Reklama

Reklama

Expert protiteroristické jednotky, špičkový důstojník losangeleské policie Paul Cutler (Gabriel Macht – Za nepřátelskou linií) je povolán do Detroitu, aby se tu ujal výcviku členů týmu S.W.A.T. a seznámil je s nejmodernějšími technikami záchrany rukojmích. Plánovaný průběh ale zásadně nar uší nepovedený zákrok u vyhroceného rodinného sporu, během kterého umírá rukojmí. Na scéně se objevuje posedlý vládní zabiják (Robert Patrick – Terminátor 2: Den zúčtování), který má za úkol Cutlera a ostatní členy týmu odstranit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (125)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Už první díl se my nelíbil ale tohle je ještě horší. Herci mě nezaujali vůbec (V 1 aspoň Samuel L Jackson) a celkově mt o přišlo divné navíc hlavní záporák ze sebe dělá velikého boha aby se nakonec nechal jak zabit jak nějaká laciná sračka tím pádem více jak polovina filmu je zbytečná. Váhal jsem mezi 1-2 hvězdama (odpad by bylo silné hodnocení) nakonec dávám 1 hvězdu za tu židličku :-) ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Už jen ten začátek mě docela odradil. Všichni se vlněj v rytmu Hip - hopu, ale svý dluhy neplatěj - tak co s nima. Zmatená kamera, zbytečně rychlej střih a to divadlo, které tam předvádí jak S. W. A. T. tak únosci, je prostě směšné. Zatím jediným kladem jsou kamery umístěné na ústí beranidla a zbraní. Scéna, kdy únosci hrozí zabitím rukojmí, a S. W. A. T. tam stejně vtrhne - rukojmí nerukojmí, je strašná, beru jí jako výsměch těmto jednotkám. Únosci jsou natolik tolerantní, že se nakonec vzdaj - to je jak v nějaké pohádce. Další scéna je plná rozporů - Jedná se o střelbu na figurínu. Jeden agent tam měl střelit figurínu do ucha, ale minul a trefil se nad ucho. Vycvičující agentka ( mimochodem přizvána po účelovém vyhazovu nejlepšího střelce týmu ) mu povídá - Špatně jste to vypočítal, střela tady totiž padá jak mrtvý holub........ Ale on se přeci trefil nad a ne pod - tak o čem to kecá? Ten film je strašná hovadina. ()

Reklama

Henry Morgan 

všechny recenze uživatele

A co jste jako čekali? Vždyť t přesně odpovídalo kvalitě, kterou jsem očekával. Videostřihy, videoherci a videoakce. Naopak si myslím, že pojem videofilm zaručuje vrtkavou a mizivou kvalitu a o tomhle bych klidně řekl, že to bylo dobré. Možná trochu vykrádačka nebezpečný rychlosti, ale dobře maskovaná, takže nepůsobila ani směšně. Přišlo mi to prostě dobrý a nevidím důvod to nějak víc rozebírat. Hvězdu to u mě ztratilo za slabší konec (myšleno volba likvidace záporného hrdiny), ale těch 30 vteřin nijak zvlášť film nenaruší. A říkal jsem si celou dobu, že ten záporák nebyl tak špatný a vida....on je to můj oblíbený terminátor ()

Quendi 

všechny recenze uživatele

Do půlky je to docela zajímavé a od půlky je to blbost. Každopádně je celkem komické sledovat SWAT tým, který první hodinu tráví pilováním svých super schopností a omíláním všemožných pouček, jak se v druhé části filmu neřídí ani jednou a nechává se masakrovat jako ty nejamatérštější ovce v ohradě :-D Jo a děj nedává smysl, jen tak mimochodem. Ne, že by mě to překvapilo. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Béčková hra na jistotu. Tohle se dalo říct i o prvním SWAT, ten jel ale v rámci žánru (a hlavně doby) v poctivý áčkařině a mohl se spolehnout na skvělý casting. Gabriel Macht se tváří jako Colin, vypadá jako Colin ale rozhodně to Colin není. A takhle jde okomentovat celý film. Pod palbou Vás vůbec ničím nepřekvapí, nenadchne skvělou akcí, ale pokud budete chtít na 90 minut vypnout a pustit něco sympatickýho, hloupýho a akčního, Pod palbou je tím pravým. A jako bonus dostanete několik hrozných televizních triků, strašně přehrávajícího Roberta Patricka a hlavně Shannon Kane v upnutých džínách. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Detroitu ve státě Michigan v USA. (noelcoward73)
  • Scenáristi Randy Walker, Michael Albanese a Ed Arneson kedysi slúžili vo SWAT tíme losagelského policajného zboru. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama