Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsou místa, kterým je lepší se vyhnout. Skupina studentů cestuje do odlehlé posvátné země amerických indiánů, aby mohli nasbírat materiály pro školní práci na téma o indiánských tradicích. Bažinatá oblast daleko od civilizace byla po staletí využívána jako místo soudu a trestu pro vrahy. Země samotná má magické schopnosti. Umožňuje mrtvým přijít zpět a ztrestat viníky. Začínají se dít prapodivné věci a hrůza obklopuje studenty ze všech stran. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (32)

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Jeeej, dvd edice znova utoci na mna,,he he. Znova nepodareny horor, v ktorom to len vsetko nudi a vystrasovacie situacie su unudene k smrti a o hercoch ani nehovorim. Najlepsi duch bol ten zakryty pod dekou, jeho smiech mi pripadal ako ukradnuty z hororu Evil Dead, ale to len na okamih. Ostatne vrazdy ani nestoja za rec. Zabitie jedneho typka psom bolo extremne nezazivne a dost take nerealne, skor take amaterske. Jedine za co davam jednu hviezdicke je, ze na konci filmu sa nekona klasicky happy end a to ma len potesilo:) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Podle Imdb jsem čakal něco fakt parádáního, ale dostal jsem strašně nemastnej neslanej horor. Ne že by byl špatnej ale přišlo mi že je strašně špatně natočenej. Ale pár scén jako třeba všechny scény se psem jsou parádní. Ale prostě tomu strašně chybělo. A divákům doporučuji vydržet těch uděsných prvních 10 minut. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Opět nesourodá skupina studentíků 3 kluci a 2 dívky, tak že je jasné , že tenhle nepoměr, bude co nevidět hodně zredukován. Od začátku je jasné kdo asi zůstane jako poslední. Docela by mě zajímalo, jak může skupinu těhle trotlů napadnout ject někam do divočiny a pátrat po nákém kmeni, je vidět že prostě neví co roupama dělat. Děj je poměrně debilní, nebot každý si odnese ten svůj hřích. Naprosto nezáživná blbost. ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Strašně moc jsem si přál, aby byl tento film lepší než zdejší hodnocení. Opravdu jsem si říkal, pokud bude alespoň trochu záživný a hororový, tak to hodnocení tady zvednu. Začátek byl jakštakš dobrý, ale po pár minutách se to rozjelo. Rozjela se hitparáda nesmyslů, trapných triků, céčkových momentů, nehereckých výkonů a příběh? Že se ze skupinky vysokoškoláků vyklube tlupa vrahů, mi nahrála na definitivní smeč v podobě odpadu. :-/ ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Co sem vám udělala?-Šlup!- Skupina studentů archeologie je plná magorů, snad kromě Mirandy. Brzy ale je jasné, proč tomu tak je. Uprostřed pěkné přírody, z níž ale divák uvidí jen pár volavek, což je škoda, se nachází tajemné pohřebiště. A stačí jen v hloupé nevědomosti provést jednoduchý rituál a všichni se ocitnou v ohrožení života. Minusem jsou děsně dlouhé užvaněné pasáže o ničem, plus je místy dobré napětí a nějaké to gore. Nejděsivější, alespoň pro mě, je útok psa, nejzábavnější pak proražená hruď. Komické je srdce bušící na stromě a zoufalé volání o pomoc uprostřed totální pustiny. Je to levné, ale na jedno podívání, proč ne. Jen já osobně bych do noční řeky plné predátorů rozhodně neskočil... 2,5* ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama