Reklama

Reklama

Dospívající Donny Berger potká dívku svých snů. Problém je jen v tom, že se jedná o sexy učitelku Mary McGarricleovou. Všichni jsme se ve škole do nějaké učitelky zamilovali, ale Donnyho láska zajde poněkud dále, protože slečna McGarricleová s velkou ochotou poskytne svému žákovi pár soukromých hodin, aby mu vysvětlila, jak je to s těmi květinami a motýly doopravdy. Samozřejmě vše skončí velice špatně a slečna McGarricleová skončí ve vězení. Donny je nucen vychovávat plod jejich společné lásky, syna Todda, sám. Donny se snažil o to, aby byl dobrým otcem, ale na rodičovství nebyl ani trochu připraven. Nyní, o třicet let později, je Todd dospělý a je z něj úspěšný podnikatel na Wall Street. Donnyho opustil hned, jakmile k tomu měl příležitost, a se svým otcem se už roky neviděl. Donny se ale ocitá v problémech – dluží na daních desítky tisíc dolarů – a napadne ho, že jedinou možností, jak se vyhnout vězení a sehnat potřebné peníze, je navázat znovu kontakt se svým synem. K Toddovi dorazí přesně ve chvíli, kdy vrcholí přípravy na jeho svatbu s Jamie. Svatební víkend se proměňuje v divokou smršť bizarních událostí. Donny má šanci konečně se svým synem najít společnou řeč, ale dokáže udělat to, o čem ví, že by udělat měl, pokud chce být dobrým otcem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (477)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler už zachází opravdu daleko. Můj otec je šílenec jede přesně v kolejích vyjetých předešlým snímkem Jack a Jill, tentokrát však bez hvězdy která by ze sebe dělala kašpara. Od toho tu stačí stará dobrá Sandlerova parta. Necelé dvě hodiny nudy, fekálního humoru, nudy a trapného Sandlera. Komu není rady, tomu není pomoci. [25%] ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Další obhroublá stupidita pro celou rodinu, při které jsem si často přál, aby kněz James Caan odložil kolárek a splašila se mu kladiva božího hněvu.. Až na malé výjimky je Sandler zacyklený v rolích nevycválaných buranů, kteří nakonec najdou ty pravé rodinné / partnerské hodnoty a za tu stálost ho svým způsobem uznávám. Akorát se mi zdá, že v posledních letech už nedokáže tlumit své gerontofilní sklony, ale znáte to, proti gustu.. ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Sandler se vrátil a opět předvádí buranského hlupáka, který onanuje při pohledu na starou bábu, chodí do zapadlého stripbaru a pořád poslouchá hudbu na kazetách. O tom, že to je lepší než Jack a Jill se tu nebude ani diskutovat. To i kolonoskopie je lepší než Jack a Jill. Tohle je jen průměrná přisprostlá komedie, kde ani moc nejde o děj. Je tu pár vtipných momentů, ale ty jsou zase ubité tunou trapasu a pohledů na penisy. Pochvala za dobrou muziku - VAN HALEN, DEF LEPPARD, METALLICA, KISS, MEAT LOAF nebo MÖTLEY CRUE. Mimochodem vtipné cameo Vanilla Ice. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Teď jsem měl opravdu kliku na 2 hodně dobrý komedie hned za sebou. Člověk asi musí bejt tak trochu magor, aby si tuhle zhovadilost užil. A to já jsem. Ale maximální hodnocení nedám. Přišlo mi, že se to ve druhý polovině chvílema dost táhne a některý vtipy se opakujou pořád dokola. Něco z toho vyhodit, zkrátit tak na 90 minut a mohlo to bejt za 5 hvězd. Ale i tak jsem se pobavil víc než dost. 85% ()

hellstruck odpad!

všechny recenze uživatele

Obdivuji všechny, kteří to vydrželi do konce. Pro mě byl ten film naprostým utrpením, protože sázel na ten nejjednoduší, nejimbecilnější a nejdebilnější humor, jaký lze najít. A ten dabing je snad nejšílenější co jsem kdy slyšela, opravdu nechápu, jak v dnešní době někdo může zavrhovat originál. Myslím, že dostatečně vypovídající je už to, jak vyslovili xanax. Takže předtím, než mi zase někdo bude tvrdit, na jak skvělé úrovni český dabing je, podívejte se na tenhle exemplář. Upřímně nevím, jestli jsem zhnusená víc ze samotného filmu a absurdních vtipů, nebo těch dabérů, které pravděpodobně našli někde v blázinci :D ()

Galerie (64)

Zajímavosti (16)

  • Původní originální název filmu byl I Hate You, Dad, poté byl změněn na Donny's Boy a až následně na stávající That's My Boy. (SeBig)
  • Susan Sarandon si již zahrála matku Andyho Samberga, a to konkrétně ve scénách "Motherlove" a "3-Way" v rámci zabavního pořadu Saturday Night Live (od r. 1975). (Avalon820)
  • Postavy Danteho (Peter Dante) a Otce Shakalu (Abdoulaye NGom) se objevily již dříve ve filmu Král videoher (2006) (Žralok)

Reklama

Reklama