohle zopakoval. Skoro dvouhodinová stopáž, ale že bych se místy nudil, se říct nedá. Nadprůměrná komedie. (Nejvýraznější soundtrack) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $70miliónovTržby USA $36,931,089Tržby Celosvetovo $57,001,518Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ Adam Sandler je už riadne obohraná platna, recyklujúca dokola to isté, ďalší počin kde neviem na čom sa utopil rozpočet $70miliónov /15%/ ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Další obhroublá stupidita pro celou rodinu, při které jsem si často přál, aby kněz James Caan odložil kolárek a splašila se mu kladiva božího hněvu.. Až na malé výjimky je Sandler zacyklený v rolích nevycválaných buranů, kteří nakonec najdou ty pravé rodinné / partnerské hodnoty a za tu stálost ho svým způsobem uznávám. Akorát se mi zdá, že v posledních letech už nedokáže tlumit své gerontofilní sklony, ale znáte to, proti gustu.. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud ještě někdy nějaká má zatoulaná spermie oplodní znuděné vajíčko a výsledkem bude další syn, tak se bude jmenovat Han Solo Cimrman, protože to je to nejlepší jméno na světě. Díky za inspiraci. Rozhodl jsem se, že chci prožít většinu z toho, co jsem viděl, takže jdu osouložit učitelku, musím si vytetovat na záda hošany z New Kids on the Block v životní velikosti, chci sledovat tlustou striptérku snídající na tyči hlavou dolů, ale jako první začnu pařit s rozjetým Vanillou Icem, protože to by můj upjatý život teprve dostal ten správný impuls. Nezastírám nic - já se královsky bavil, ač mne mladší z rodu Bergerů příliš nepřesvědčil a zasloužilá seniorka by mne ani v plavkách ke dlaňovce nedonutila. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Pekelně ostrá motherfucker úloha sedí Sandlerovi trochu překvapivě jako ulitá a nutno uznat, že divák s vrozenou tolerancí k buranskému a zvrhlému humoru ocení tenhle šílený bezbariérní flák daleko více než všechny Adamovy film od Trestné lavice. Já jsem na jeho komediích částečně odkojen, takže i tohle nadělení jsem přečkal bez psychické újmy a skoro s trvalým úšklebkem, ale té neuvěřitelné dějové pitomosti a neoriginality (ve smyslu neustálého omílání stejných vtipů) jsem si samozřejmě vědom a pro příště už zase raději sáhnu po něčem osvědčenějším ze Sandlerovy stagnující filmografie. Alespoň si zdejší part střihl s velkou chutí, což je opravdu asi jediným velkým pozitivem... ()

Galerie (64)

Zajímavosti (16)

  • Malou roli oddaného fanouška Patriotů ve filmu ztvárnil Rex Ryan, hlavní trenér rivalského týmu New York Jets. (Avalon820)
  • Adam Sandler je iba o 12 rokov starší než Andy Samberg, ktorý hrá jeho syna. (m.a.t.o.)
  • Původní originální název filmu byl I Hate You, Dad, poté byl změněn na Donny's Boy a až následně na stávající That's My Boy. (SeBig)

Reklama

Reklama